SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No Psioszka super kolekcja
a piesek jest wspaniały! Nie wiem jak Ty ale jak ja ostatnio robiłam przegląd to tak mnie kusiło żeby moją Sunię ubrać w coś
haha no ale moja Sunia 15kg waży wiec jeszcze będzie miała trochę spokoju póki Maja nie wyrośnie z sukienek.
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Psioszka Ty mowilas o ile dobrze pamietam, ze wazysz ok. 90 kg, gdzie sa te kg???? Ja tu nie widze hiper mega otylosci, o ktorej pisalas
Niecierpliwa 96,5 kg! Dziękuję, to miłe, co piszesz. Po porodzie biorę się za siebie:)małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Niecierpliwa 96,5 kg! Dziękuję, to miłe, co piszesz. Po porodzie biorę się za siebie:)
Nie chce mi sie w to wierzyc, w ogole masz szczuple nogiJa tez jak wazylam ponad 80 kg 2 lata temu wszyscy mowil, ze nie widac, ze az tyle. Moze masz ciezkie kosci
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:26
Martucha86, niecierpliwa, Kkarolinaaaa, lys, mamasia, Katarka, kasiuleek, Y, małaMyszka, gianna88, Laura, zabka11, rybka1988, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei jak schudlam 26 kg i wazylam 57 nikt mi nie wierzyl, ze az tyle waze. Znajomi mysleli, ze wpadlam w anoreksje (znowu) i jak mowilam, ze wszystko jest ok i wage trace tylko dzieki cwiczeniom to patrzyli podejrzliwie
Wiec na prawde waga nie odzwierciedla wygladu
-
No dokladnie,moja koelzanka jest przerazliwie chuda,strasznie,ani pupy,ani cycka,kosci wystaja a wazy 56,nie wierzylam jej,bo moja druga kolezanka tyle wazy i jest taka normalna,szczupla po prostu -a sa mniej wiecej tego.samego wzrostu.
-
Kkarolinaaaa wrote:No dokladnie,moja koelzanka jest przerazliwie chuda,strasznie,ani pupy,ani cycka,kosci wystaja a wazy 56,nie wierzylam jej,bo moja druga kolezanka tyle wazy i jest taka normalna,szczupla po prostu -a sa mniej wiecej tego.samego wzrostu.
No u mnie bylo dokladnie to samo zero cyca, tylek plaski jak decha, a kolezanka z pracy i czym oddychac miala i brzuszek wisial a waga taka sama jak moja i dlatego uwazala, ze na pewno waze zdecydowanie mniej, ale miesnie swoje waza i sa ciezsze niz tluszykTeraz za to nabralam ksztaltow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:37
-
Ale zimno u nas
młodzież w szkole a mamunia leniuchuje, polazilam po sklepach z butami, ale nie na nic godnego uwagi Co byłoby jednocześnie wygodne, ładne i nadawalo się na rozczlapanie w ciąży.
ja tez zawsze duzo ważę. Jak mialam okres chudosci, ze wszystkie kosci byly widoczne po pierwszej ciąży to i tak waxylam 62 kilo przy wzroście 168cm. A teraz waze 85 ale jakie to na znaczenie? Po ciazy bede się przejmowaćwazne se wyniki i samopoczucie w porządku.
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie najlepszym prezentem jest książka albo coś do jedzenia. Nigdy nie kupowałam nic rodzicom na rocznicę, więc nie wiem, co w tej sytuacji.
magda sz. pierwsza strona wyświetla się super, możesz mnie dopisać na 25.08, płeć nieznana.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moze bilety do teatru albo na kabarety jak lubią. Moze jakis grupon tam jest duzy wybor kolacji czy weekendow itp moze cos praktycznego ja z moim bratem 2 lata temu kupilismy zestaw obiadowy na 12 osob stary byl juz niekompletny ucieszyli sie
małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Co mogę kupić rodzicom na rocznice slubu ?
Może tutaj coś wybierzesz:
http://prezentokracja.pl/
http://www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-dla-rodzicow
http://www.katalogmarzen.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:58