X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu mój mały dziudziu na spacerze. Byłyśmy 1,5h, jak na nią to i tak sukces. Szkoda, że w mojej okolicy ciężko się poruszać z wózkiem, chodniki i ulice dziurawe, a tam gdzie jest ładna kostka brukowa to zaprojektowane przez debila, wysokie krawężniki, za wąsko, brak zjazdów dla wózków. No żal.

292b117a2b8442dfmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:07

Kkarolinaaaa, niecierpliwa, Laura, 0na88, Katarka, Migotkaa, Paula_071, apaczka, 5ylwia, Lady Savage, Martucha86, mamasia, małaMyszka, magda sz, Maniuś, aaaaga, witaminkab, Neyla, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja "dziura"
    d90b6e82cf88a7d6med.jpg

Golicie się normalnie w miejscu blizny ? Ja kurcze tak ja cykam i wiecznie mam tam troche wlosków bo boje sie ze sie zatne w tym miejscu czy cos..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:09

Neyla, Zetka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Griszanka bardzo ladne:)

Amberla nie widać zeby była chudzinka z niej:) fajne dziewczyny:) i chyba podobne do siebie co?

Mój maluch spi do tej pory, chyba jednak dzis nie podam marchewki, bo jak by sie cos działo to nie bede wiedziec czy to szczepienie czy marchewka
    Hehe, no starsza chudzinka nie jest... Pisałam ze mocna:)schudła prawie kg, ale miała z czego :) teraz się fajna zrobiła. A młoda dla mnie naprawdę drobniutka :) w porównaniu do siostry to ma kg mniej przy tym samym wzroście :) nie ma drugiego podbrodka ;) a Starsza miała. No i jak leży to na rączkach nie ma fałdek i żeberka widać :)

• Katarka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, ty podawałaś linka do śpiworka? Wrzucisz jeszcze raz? :)

lb17w98.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarka to nie ja, paula podawała:)

ale znalazłam:) http://allegro.pl/show_item.php?item=5396321349

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:31

Katarka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zakochalam sie ....

Soplica porzeczkowa z cola ,delikatne , slodkie , nie czuc wodki...

ile tych soplic smakowych jest :-o zanim wszystkie wyprobuje to skoncze jako alkoholiczka ;

niecierpliwa, Paula_071, Laura, magda sz, Maniuś, Ewa123, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka patrz, ten tez fajny:) http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-do-wozka-minky-85-cm-i5810032753.html

Ona, ja lubie wisniowa, malinowa najlepsza, orzech laskowy dla mnie syffff, kurde co sie tak o tej porze raczysz takimi pysznosciami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:37

0na88, Katarka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz wrocil wczesniej z pracy i jest na sluzbie z dzieckiem :) ja zrobilam sobie jednego drinka dla relaksu ;-)

5ylwia lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    maz wrocil wczesniej z pracy i jest na sluzbie z dzieckiem :) ja zrobilam sobie jednego drinka dla relaksu ;-)

Spróbuj malinową z cola:) pychotkaaaa

A lubelskie smakowe próbowałas ? ja wszystkie smaki a jest ich chba z 10 haha

0na88, Zetka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

A co to jest relaks :D?

Lys toz to aniol nie dziecko ;) 1,5h na spacerze?? To ja moglam sobie pozwolic jak byla noworodkiem :P

lys, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    A tu mój mały dziudziu na spacerze. Byłyśmy 1,5h, jak na nią to i tak sukces. Szkoda, że w mojej okolicy ciężko się poruszać z wózkiem, chodniki i ulice dziurawe, a tam gdzie jest ładna kostka brukowa to zaprojektowane przez debila, wysokie krawężniki, za wąsko, brak zjazdów dla wózków. No żal.

292b117a2b8442dfmed.jpg

Słodziak:) Ale jaka opatulona! Mój dzisiaj w czapce jesiennej, body a na to bluza i spodnie dresowe + wysokie ciepłe skarpetki, kocyk i przykrywka od wózka (jak to się nazywa fachowo?:P). A i rękawiczki, chociaż dłonie i tak lód.

edit. Ja kupuję Tulę. Tzn. dziadkowie pod choinkę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:58

lys lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sprobuje tez ta malinowa , na sylwestra sobie zapodam :)

niecierpliwa - maz sam mi kupil.. chyba liczy na amory cwaniaczek :)

edit: lubelskiej nie probowalam - oj ile do odkrycia przede mna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:02

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A co to jest relaks :D?

