SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa, moj syn wogole nie raczkowal, tylko wstal i chodzil. kiedys bym sie nie przejela, ale teraz jestem nieobiektywna i bymwszystkich do ortopedy wyslala.
Witaminka, podalas antybiotyk?moja starsza corka miala zapalenie gardla, gorczke 40 i byla bardzo slaba, miala niewiele ponad rok, nie zastanawialam sie i dalam. tak jak dziewczyny mowia, wydaje mi sie ze jest wiecej plusoew jak minusow -
Dopiero się położyłam.. jeszcze zupę o 21 gotowałam dla nas i dla Szymka
Lys podałam Szymonowi dziś sok pomaranczowy, wypił ok 50 ml ale ze szklanki,z niekapka nie chciał,może pił by z tego 360 stopni w takim razie?
Jak mi sie oczy nie zamkną to Was poczytamlys lubi tę wiadomość
-
Jasmine trzymam kciuki za mala! Daj koniecznie znac.
U ortopedy bylismy z 5 razy, bo tez mielismy przeboje. Ostatni raz w lutym. Dostalam zdjecie, wpis do ksiazeczki, ze wszystko ok.
Mamusie z okazji pierwszego Dnia Matki z naszymi pociechamji zycze Wam duuzo spokoju i cierpliwosci
witaminkab, jesslin87, mamasia, Weridiana, Paula_071, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Jasmine tez mocno zaciskam kciuki!
Podałam wczoraj antybiotyk i juz dziś jest lepiej. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego prezentu na Dzień Matki
Wam też kochane samych cudownosci dziś życzę!niecierpliwa, Migotkaa, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkiego najlepszego z okazji naszego pięknego święta
Mąż w domu !!!! Ma stluczone zebra i dupsko troche zadrapan i siniakow chodzi i steka bo go boli ale jest caly i w domu a to najwazniejsze
Ja juz dostalam prezent bukiet kwiatow duza czekoladę oreo i marudzacego syna o 5.30
Czy wasze dzieci tez sie tak mega zloszcza ze az wsciekle piszcza i machaja rękoma? Mlody ma ataki furrii i nie wiem czy to normalne?
Moj nie raczkuje i nie próbuje ostatnio pogniewal sie na lezenie na brzuchu i po 10 minutach jest krzyk z nowosci to prezy sie jak chce go odlozyc w taki sposób ze zapiera sie nogami do pozycji stojacej i jak np biore go na rece jak siedze to skubany tak sie zapiera ze praktycznie staje na nogi na moich kolanach
U nas pogoda sie skiepscila a od kilku dni bylo pieknie i upalnie
Ide was nadrabiac troche naskrobalyscie przez dwa dni
Zdrowka dla chorych dzieciaczkow
jesslin87, Weridiana, Paula_071, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Jasmine trzymamy kciuki!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!
Maks z okazji dnia Matki obudził się o 4 z takim płaczem cycka nie chciał więc na szybko zrobilam mu mm. Pil jakby rok nic nie jadł. Oprócz tego o 23 zmienialam mh pieluchę no i o 4 tak dużo sika że są całe pełne. Ostatnio pomarańczowe pampersy musiałam zmieniać a teraz mam dady i to samo...Weridiana, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co najpiękniejsze dla najlepszych mam na świecie!!
Mój juz harcuje na podłodze, mąż coś szykuje bo wczoraj śmiał się ze młOdy mu wszystko zlecił i nawet kasy nie dał. . Wiec ten tego czekam ☺
Paula zazdroszczę nocki! U nas trochę lepiej ale dalej sporo pobudek..jesslin87, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
moje dziecko z okazji dnia matki od 7 urządza koncert ;/ zaraz mi łep rozwali ehhh a do wieczora daleko
z racji święta ja już poodkurzałam a co... chwile krzyki zagłuszyłam
Jasmine trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 08:39
Weridiana, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Młody ostatnio w nocy tak napelnil pampersa ze przeciekl i nad ranem musialam go przewinac i przebrac bo byl mokry
Ale z drugiej strony te pomarańczowe pampersy jakos slabo wypadaja na tle innych najlepsze dla nas sa biale premium czy jakos tak
No i lidlowe daje rade ale na noc i tak pampek najlepszy
Jak to jest - zerwie sie skoro swit a po poltorej godziny już zmęczony marudny i senny i dosypia obok mnie juz godzinę jak by nie mógł spac ciagiem odrazu
Ehhh zrozum dziecko
-
Hej wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Ja już dostałam prezenciki od dzieci. Młoda spala do 8.
Mlody jedzie do kina, a ze średnią zaraz idę na sypanie kwiatków, chociaż pogoda średnio zachęcająca.
Jasmine, trzymam kciuki za was. Dużo siły wam życze.
Ja nie wytrzymałam i dalam młodej już prezent na dzień dziecka, bo kurier przywiozl i głupio żeby stało tydzień. Kupiliśmy stolik i ma radochę jak naciska to wszystko, gra świeci, śpiewa.jesslin87, Weridiana, Paula_071, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Hej wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Ja już dostałam prezenciki od dzieci. Młoda spala do 8.
Mlody jedzie do kina, a ze średnią zaraz idę na sypanie kwiatków, chociaż pogoda średnio zachęcająca.
Jasmine, trzymam kciuki za was. Dużo siły wam życze.
Ja nie wytrzymałam i dalam młodej już prezent na dzień dziecka, bo kurier przywiozl i głupio żeby stało tydzień. Kupiliśmy stolik i ma radochę jak naciska to wszystko, gra świeci, śpiewa. -
aaaaga wrote:Młody ostatnio w nocy tak napelnil pampersa ze przeciekl i nad ranem musialam go przewinac i przebrac bo byl mokry
Ale z drugiej strony te pomarańczowe pampersy jakos slabo wypadaja na tle innych najlepsze dla nas sa biale premium czy jakos tak
No i lidlowe daje rade ale na noc i tak pampek najlepszy
Jak to jest - zerwie sie skoro swit a po poltorej godziny już zmęczony marudny i senny i dosypia obok mnie juz godzinę jak by nie mógł spac ciagiem odrazu
Ehhh zrozum dziecko
Mój też tak robi wstaje ok 6 siedzi ledwo do 7 i idzie spać a mógłby pospać normalnie dłużej ehh marzenia
-
ja zamowilam kostke edukacyjna http://allegro.pl/show_item.php?item=5964613722 i jakies drobiazgi żeby w 100 zl się zamknąć.
Wszystkiego najlepszego mamuśki !
Tak jak obiecałam , tak zrobiłam . Dziecko bawi się na podłodze a ja siedze na kanapie i pije kawe choć i tak oczami wyobraźni widze co chwile jak spada ;-)staram się być twarda i się nie ruszac
niecierpliwa, Aska87, jesslin87, Maniuś, AgaSad, jasmine89 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:ja zamowilam kostke edukacyjna http://allegro.pl/show_item.php?item=5964613722 i jakies drobiazgi żeby w 100 zl się zamknąć.
Wszystkiego najlepszego mamuśki !
Tak jak obiecałam , tak zrobiłam . Dziecko bawi się na podłodze a ja siedze na kanapie i pije kawe choć i tak oczami wyobraźni widze co chwile jak spada ;-)staram się być twarda i się nie ruszac