SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh Karolina przeczytałam przepis na drina i sobie myśle malibu z bebiko ze co hahaha.
Mazury też mogą byćsuper jest jezioro Warchały czy inaczej Świętajno. Woda klasy 0 czy jakos tak, w każdym razie po szyję widać stopy, krystalicznie czysta.
Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mąż ostatnio zobaczył otwartą strone z forum i mówi:
M-mąż
J-ja
M- ILE !?
J-co ile?
M- ile ty masz postów ?! ponad 2 tys !?
J- no i co?
M- ja na forum motocyklowym mam 500 i juz jako kozak ze tak duzo.
I stwierdził ze naprawde chyba się zżyłysmy skoro codziennie piszemyapaczka, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie Częstochowa jest ok, a Mazury uwielbiam, tylko trochę daleko ;-/
Karolina, ja też pierwsze co pomyślałam, to mleko modyfikowane. Trochę się zdziwiłam
No oni się dziwią, ze tyle postów. Bo ileż można pisac o autach i motocyklach??? Co innego ciąża, hormony, humorki, badania, kolki, bole brzuszka, postępy itd. My tak możemy jeszcze do osiemnastki dzieciaków co najmniejapaczka, lys, aaaaga, 5ylwia, 0na88, Maniuś, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam, spotkanie było mega
bardzo miło upłynął nam czas, trzeba to powtórzyć
I ja również jestem za zlotem sierpniówek w przyszłe wakacje. Mazury, jezioro... czego chcieć więcej? Jestem za!
My bez problemu wrociłyśmy do domu. W domu jedzonko, kąpiel i już Natalka śpi
Aha Agata dodam Cię do przyjaciółek to wiesz
Paula odblaski były w standardzieAgaata, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Nie wiem kto podawal ale krazyl przepis na krem z białą czekolada a ja glupia nie zapisalam
To przypominam:
Rozpuszczam dwie tabliczki białej czekolady w kąpieli wodnej i po ostudzeniu nadal płynnej czekolady dokładamy do niej najpierw 2 łyżki ubitej śmietany 30% (ok. 700ml) i mieszam. Potem wszystko przekładam do miski z resztą śmietany. 2 łyżki żelatyny rozpuszczam w wodzie i jak przestygnie dodaje do śmietanowo czekoladowej masy (opcjonalnie można galaretkę cytrynową - wtedy masa jest mniej słodka)aaaaga lubi tę wiadomość
-
Jestem za
ja z Katowic to jura bylaby spoko a nawet i Czestochowa
a szwagierka mojej siostry mieszka blisko jury i jest fotografem to pewnie z mila checia by zrobila na fotki i po znajomosci to moze i za darmo albo za niewygorowana oplata a pewnie by nie pogardzila taka sesja w portfolio
niecierpliwa, Laura, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Przypominam się o torta jakby któraś miała jakiś super Sprawdzony przepis
Ja niestety nie poratuje żadnym konkretnym przepisem. U mnie to zawsze zwykły biszkopt nasączony czym się da i przełożony co akurat się zachciało. Ale robiłam np. ciemny biszkopt nasączony sokiem wiśniowym na to wiśnie w lekko ściętej galaretce i na to śmietana ubita z żelatyną. I tak przekładałam i tą samą śmietaną ozdabiałam. Bardzo lekki, bo śmietanowy. -
Też jestem za zlotem
Tylko ja bym wolała wcześniej
lipiec, czerwiec, bo w sierpniu to ja już do pracy muszę
niestety iść, nowej pracy
już boli mnie myśl o szukaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:01