Lys toz to aniol nie dziecko ;) 1,5h na spacerze?? To ja moglam sobie pozwolic jak byla noworodkiem :P

hahahaha :) jak moja była noworodkiem to mogliśmy być na zewnątrz po 4-5h, zaliczyć obiad w restauracji i zakupy, a potem zaczęły się problemy z brzuszkiem i się wszystko pochrzaniło

Dziś wcale nie było łatwo wyjść, ale zobaczyłam okazję i postanowiłam ją wykorzystać. Oczywiście ja tylko jeansy założyłam i kurtkę na koszulkę od pidżamy, zero make up. A małą nakarmiłam i zaczęłam ubierać, tu już pojawił się sprzeciw, a przy kurtce był płacz. Otworzyłam okno w sypialni, ubrane dziecko przystawiłam do cyca i skakałam na piłce. Jak się uspokoiła i zaczęła przysypiać to szybko na dół do wózka i na zewnątrz. Jak wkładałam ją do gondoli, to już popłakiwała ale jak wyszłyśmy i zobaczyła słońce to się uspokoiła i tylko patrzyła na mnie z miną "i tak Cię nie lubię".
    A no i jak się zdziwiłam, jak zobaczyłam że jeszcze chwila i gondola będzie za mała :)

niecierpliwa, Paula_071, 0na88, magda sz, apaczka, mamasia, Maniuś, agatka196, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Słodziak:) Ale jaka opatulona! Mój dzisiaj w czapce jesiennej, body a na to bluza i spodnie dresowe + wysokie ciepłe skarpetki, kocyk i przykrywka od wózka (jak to się nazywa fachowo?:P). A i rękawiczki, chociaż dłonie i tak lód.

edit. Ja kupuję Tulę. Tzn. dziadkowie pod choinkę:)

Ja jej założyłam body z długim rękawem, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki, apaszka cienka, apaszka polarowa, kurtka i cienka czapka. Do gondoli na spód minky z wypełnieniem, a na wierzch cienkie minky. Nie zakładałam osłony od wózka (czy co to tam jest :P). Jak wróciliśmy to mała była ciepła ale nie spocona. Nic nie dajesz Tomkowi pod szyję??

No ja też myślę o Tuli, albo o Storchenwiege BabyCarrier

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:10

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ile naprodukowalyscie, kiedy ja to nadrobie. Zaszalalysmy z dziewczynami i dopiero do domu docieram :) polecam wszystkim Wam takie spotkanie sie w miare mozliwosci :) fajnie po taakim czasie zobaczyc sie na zywo :) no i nasze pocieszki. Nasze 4 wozki wzbudzaly strach z daleka hehe szczegolnie ludzi w restauracji ale przejelysmy bawialnie i zrobilysmy sobie w niej prywatna mleczna impreze :) wspaniale te nasze dzieciaczki. Mamy focie pamiatkowe, pozniej wrzuce :)

apaczka, Agaata, Aga89, lys, Amberla, Lady Savage, 5ylwia, Laura, Martucha86, mamasia, Maniuś, aaaaga, Neyla, Katarka, Zetka, witaminkab, Meggi31, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ja jej założyłam body z długim rękawem, rajtuzy, spodnie dresowe, skarpetki, apaszka cienka, apaszka polarowa, kurtka i cienka czapka. Do gondoli na spód minky z wypełnieniem, a na wierzch cienkie minky. Nie zakładałam osłony od wózka (czy co to tam jest :P). Jak wróciliśmy to mała była ciepła ale nie spocona. Nic nie dajesz Tomkowi pod szyję??

No ja też myślę o Tuli, albo o Storchenwiege BabyCarrier

To jest cienka czapka?:) To ja daję ultracienką w takim razie.
    Nie, ja nie daję nic pod szyję, bo czapka ma na uszy materiał coś długi, a bluza jest pod brodę. Moje dziecko prawie nie ma szyi:) Nawet budkę często mam opuszczoną, tylko jak wieje podnoszę. Dzisiaj była opuszczona, bo nie było wiatru.

Już miałam kilka razy pisać, ale zapomniałam. Dla tych dziewczyn, co nie jedzą nabiału super alternatywą dla masła jest awokado. Jak jest miękkie spokojnie można nim smarować chleb.

lys, Weridiana lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domku po spotkaniu, karmię :-)
    Super było :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 17:31

apaczka, lys, magda sz, niecierpliwa, Lady Savage, Laura, Paula_071, Maniuś, Neyla, Amberla, Katarka, witaminkab, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już pod domem ale jeszcze spaceruje z mala bo zasnela i chce żeby odpoczela po tych atrakcjach :-)

Dzięki dziewczyny za spotkanie było super :-)

Agata mój mail to [email protected]

Agaata, Laura, apaczka, Paula_071, Maniuś, Neyla, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, super moze tak cos wiecej nam powiecie :D

lys, 5ylwia, Paula_071, Katarka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Fajnie że się dobrze bawiłyście

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 2596 2597 2598 2599 2600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