SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu mój mały dziudziu na spacerze. Byłyśmy 1,5h, jak na nią to i tak sukces. Szkoda, że w mojej okolicy ciężko się poruszać z wózkiem, chodniki i ulice dziurawe, a tam gdzie jest ładna kostka brukowa to zaprojektowane przez debila, wysokie krawężniki, za wąsko, brak zjazdów dla wózków. No żal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:07
Kkarolinaaaa, niecierpliwa, Laura, 0na88, Katarka, Migotkaa, Paula_071, apaczka, 5ylwia, Lady Savage, Martucha86, mamasia, małaMyszka, magda sz, Maniuś, aaaaga, witaminkab, Neyla, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Griszanka bardzo ladne:)
Amberla nie widać zeby była chudzinka z niej:) fajne dziewczyny:) i chyba podobne do siebie co?
Mój maluch spi do tej pory, chyba jednak dzis nie podam marchewki, bo jak by sie cos działo to nie bede wiedziec czy to szczepienie czy marchewkateraz się fajna zrobiła. A młoda dla mnie naprawdę drobniutka
w porównaniu do siostry to ma kg mniej przy tym samym wzroście
nie ma drugiego podbrodka
a Starsza miała. No i jak leży to na rączkach nie ma fałdek i żeberka widać
-
dziewczyny zakochalam sie ....
Soplica porzeczkowa z cola ,delikatne , slodkie , nie czuc wodki...
ile tych soplic smakowych jest :-o zanim wszystkie wyprobuje to skoncze jako alkoholiczka ;
niecierpliwa, Paula_071, Laura, magda sz, Maniuś, Ewa123, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Katarka patrz, ten tez fajny:) http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-do-wozka-minky-85-cm-i5810032753.html
Ona, ja lubie wisniowa, malinowa najlepsza, orzech laskowy dla mnie syffff, kurde co sie tak o tej porze raczysz takimi pysznosciami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:37
0na88, Katarka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:maz wrocil wczesniej z pracy i jest na sluzbie z dzieckiem
ja zrobilam sobie jednego drinka dla relaksu
Spróbuj malinową z cola:) pychotkaaaa
A lubelskie smakowe próbowałas ? ja wszystkie smaki a jest ich chba z 10 haha0na88, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:maz wrocil wczesniej z pracy i jest na sluzbie z dzieckiem
ja zrobilam sobie jednego drinka dla relaksu
A co to jest relaks?
Lys toz to aniol nie dziecko1,5h na spacerze?? To ja moglam sobie pozwolic jak byla noworodkiem
lys, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:
Słodziak:) Ale jaka opatulona! Mój dzisiaj w czapce jesiennej, body a na to bluza i spodnie dresowe + wysokie ciepłe skarpetki, kocyk i przykrywka od wózka (jak to się nazywa fachowo?). A i rękawiczki, chociaż dłonie i tak lód.
edit. Ja kupuję Tulę. Tzn. dziadkowie pod choinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:58
lys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
to sprobuje tez ta malinowa , na sylwestra sobie zapodam
niecierpliwa - maz sam mi kupil.. chyba liczy na amory cwaniaczek
edit: lubelskiej nie probowalam - oj ile do odkrycia przede mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:02
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A co to jest relaks
?
Lys toz to aniol nie dziecko1,5h na spacerze?? To ja moglam sobie pozwolic jak byla noworodkiem
hahahahajak moja była noworodkiem to mogliśmy być na zewnątrz po 4-5h, zaliczyć obiad w restauracji i zakupy, a potem zaczęły się problemy z brzuszkiem i się wszystko pochrzaniło
Dziś wcale nie było łatwo wyjść, ale zobaczyłam okazję i postanowiłam ją wykorzystać. Oczywiście ja tylko jeansy założyłam i kurtkę na koszulkę od pidżamy, zero make up. A małą nakarmiłam i zaczęłam ubierać, tu już pojawił się sprzeciw, a przy kurtce był płacz. Otworzyłam okno w sypialni, ubrane dziecko przystawiłam do cyca i skakałam na piłce. Jak się uspokoiła i zaczęła przysypiać to szybko na dół do wózka i na zewnątrz. Jak wkładałam ją do gondoli, to już popłakiwała ale jak wyszłyśmy i zobaczyła słońce to się uspokoiła i tylko patrzyła na mnie z miną "i tak Cię nie lubię".
