SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Dobra wracajac do tematu blizn. Moze tym razem sie pokaze moj brzuchacz
Pokazujcie swoje. Ja nie uzywam zadnych plastrow.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d036a63352ca.jpg
Griszanka, kurcze, jakoś nie mogę dojść o co chodzi na tym zdjęciu
Przepraszam, że pytam, ale gdzie Ty masz pępek?Zetka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co do relacji ze spotkania, to było bardzo fajnie. Wszystkie mamy super dzieciaki!!! Jestem zakochana w naszych sierpniowych bobasach.
Magdy Majka to śliczna kluseczka, piękne ma włosy, jest grzeczniutka i fajna.
Agi Natalka bardzo ładna i grzeczna dziewczynka, aż się nie mogę nadziwić jakie to spokojne, kochane dziecko!
Apaczki Natalka to jest kluseczka spaghettiDrobniutka, śliczna dziewczynka. Trochę podobna do mojego Hubcia z charakterku!
Byłyśmy chwile na spacerku, a później w restauracji http://www.derelefant.pl/. Było bardzo fajnie, trochę byli zdziwieni jak wpadłyśmy z 4 wózkami, ale generalnie dali radę jako restauracja. Zajęłyśmy kącik dla maluchów, dostałyśmy tam jedzonko, dzieci pozwoliły nam zjeść - wprawdzie trochę na raty, ale żadna nie wyszła głodna chyba
Było baaardzo fajnie się poznać, pogadać, zobaczyć na żywo. Ciesze się, że spotkanie się udało i mam nadzieję na więcej takich zlotów.
Acha, obawiałam się tłoku w metrze o 17.00 a było puusto i dotarłam do domu bardzo łatwo.
Magda ma fotki, to pewnie wrzuci5ylwia, niecierpliwa, Paula_071, magda sz, Laura, Lady Savage, lys, apaczka, Maniuś, Aga89, Neyla, Amberla, agatka196, 0na88, Katarka, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pewnie że było w zasadzie co chwilę, najfajniej jak wszystkie karmiłyśmy jednoczeście tylko nam zdjecię zrobić hehehe. Był tam basen z kulkami teraz żałuję że tam nas nie było i tam sobie fot nie pstryknęłyśmy
No i nasze pociechy w trzęsących się wózkach hehhe wszystkie wtedy płakały, to było na dziedzińcu więc echo szło nieziemskie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26f5696040ee.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:11
Agaata, niecierpliwa, Martucha86, Laura, Kkarolinaaaa, Paula_071, mamasia, 5ylwia, apaczka, Maniuś, lys, Ewa123, Amberla, Lady Savage, aaaaga, Neyla, Aga89, 0na88, Katarka, Zetka, witaminkab, ainer85, Meggi31, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Musimy się spotkać w Częstochowie wszystkie! Może 15 sierpnia w Częstochowie? a może nie bo wtedy pielgrzymek pełno to jakoś może w okolicy 15? Większość brzdąców będzie już biegać
taki piknik z grilem mi się marzy
Martucha86, Laura, niecierpliwa, Paula_071, 5ylwia, apaczka, Maniuś, jesslin87, Lady Savage, Neyla, 0na88, Zetka, witaminkab, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Maja z Natalka na stole wymiataja
Super, zazdroszcze Wam, ze "umiecie" dziecia nakarmic w innej pozycji niz lezaca, ilekroc probowalam to konczylo sie lapanie i rzucaniem nakladka, moze to wina konstrukcji moich cycorow, chwala temu co te nakladki w ogole wymyslil
Super, ze spotkanie bardzo udanemagda sz, apaczka, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko doznało nieziemskiego kopa na tym spotkaniu, położyłam go na macie i pełza do tyłu - znalazłam go w połowie pokoju
Nie wiem czy to powód do radości czy smutku - żegnaj spokoju, dziecko jest mobilne
niecierpliwa, magda sz, Paula_071, apaczka, Maniuś, Lady Savage, Aga89, Martucha86, Katarka, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Musimy się spotkać w Częstochowie wszystkie! Może 15 sierpnia w Częstochowie? a może nie bo wtedy pielgrzymek pełno to jakoś może w okolicy 15? Większość brzdąców będzie już biegać
taki piknik z grilem mi się marzy
Jestem jak najbardziej za, taki roczkowy zjazd sierpniowek, a moze cos na jurze krakowsko-czestochowskiej? Znalazlybysmy jakis hotelik, pensjonat i wytargaly mezow na weekend5ylwia, apaczka, Ewa123, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Moje dziecko doznało nieziemskiego kopa na tym spotkaniu, położyłam go na macie i pełza do tyłu - znalazłam go w połowie pokoju
Nie wiem czy to powód do radości czy smutku - żegnaj spokoju, dziecko jest mobilne
Moze pozazdroscil dziewczynom breka na stole i cwiczy na podlodze, zeby nastepnym razem nie dac plamyAgaata, Paula_071, apaczka, lys, Katarka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa pozycje do karmienia są kosmiczne, szczególnie jak dziecko mostki robi... przydałoby Ci się szkolenie, ja nie umiałam na leżąco i szwagiera mnie podszkoliła i teraz super nam idzie. Ale z kolei nie umiem z pod pachy karmić ani pod górkę. Mi najwygodniej chodzić i ją karmić choć ręce boląąąąą.
Mi mąż wisi taki zjazd po tym jego samochodowym. Jak o tym mówię to widzę że nie ma nic przeciwko.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Ale miałyście fajnie
która to pisała o soplicy smakowej? Próbowałyście tej orzech laskowy z lodem i zimnym mlekiem? Pyyycha.
Ja też nic nie daję małej pod szyję, jeszcze muszę tak zamki nie dokońca zapinać bo się wkurza. Chyba ma to po mnie.0na88, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mozna by bylo zamowic kilka tortow, fotografa ktory by zrobil chetnym sesje roczkowa w plenerze, do sierpnia duzo czasu mozna cos pomyslec, fajnie by bylo
Ciekawe czy komus na tym fndrum cos takiego sie udalo
Maniuś, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Oj po soplicy orzechowej rzygałam dalej niz widziałam
Mega jest drink malibu+mleko+bols blue+mm
Ale wam zazdroszcze dziewczyny! Kurcze,fajnie) W częstochowie ? Moze byc
aaaa moze na mazurach ?
Latem tam jest pieknie !
EDIT
hahahaha ! + mmmiało byc bez + wyszło jakby z mlekiem modyfikowanym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:56
magda sz, apaczka, zabka11 lubią tę wiadomość