SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj dziewczyny poszalałam
Jest promocja w Happy Mum - wyprzedaż outletu. Jeśli kupisz 2 rzeczy z outletu to płacisz mniej o 50%. Kupiłam dwie sukienki i żałuję zajebiście, że w moim rozmiarze nie ma więcej ;(
Będę się stroić tak:
http://www.happymum.pl/sklep3/d485b,outlet,7899-simple_mint_dress_sale!.html
i tak:
http://www.happymum.pl/sklep3/d467,outlet,6979-pinkie_pie_dress_sale!.html
Polecam chętnym mamomMartucha86, lys, kasiuleek, małaMyszka, gianna88, bosa, mamasia, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie:)
Dziś czujemy się mega dopieszczeni, liczyliśmy paluszki, widzieliśmy usteczka- po mężu i nosek- po mnie ,jak nic:), Dzidzia waży ponad 700g, wszystkie wyniki idealne, pomiary, wymiary- prawidłowo, a no i nie przytyłam nic, a nic. Powiedzieliśmy pani dr o naszym pomyśle zmiany lekarza i ,że byliśmy nawet u jednego, powiedziała,że rozumie i ,że jeśli chcemy to poleca nam jedną dr. Ustaliliśmy wraz z nią,że najlepiej będzie pójść pod koniec maja/początek czerwca i wtedy ustalić co i jak dot.porodu z nią w szpitalu. Także czuje się fair, zostajemy na razie u niej, a później pójdziemy dogadać się co do porodu. A i stwierdziła,żebym zastanowiła się jednak nad porodem naturalnym, bo mam dobre warunki, ciąża prawidłowa. Z racji tego,że to ciążą po ivf to jako jedni z nielicznych w PL mamy wybór( w naturalnych ciążach wyboru co do opcji porodu nie ma- chyba,że są wskazania do CC). Pomyślę, choć nastawiłam się już na cesarkę.
Ależ jestem dziś zadowolona. A no i powiedziałam o tych ruchach,że ja tak nie do końca chyba jeszcze czuje, więc zapytała co czuje- ja ,że przelewa mi coś, albo taki strach i telepotanie jak przed egzaminem:), a ona na to- to właśnie Państwa syn, więc jednak go czuje:)
Happyaaaaga, lys, Pulpecja, Martucha86, niecierpliwa, Y, magda sz, kasiuleek, małaMyszka, 0na88, Paula_071, gianna88, Hermiona, bosa, mamasia, Laura, zabka11, Katarka, witaminkab, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Psioszka wielki ten Twój synek
Fajne sukienki z tego happymum, ale ja bym się trochę bała że ta pierwsza miętowa może wyglądać jak fartuch chirurgiczny- może na żywo lepszy kolor.
24 maja komunia chrześniaka, nie mam pojęcia co włożę na siebie ale zakupy chyba bliżej tej daty bo teraz brzuch będzie rósł w zawrotnym tempie, ale będę wielorybekpsioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj rozkopali caly chodnik pod moim blokiem, wielka dziura tylko kladka zeby dojsc do klatki, od wczoraj caly czas chodzi jakis mlot pneumatyczny jak tak dalej pojdzie to oszaleje! Ilez mozna tego sluchac
Sukienki bardzo ladne, ale ja zdecydowanie wole oversizowe tuniki bez wypchanego brzuszka, bo takie wynosze takze po ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:02
Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wczoraj rozkopali caly chodnik pod moim blokiem, wielka dziura tylko kladka zeby dojsc do klatki, od wczoraj caly czas chodzi jakis mlot pneumatyczny jak tak dalej pojdzie to oszaleje! Ilez mozna tego sluchac
Sukienki bardzo ladne, ale ja zdecydowanie wole oversizowe tuniki bez wypchanego brzuszka, bo takie wynosze takze po ciazy
Pewnie, że tak niecierpliwa, prawie wszystkie ciuchy poza spodniami mam takie, że będę mogła nosić po ciążyPraktyczne. Ale postanowiłam sobie zrobić przyjemność, skoro taka promocja. Choć nie powiem, były tam ładniejsze sukienki, które bym chciała, ale niestety nie było już rozmiaru
A co tam, mi się też coś od życia należy!
niecierpliwa, małaMyszka, KasiaeN., zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wpadlam zyczyc milego dnia.
Kolejny dzien w biegu. Syn ma dzisiaj 6te urodzinki, szykujemy nale rodzinne spotkanie.
Na dodatek wstalam z jeczmieniem na oku... wygladam wrecz cudownie.psioszka11, małaMyszka, KasiaeN., Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
wciągnęłam obiadek:)
dziś pierwszy raz robiłam surówke z selera naciowego do obiadu, seler, ogórek zielony, kukurydza i szczypiorek, zalałam śmietaną, ale pychaaaaa, małemu też smakowało bo wierci sie jak nie wiemmałaMyszka, Pulpecja, Laura lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was...
Szybki skrót mojego dnia...
Prezentacja nadal nie ruszona, a czasu coraz mniej...
Rano dowiedziałam się, że mojego kolegę pobił pacjent, któremu udzielał pomocy. Kolega leży na chirurgii na obserwacji... Zeznania złożył, świadkowie przesłuchani. Co za ludzie, co za świat! Pijany menel... I znając życie nic mu nie zrobią, bo i dlaczego. Szkoda mi R. Bardzo fajny człowiek, powołany do zawodu RM.