A no i jak się zdziwiłam, jak zobaczyłam że jeszcze chwila i gondola będzie za małaniecierpliwa, Paula_071, 0na88, magda sz, apaczka, mamasia, Maniuś, agatka196, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Słodziak:) Ale jaka opatulona! Mój dzisiaj w czapce jesiennej, body a na to bluza i spodnie dresowe + wysokie ciepłe skarpetki, kocyk i przykrywka od wózka (jak to się nazywa fachowo?
). A i rękawiczki, chociaż dłonie i tak lód.
edit. Ja kupuję Tulę. Tzn. dziadkowie pod choinkę
Ja jej założyłam body z długim rękawem, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki, apaszka cienka, apaszka polarowa, kurtka i cienka czapka. Do gondoli na spód minky z wypełnieniem, a na wierzch cienkie minky. Nie zakładałam osłony od wózka (czy co to tam jest). Jak wróciliśmy to mała była ciepła ale nie spocona. Nic nie dajesz Tomkowi pod szyję??
No ja też myślę o Tuli, albo o Storchenwiege BabyCarrierWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:10
-
Kurcze ile naprodukowalyscie, kiedy ja to nadrobie. Zaszalalysmy z dziewczynami i dopiero do domu docieram
polecam wszystkim Wam takie spotkanie sie w miare mozliwosci
fajnie po taakim czasie zobaczyc sie na zywo
no i nasze pocieszki. Nasze 4 wozki wzbudzaly strach z daleka hehe szczegolnie ludzi w restauracji ale przejelysmy bawialnie i zrobilysmy sobie w niej prywatna mleczna impreze
wspaniale te nasze dzieciaczki. Mamy focie pamiatkowe, pozniej wrzuce
apaczka, Agaata, Aga89, lys, Amberla, Lady Savage, 5ylwia, Laura, Martucha86, mamasia, Maniuś, aaaaga, Neyla, Katarka, Zetka, witaminkab, Meggi31, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ja jej założyłam body z długim rękawem, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki, apaszka cienka, apaszka polarowa, kurtka i cienka czapka. Do gondoli na spód minky z wypełnieniem, a na wierzch cienkie minky. Nie zakładałam osłony od wózka (czy co to tam jest
). Jak wróciliśmy to mała była ciepła ale nie spocona. Nic nie dajesz Tomkowi pod szyję??
No ja też myślę o Tuli, albo o Storchenwiege BabyCarrier
To jest cienka czapka?To ja daję ultracienką w takim razie.
Nie, ja nie daję nic pod szyję, bo czapka ma na uszy materiał coś długi, a bluza jest pod brodę. Moje dziecko prawie nie ma szyi:) Nawet budkę często mam opuszczoną, tylko jak wieje podnoszę. Dzisiaj była opuszczona, bo nie było wiatru.
Już miałam kilka razy pisać, ale zapomniałam. Dla tych dziewczyn, co nie jedzą nabiału super alternatywą dla masła jest awokado. Jak jest miękkie spokojnie można nim smarować chleb.lys, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja już w domku po spotkaniu, karmię
Super byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:31
apaczka, lys, magda sz, niecierpliwa, Lady Savage, Laura, Paula_071, Maniuś, Neyla, Amberla, Katarka, witaminkab, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja już pod domem ale jeszcze spaceruje z mala bo zasnela i chce żeby odpoczela po tych atrakcjach
Dzięki dziewczyny za spotkanie było super
Agata mój mail to [email protected]Agaata, Laura, apaczka, Paula_071, Maniuś, Neyla, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość