X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcemy zdjęcia, chcemy zdjęcia! :)

niecierpliwa, 0na88, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Dobra wracajac do tematu blizn. Moze tym razem sie pokaze moj brzuchacz ;) Pokazujcie swoje. Ja nie uzywam zadnych plastrow.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d036a63352ca.jpg

Griszanka, kurcze, jakoś nie mogę dojść o co chodzi na tym zdjęciu ;-)
    Przepraszam, że pytam, ale gdzie Ty masz pępek? ;-)

Zetka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moj brzuch to tragedia... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 14:23

74diqps6a69lyc94.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do relacji ze spotkania, to było bardzo fajnie. Wszystkie mamy super dzieciaki!!! Jestem zakochana w naszych sierpniowych bobasach.
    Magdy Majka to śliczna kluseczka, piękne ma włosy, jest grzeczniutka i fajna.
    Agi Natalka bardzo ładna i grzeczna dziewczynka, aż się nie mogę nadziwić jakie to spokojne, kochane dziecko!
    Apaczki Natalka to jest kluseczka spaghetti :-) Drobniutka, śliczna dziewczynka. Trochę podobna do mojego Hubcia z charakterku!
    Byłyśmy chwile na spacerku, a później w restauracji http://www.derelefant.pl/. Było bardzo fajnie, trochę byli zdziwieni jak wpadłyśmy z 4 wózkami, ale generalnie dali radę jako restauracja. Zajęłyśmy kącik dla maluchów, dostałyśmy tam jedzonko, dzieci pozwoliły nam zjeść - wprawdzie trochę na raty, ale żadna nie wyszła głodna chyba ;-)
    Było baaardzo fajnie się poznać, pogadać, zobaczyć na żywo. Ciesze się, że spotkanie się udało i mam nadzieję na więcej takich zlotów. :-)

Acha, obawiałam się tłoku w metrze o 17.00 a było puusto i dotarłam do domu bardzo łatwo.

Magda ma fotki, to pewnie wrzuci :-)

5ylwia, niecierpliwa, Paula_071, magda sz, Laura, Lady Savage, lys, apaczka, Maniuś, Aga89, Neyla, Amberla, agatka196, 0na88, Katarka, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluseczka spaghetti - padlam ;)
    Magda z Maja zaginely w akcji :D Bylo karmienie w restauracji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:26

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, było karmienie i nawet wygibasy naszych dzieciaków przy karmieniu :-)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że było w zasadzie co chwilę, najfajniej jak wszystkie karmiłyśmy jednoczeście tylko nam zdjecię zrobić hehehe. Był tam basen z kulkami teraz żałuję że tam nas nie było i tam sobie fot nie pstryknęłyśmy :)

No i nasze pociechy w trzęsących się wózkach hehhe wszystkie wtedy płakały, to było na dziedzińcu więc echo szło nieziemskie.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26f5696040ee.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:11

Agaata, niecierpliwa, Martucha86, Laura, Kkarolinaaaa, Paula_071, mamasia, 5ylwia, apaczka, Maniuś, lys, Ewa123, Amberla, Lady Savage, aaaaga, Neyla, Aga89, 0na88, Katarka, Zetka, witaminkab, ainer85, Meggi31, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy się spotkać w Częstochowie wszystkie! Może 15 sierpnia w Częstochowie? a może nie bo wtedy pielgrzymek pełno to jakoś może w okolicy 15? Większość brzdąców będzie już biegać :) taki piknik z grilem mi się marzy :)

