SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh Karolina przeczytałam przepis na drina i sobie myśle malibu z bebiko ze co hahaha.
Mazury też mogą być
super jest jezioro Warchały czy inaczej Świętajno. Woda klasy 0 czy jakos tak, w każdym razie po szyję widać stopy, krystalicznie czysta.
Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mąż ostatnio zobaczył otwartą strone z forum i mówi:
M-mąż
J-ja
M- ILE !?
J-co ile?
M- ile ty masz postów ?! ponad 2 tys !?
J- no i co?
M- ja na forum motocyklowym mam 500 i juz jako kozak ze tak duzo.
I stwierdził ze naprawde chyba się zżyłysmy skoro codziennie piszemy
apaczka, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie Częstochowa jest ok, a Mazury uwielbiam, tylko trochę daleko ;-/
Karolina, ja też pierwsze co pomyślałam, to mleko modyfikowane. Trochę się zdziwiłam
No oni się dziwią, ze tyle postów. Bo ileż można pisac o autach i motocyklach??? Co innego ciąża, hormony, humorki, badania, kolki, bole brzuszka, postępy itd. My tak możemy jeszcze do osiemnastki dzieciaków co najmniej
apaczka, lys, aaaaga, 5ylwia, 0na88, Maniuś, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam, spotkanie było mega
bardzo miło upłynął nam czas, trzeba to powtórzyć
I ja również jestem za zlotem sierpniówek w przyszłe wakacje. Mazury, jezioro... czego chcieć więcej? Jestem za!
My bez problemu wrociłyśmy do domu. W domu jedzonko, kąpiel i już Natalka śpi
Aha Agata dodam Cię do przyjaciółek to wiesz
Paula odblaski były w standardzie
Agaata, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Nie wiem kto podawal ale krazyl przepis na krem z białą czekolada a ja glupia nie zapisalam
To przypominam:
Rozpuszczam dwie tabliczki białej czekolady w kąpieli wodnej i po ostudzeniu nadal płynnej czekolady dokładamy do niej najpierw 2 łyżki ubitej śmietany 30% (ok. 700ml) i mieszam. Potem wszystko przekładam do miski z resztą śmietany. 2 łyżki żelatyny rozpuszczam w wodzie i jak przestygnie dodaje do śmietanowo czekoladowej masy (opcjonalnie można galaretkę cytrynową - wtedy masa jest mniej słodka)
aaaaga lubi tę wiadomość
-
Jestem za
ja z Katowic to jura bylaby spoko a nawet i Czestochowa
a szwagierka mojej siostry mieszka blisko jury i jest fotografem to pewnie z mila checia by zrobila na fotki i po znajomosci to moze i za darmo albo za niewygorowana oplata a pewnie by nie pogardzila taka sesja w portfolio
niecierpliwa, Laura, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Przypominam się o torta jakby któraś miała jakiś super Sprawdzony przepis

Ja niestety nie poratuje żadnym konkretnym przepisem. U mnie to zawsze zwykły biszkopt nasączony czym się da i przełożony co akurat się zachciało. Ale robiłam np. ciemny biszkopt nasączony sokiem wiśniowym na to wiśnie w lekko ściętej galaretce i na to śmietana ubita z żelatyną. I tak przekładałam i tą samą śmietaną ozdabiałam. Bardzo lekki, bo śmietanowy. -
Też jestem za zlotem
Tylko ja bym wolała wcześniej
lipiec, czerwiec, bo w sierpniu to ja już do pracy muszę
niestety iść, nowej pracy
już boli mnie myśl o szukaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:01
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

to juz bedziemy ustalać