SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przychodze do lozeczka bo slyszalam jakies jeki , a tam Zocha sie na brzuch przewrocia - odwrocilam ja na plecy , poszlam po kawe - wracam do niej a ona znow fikla - chyba jej sie spodobaly akrobacje . Takie cuda jednak tylko w lozeczku dzieki klinowi fika... w salonie to tylko na boczek uda jej sie wygramolic .
-
Amberla - tort czarny las jest pycha
ale znam tylko wersje z cukierni , sama nie robilam.
Pati - my zazwyczaj z mezem jak juz ubieralismy choinke to dzien przed wigilia , a w tym roku ubierzemy dla dziecka wczesniej - niech sie napatrzy na bombki i lampki.
Tylko musze nakupowac nowe swiatelka i przeglanac te bombki a strasznie mi sie nie chce ;/
Amberla, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
my pewnie ze 2 dni przed wigilia ubierzemy
Moja Pola ma faze ze wieczorem tylko ja moge sie do niej dotknać. Mąż ją nosi na różne sposoby,przytula,rozmawia- wisk niesamowity! Ja byle jak ją wezme na rece od razu cisza..i od 3 dni tak jest co wieczór, tylko mama. Czyzby to juz lęk separacyjny ?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
My choinkę ubierzemy w poniedziałek
Właśnie wyszła od nas kandydatka na nianię dla małej, i ją wezmę chyba, bo bardzo fajna,i małej się też spodobała.
My mamy dzień śpiocha mała się budzi tylko na przebranie pampersa i jedzenie, po czym dalej zasypia.
Pytanie, czy Wasze dzieci też mają takie bardzo gorące główki z tyłu, ja czasami mam wrazenie że ona ma gorączkę, biorę termometr a tu nic, 37 stopni.Pati Belgia, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:my pewnie ze 2 dni przed wigilia ubierzemy
Moja Pola ma faze ze wieczorem tylko ja moge sie do niej dotknać. Mąż ją nosi na różne sposoby,przytula,rozmawia- wisk niesamowity! Ja byle jak ją wezme na rece od razu cisza..i od 3 dni tak jest co wieczór, tylko mama. Czyzby to juz lęk separacyjny ?
Laski ja się zbieram niedługo na autobus, pewnie będę wcześniej niż przed 1 -
Agaata wrote:Magda, nie martw się. Mój dzisiaj cały czas jest niezadowolony i robi łe, łe, łe....Najwyżej się pochlastamy czerstwą bułką, jak wszystkie zaczną cyrk
Magda jakby co, masz mój nr? -
My ubierzemy wczesniej pewnie tydzien:) zeby mały miał radoche
Ja marchewkę zrobiłam pure, przetarlam dziś 2 razy, ale własnie nie wiem czy sok na poczatek nie byłby lepszy, no nic zobaczymy, niech się chłopak uczy jeść a nie tylko mleczko chlipie
Psioszka Ty podajesz jakis soczek?
Aaaa za to spotkanie dzisiejsze Was nie lubie:P
Miłęgo spotkania i żeby dzieciaczki były grzeczne:) a mamuśki niech poplotkują, tylko prosze nas nie obgadywać !
Aaa z seri sąsaid, mój pod spodem zakupił gitare elektryczną, hm.. wczoraj na niej ściałkotał5ylwia, 0na88 lubią tę wiadomość