Martucha86, Laura, niecierpliwa, Paula_071, 5ylwia, apaczka, Maniuś, jesslin87, Lady Savage, Neyla, 0na88, Zetka, witaminkab, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja z Natalka na stole wymiataja ;) Super, zazdroszcze Wam, ze "umiecie" dziecia nakarmic w innej pozycji niz lezaca, ilekroc probowalam to konczylo sie lapanie i rzucaniem nakladka, moze to wina konstrukcji moich cycorow, chwala temu co te nakladki w ogole wymyslil ;)
    Super, ze spotkanie bardzo udane ;)

magda sz, apaczka, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko doznało nieziemskiego kopa na tym spotkaniu, położyłam go na macie i pełza do tyłu - znalazłam go w połowie pokoju ;-) Nie wiem czy to powód do radości czy smutku - żegnaj spokoju, dziecko jest mobilne ;-)

niecierpliwa, magda sz, Paula_071, apaczka, Maniuś, Lady Savage, Aga89, Martucha86, Katarka, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Musimy się spotkać w Częstochowie wszystkie! Może 15 sierpnia w Częstochowie? a może nie bo wtedy pielgrzymek pełno to jakoś może w okolicy 15? Większość brzdąców będzie już biegać :) taki piknik z grilem mi się marzy :)

Jestem jak najbardziej za, taki roczkowy zjazd sierpniowek, a moze cos na jurze krakowsko-czestochowskiej? Znalazlybysmy jakis hotelik, pensjonat i wytargaly mezow na weekend :)

5ylwia, apaczka, Ewa123, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Moje dziecko doznało nieziemskiego kopa na tym spotkaniu, położyłam go na macie i pełza do tyłu - znalazłam go w połowie pokoju ;-) Nie wiem czy to powód do radości czy smutku - żegnaj spokoju, dziecko jest mobilne ;-)

Moze pozazdroscil dziewczynom breka na stole i cwiczy na podlodze, zeby nastepnym razem nie dac plamy ;)

Agaata, Paula_071, apaczka, lys, Katarka lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa pozycje do karmienia są kosmiczne, szczególnie jak dziecko mostki robi... przydałoby Ci się szkolenie, ja nie umiałam na leżąco i szwagiera mnie podszkoliła i teraz super nam idzie. Ale z kolei nie umiem z pod pachy karmić ani pod górkę. Mi najwygodniej chodzić i ją karmić choć ręce boląąąąą.

Mi mąż wisi taki zjazd po tym jego samochodowym. Jak o tym mówię to widzę że nie ma nic przeciwko.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałyście fajnie :-)
    która to pisała o soplicy smakowej? Próbowałyście tej orzech laskowy z lodem i zimnym mlekiem? Pyyycha.
    Ja też nic nie daję małej pod szyję, jeszcze muszę tak zamki nie dokońca zapinać bo się wkurza. Chyba ma to po mnie.

0na88, Weridiana lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna by bylo zamowic kilka tortow, fotografa ktory by zrobil chetnym sesje roczkowa w plenerze, do sierpnia duzo czasu mozna cos pomyslec, fajnie by bylo ;) Ciekawe czy komus na tym fndrum cos takiego sie udalo ;)

Maniuś, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj po soplicy orzechowej rzygałam dalej niz widziałam :D
    Mega jest drink malibu+mleko+bols blue+mm :)

Ale wam zazdroszcze dziewczyny! Kurcze,fajnie :)) W częstochowie ? Moze byc ;) aaaa moze na mazurach ?:) Latem tam jest pieknie !

EDIT
    hahahaha ! + mm :D miało byc bez + wyszło jakby z mlekiem modyfikowanym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:56

magda sz, apaczka, zabka11 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kraków, Częstochowa i Sierpień :) Mi by bardzo odpowiadały te miejsca i ten miesiąc ;). Chcemy z mężem i Dominisiem wybrać się latem do Krakowa :).
    A mieszkamy w kuj-pomorskim.
    Fajnie byłoby się spotkać :D
    Co reszta na to??

niecierpliwa, 0na88 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Agaata Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem za takim zlotem i chętnie się przyłączę! :-)

niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka - odblaski na wózku były w standardzie czy sama robiłaś?:)

Super, że udało się Wam tak spotkać. My we Wrocławiu nie będziemy gorsze, prawda dziewczyny?:)

Ewa123, lys lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dle meza juz zapowiedzialam ze w wakacje jedziemy gdzieś na zlot sierpnióweczek :D

Dla mnie pasuje cały sierpień oprócz 20 sierpnia bo mam wtedy wesele przyjaciółki :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 2597 2598 2599 2600 2601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