Z tego wszystkiego, ugotowałam gar grochówki, zrobiłam zupę-krem z pieczarek, no i w ciasto francuskie zawinęłam mój farsz do pierogów i wyszedł mi mega obiadzik. Oczywiście grochówka na jutro, bo mam wizytę na 12 i później z wrażenia nie będzie mi się chciało gotować...
Koleżanka wpadła na herbatkę, bo miała dzisiaj genetyczne. Z maluszkiem wszystko w porządku, wyniki Pappa za 2 tygodnie.
Ja już po obiadku. Chyba muszę się wziąć za tą prezentację, bo jutro na pewno jej nie ruszę, w piątek mam seminarium, a w weekend już ją muszę mieć... nie chce mi się jak cholera...psioszka11, niecierpliwa, bosa, magda sz, mamasia, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam sie jaka zemste wymyslic dla meza, zawsze jem obiad o 14 a dzis stwierdzilam, ze poczekam na meza i raz zjemy razem, a tu juz pol godziny temu mial skonczyc prace i dalej nie skonczyl i znowu musze jesc sama
MalaMyszka wlasnie w tv mowili o tym ataku na ratownika w Wejherowie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 16:06
małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja to mam pecha jednak , pojechałam wczoraj do dentysty jak tam sytuacja z moimi zebami wyglada , ogladnał powiedział ze jest tylko ubytek w osemce ale nie bedzie tego ruszał , bo nic mnie nie boli a to i tak do wyrwania bo nawet narzedziami tam sie nie dostanie...pogratulował i posłał do domu 5 godzin później dostałam takiego bólu zeba ze cała noc nie spałam , lykłam polopiryne w nocy i dopiero zasnełam , dzis rano tez mnie ćmiło więc kolejna polopirynka - czekam az zadzwoni czy mnie przyjmie dzis . Jak na złość pokłóciłam się z mezem , nie odzywamy sie od wczoraj i jakos psychicznie mi lepiej - mimo ze nigdy nie lubiłam kłotni to teraz moja psychika jakby na wczasach byłapodczas kłótni rozpieprzyłam pilota w drobny mak... miałam do wyboru albo pilota albo jego telefon - ale dziewczyny, jaka ulga jak to dupło o ziemie i sie rozstrzaskało
. Dzis mam nadzieje ze tez bede twarda i sie do dziada nie odezwe - a co !
małaMyszka, mamasia, zabka11, niecierpliwa, aaaaga, Katarka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Psioszka ale masz wypasionego synka
Karolina- kup voucher na wspólny masaż
Migotka,Psioszka,Karolina, Paula, Rybka, Aga,Kasiaen, Myszka, Gianna, Lys- śliczne te Wasze brzuszki
Laura, chcebycmama gratuluję synkówa lekarz coś Wam wcześniej sugerował czy zachował milczenie do ostatniej chwili?
Aga, Niecierpliwa- my tez jesteśmy na etapie wyboru koloru farb do sypialni i pokoju Alicji, na razie oglądam tylko w necie bo muszę nadal leżeć ale jak tylko dostanę pozwolenie od lekarki ruszam na podbój castoramy, leroya,obi i nomi
Magda nasza pierwsza strona jest boska
Trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty
KasiaeN., małaMyszka, lys, psioszka11, mamasia, Laura, niecierpliwa lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Minął tydzień odkąd wyszłam ze szpitala, więc zgodnie z zaleceniami poszłam na kontrolę do lekarza. Szyjka całe szczęście długa, ale niestety dalej mam skurcze macicy:( Dalej mam brać progesteron i magnez. W piątek połówkowe usg.
Obok Luxmedu jest sklep z używaną odzieżą - dzisiaj było wszystko po 5 zł i były takie tłumy, że ledwo weszłam. Kupiłam sukienkę dżinsową bez przymierzania, bo więcej kosztowałoby mnie pchanie się do przymierzalni. A na kiecki z Happymum się też skuszę, a co:)
Migotkaa - ja uwielbiam seler naciowy! Dzisiaj będę robić sałatkę z selera, żółtego sera, szynki, żurawiny i majonezu. Pychotaaaa:)
Zrobiłam dzisiaj rezerwację pokojów na weekend majowy - jedziemy z bratem męża, jego żoną i synem do Szczawna Zdrój. Mam nadzieję, że pogoda dopisze:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 18:12
małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Zastanawiam sie jaka zemste wymyslic dla meza, zawsze jem obiad o 14 a dzis stwierdzilam, ze poczekam na meza i raz zjemy razem, a tu juz pol godziny temu mial skonczyc prace i dalej nie skonczyl i znowu musze jesc sama
MalaMyszka wlasnie w tv mowili o tym ataku na ratownika w Wejherowie!
małaMyszka, lys, mamasia, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja dziś kupiłam seler naciowy i będę też robic sałatkę tylko jeszcze nie wiem jaką
ale najważniejszy w niej ten seler mmm
też jesteśmy na etapie wybierania koloru ścian do pokoju Małego i naszej sypialni... Mąż nawet dziś przyniósł wzornik kolorów z Fluggera także będziemy wybieracOn upiera się na niebieski ale średnio mi się to widzi
Także u nas majówka zapowiada się następująco: mąż maluje mieszkanie a ja jestem na "wczasach" u rodziców żeby nie wdychac śmierdzideł
małaMyszka, mamasia, Laura, Paula_071, niecierpliwa lubią tę wiadomość