SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się wyjść na spacer ☺ uffff mała nie płacze i właśnie zasnela. Tylko nie zdążyłam wziąć czapki dla siebie i juz mi uszy zmarzly.
magda sz, apaczka, 0na88, mamasia, Paula_071, Maniuś, Katarka, Martucha86, Ewa123, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co zrobiłam? Jutro mamy termin u audiologa na sprawdzenie ucha małej, a ja sobie wlaśnie uświadomiłam, że nie wzięłam skierowania od swojej lekarki... moja skleroza doprowadzi mnie kiedyś do rozpaczy. Dobrze, że lekarka w porządku, zadzwoniłam i tylko mam podejść i odebrać.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny udanego spotkania!!! A co z wrocławskim spotkaniem?
my 14.12 mamy rano bioderka, ale jeśli spotkanie byłoby ok.11-12 w okolicach rynku to dałabym rade dotrzeć
, bo chyba ten 14 przez większość był preferowany, nie?
Ewa123 lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Dziewczyny udanego spotkania!!! A co z wrocławskim spotkaniem?
my 14.12 mamy rano bioderka, ale jeśli spotkanie byłoby ok.11-12 w okolicach rynku to dałabym rade dotrzeć
, bo chyba ten 14 przez większość był preferowany, nie?
Mi pasuje 14to co, 12:00 pod Teatrem Lalek? Pozniej mozemy pidejsc do Tutti frutti, tam jest sporo miejsca na wozki.
Niecierpliwa - ja tam nie wiem dokladnie, ale ponoc nazwa raczkowanie jest od tego, ze dzieci zaczynają isc do tylu. Ale kladz przed nia zabawki, to bedzie raczka sięgać i wzmocni sobie rece i barki
A zeby to przekichane, 90% dzieciom dopiero okolo 6 msc wychodza, a tyle wczesniej zaczyna sie jazda.Ewa123 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
meldujemy sie po szczepieniu
8100 waga i 70 cm, choc mysle ze jest 2 wiecej:)
przy pierwszej nodze płaczu nie było wogóle przy drugiej juz tak dobrze nie było
kurde to na szyji to uczuleniowe, pewnie to ten je*any płyn z johnsona;/ kupie dzis oilatumLady Savage, 0na88, Maniuś, Pulpecja, lys, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Martucha86, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam!
My też dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Wykupiliśmy małemu skojarzone.
Jedno ukłucie zniósł dzielnie.
Waży 5700 i 66 długi.
Zaraz po szczepionce zasnął i śpi cały czas Kochany mójManiuś, lys, mamasia, Lady Savage, Paula_071, apaczka, Martucha86, magda sz lubią tę wiadomość
-
migotka dorodny mezczyzna fiu fiu
ja nadaje ze spaceru ... nie nawidze pisac z tel. Poczatek spaceru to byl hardcore, kombinezon za duzy i nie mogla reki do buzi wlozyc plus wiec histeria plus piesna smyczy ktory ciagnal jak popyrtany...darla sie ale bylam twarda i nie wzielam na reke, przykrywa wozka plus koc ona w kombinezonie i pies na smyczy nie ma opcji ludzie oczywiscie sie gapili skad ta syrena dochodzi heh z tego zalu zasnela.
małaMyszka lubi tę wiadomość