SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 jak tam dzis Natalka??
Lys jak u Was?
Migotka ja na pierwsze podejscia z marchewka uzyje sloiczka, bo nie wiem jaka konsystencja bedzie dobra i czy mi wyjdzie taka, a potem jak juz sie oswoi to MOZE bede robic, choc nie wiem czy nie jestem za leniwa
Tez sie nad tym wiskiem zastanawialam skad to slowo, ale wydedukowalam, ze chodzi o rykWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:31
-
A ja myślałam, że Karolina pisała z telefonu i słownik zamiast pisk zamienił na wisk
My choinkę ubierzemy wcześniej bo coś mi się wydaję, że mały będzie zainteresowany światełkami i liczę, że dzięki temu posiedzi dłużej w bujaczkuniecierpliwa, 0na88, Paula_071, małaMyszka, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona88 to Zoska tak reagowala placzem na tesciow, dobrze pamietam?
Wczoraj Julka byla w nastroju wybitnym, chichrala sie do zabawek, do mnie, moja mama ja nosila i poszly otworzyc drzwi tesciowej, ja tylko slowo do niej powiedziala, a Julka w ryk, potem w pokoju to samo. I pomyslec, ze ma z nia zostac jak wroce do pracy...kiepsko to widze0na88 lubi tę wiadomość
-
Ja mam juz zrobiona marcheweczke, dynie i pietruche z ogrodka grzecznie czekaja na swoj czas, zmiksowane na puree i pomrozone w kostkach.
Ja gotowalam warzywka na parze ok 15 minut, pozniej blender i jazda, no i podlewalam odrobina wody z gotowania. Wyszedl gladziutki mus. Tyle, ze ja gotowalam na raz z 10 marchewek, moze dlatego blender dal rade.
Zastanawiam sie jak zrobic jabluszka, zeby mogly zaczekac do czasu, kiedy Karol bedzie juz je jadl. Mam takie 100% ekologiczne, z dzialki szwagierki, nie pryskane od posadzenia drzewkaJakies pomysly?
-
tak , awersja nadal jej nie przeszla - tylko ich widzi i nadal ryk
a jak chca wziac ja na rece to juz jest krzyk i okropna histeria .
U mnie identycznie, moja mama jest cacyNo coz , ja to sobie tlumacze ze dziecko czuje dobrych ludzi
niecierpliwa, apaczka, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Hmm jednak nie będę wcześniej bo przed wyjściem szefowa zażyczyła sobie posiłek a następnie była kupa. Ale teraz już grzecznie czekamy na autobus, który się spóźnia
Wlasnie przed chwila spojrzalam na zegarek i sobie mysle, no to Apaczka juz stoi pod bramaapaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apropos swiatelek -hipnoza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20379a0f3b49.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:57
niecierpliwa, Pati Belgia, 0na88, magda sz, Lady Savage, mamasia, Paula_071, Migotkaa, Laura, Maniuś, Katarka, agatka196, lys, małaMyszka, witaminkab, Neyla, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Apropos swiatelek - hipnoza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7421b52dbc86.jpg
kupowanie uwazam za rozpoczete !
cholera musze isc na spacer bo wymowowki nie mam , pogoda jest ok - a mi sie tak nie chceapaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Griszanka poprosze linka
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość