SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina włąsnie miałam pisac czy u Was wszystko ok:)
Jejku jaka cudowna jest Pola, no normalnie skzoda że tak daleko mieszkacie bo by była moją synowa:)
Calutka Ty Karolina!
Ja miałam zgage cała ciąze a włosy u Szymonka nie bardzo włochate:PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:22
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:u nas też w 9 cyklu:)
hmmm ja sie zastanawiam czy dostane bez wywolywania. bo juz nie pamietam nawet kiedy sama naturalnie mnie odwiedzila -
magda sz wrote:i co ja mam zrobić z tą grzywką, gumka spada bo na czubku ma wytarte włosy, spinkę ściąga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:04
-
migotka- odlegloscc to niem duzy problem, na zlocie moze zaiskrzy miedzy nimi hahaha :Dmagda!! jaka grzywa !!
Dla Poli włoski sie falują i są takie odbite to nie mamy z tym problemu. Nsjlepszym rozwiazaniem bedzie podciecie tej grzywki
Ja mialam zgage w 1 trymestrze, wiec to takie gadanie
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No właśnie dziewczyny co że zlotem?
Już teraz trzeba coś ogarnąć.
Może zaproponujmy 3 miejsca i tam gdzie będzie najwięcej chętnych to tam się spotkamy.
Tak sobie pomyślałam, że najwięcej jest nas z Wrocławia, to może Wrocław? -
Spałam dziś 3h. Mały się obudził o 2:30 i nie chciał spad do 4. Potem padł ale tylko przy cycku. Ale to byłby pikuś.. Wieczorem znów zastój, tym razem w prawym cycku. Ale mały już sobie prawie poradził. Najgorsze ze poszłam w nocy do starszego a on 38,5st. Wzięliśmy go do nas i tak przez noc zbijalismy gorączkę i co godzina kontrola. Teraz pojechali do lekarza bo jeszcze kaszle. Ehhhh
-
małaMyszka wrote:No właśnie dziewczyny co że zlotem?
Już teraz trzeba coś ogarnąć.
Może zaproponujmy 3 miejsca i tam gdzie będzie najwięcej chętnych to tam się spotkamy.
Tak sobie pomyślałam, że najwięcej jest nas z Wrocławia, to może Wrocław?
Ou ja do wrocławia to mam 600 km
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
My już po rehabilitacji i zakupach. Dzisiaj mieliśmy zajęcia z inną panią rehabilitantką, tak go wymęczyła, że szok, śpi od dwóch godzin w foteliku, 3 razy braliśmy go na stelaż, szliśmy do sklepu, wracaliśmy, wchodziliśmy do windy, do domu a on śpi nadal!Dzisiaj były nowe ćwiczenia i myślę, że ta rehabilitantka jest lepsza i miała więcej do zaproponowania. Powiedziała, że trzeba niektóre partie mięśni trochę wzmocnić, bo o ile wszystkie mięśnie nóg, brzuszka itp są ok, to próba trakcji wypada średnio zadowalająco i nad tym mamy teraz pracować.
Kupiliśmy puzzle babyono - opakowanie 10+6 sztuk, piłeczkę Oballa, łyżeczki aventu do karmienia. Chcieliśmy też kupić Caretero Bistro, ale nie mieli białego, przy okazji pokłóciliśmy się z mężem i chyba cały sklep nas słyszał. W sumie to nawet nie wiem o co konkretnie, ale mnie wkurzył . No i ja go chyba też. A w dupie mam jego humorki.
Zjemy obiad i idziemy na spacer, bo pogoda jest cudowna, mnóstwo śniegu i słońca. Cudna zima, dawno takiej pogody nie było. Nie wiem czy mąż będzie chciał ze mną iść ale w sumie mam to gdzieś, póki co jestem obrażona.jesslin87, małaMyszka, magda sz, Weridiana, apaczka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Co do zlotu sierpniówek we Wrocławiu, to jak dla mnie może być! Kocham Wrocław i chętnie tam przyjadę!
Zresztą żałuję,że się wyprowadziłam z Wro po studiach, mam z tym miastem wiele dobrych wspomnień, mam tam znajomych, więc ja jestem "za".
małaMyszka lubi tę wiadomość