SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Zastanawiam sie jaka zemste wymyslic dla meza, zawsze jem obiad o 14 a dzis stwierdzilam, ze poczekam na meza i raz zjemy razem, a tu juz pol godziny temu mial skonczyc prace i dalej nie skonczyl i znowu musze jesc sama
MalaMyszka wlasnie w tv mowili o tym ataku na ratownika w Wejherowie! -
hej dziewczyny ja juz po wizycie. jestem zadowolona ale i troche zla bo i tak musze dzwonic i umawiac sie do innego lekarza bo ten tutaj jest tylko na zastepstwo bo docelowy na urlopie. Ale zrobił mi usg ale na takim sprzecie, ze jako antyk moglby pojsc! wszystkie pomiary dzidzi zrobione głowka i brzuszek o tydzien mlodsze niz wg miesiaczki, ale nogii:) 2 tyg starsze bo az 24 tydzien:) no i nie ma jajek! miedzy nozkami nic nie widac:) waga to 496 g a ja przytylam pol kg po swietach
mam nadzieje ze nic mi dzisiaj humoru nie zepsuje:)
małaMyszka, gianna88, lys, psioszka11, Martucha86, mamasia, Laura, KasiaeN., Paula_071, 0na88, niecierpliwa, zabka11, magda sz, Katarka, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Widzę, że jestem dopisana na pierwszej stronie pomimo, że się nie udzielam za bardzo
Dzięki dziewczyny
Staram się Was podczytywać ale do tej pory czasu brakowało, od niedawna jestem na zwolnieniu więc mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.
U nas wszystko w porządku, wczoraj miałyśmy usg połówkowe - wszystko ok, mała waży około 410 g i rośnie prawidłowo. Ruchy czuję od końca 20 tygodnia i to od razu solidne kopniakiśmieszne uczucie. Na wadze już pewnie +6 kg jak nic
Nie wiem co się z tymi kilogramami dzieje bo jak na razie zauważyłam tylko zmianę w biuście i brzuchu
Pozdrawiam serdecznie i postaram się zaglądać częściejgianna88, lys, Migotkaa, Migotkaa, małaMyszka, Martucha86, mamasia, magda sz, Laura, KasiaeN., Paula_071, Y, 0na88, niecierpliwa, zabka11, kasiuleek, Katarka, witaminkab, gosia.b lubią tę wiadomość
-
kupiłam przez allegro witaminy z dha, provag kapsułki i magne-b6 i za wszystko zapłaciłam tyle samo, co w aptece za same witaminy...
wracajac z Julcią ze szkoły zahaczyłam tez o sklep z butkami i kupiłam dwie pary balerinek - ponoc w weekend ma byc 20 stopni, wiec liczę ze je założę
jutro jade do krawcowej odebrac mojej Julci suknię do tańców standardowych - jak bedzie wszytsko ok to sie pochwalę i wrzucę fotkę
to mój brzuchol z dzisiaj :
niecierpliwa-Migotka-super te skrzyniesama sie zastanawiam, czy nie zrobić sobie takich na balkon jako ławkę do siedzenia
Magda sz - co tam kupiłas dzisiaj w tym sklepie decoupage?
niecierpliwa - te skrzynki od mamy to w sam raz na posadzenie pieczarek się nadają
Kaarolina- ja tez mam w maju impreze, tylko odnowienie komunii mojej córki - hmmm i też cos ładnego musze sobie zakupic - jak bedziesz na cos w sieci polowac to podsyłaj linki
aaaga - myślę ze masz całkiem spory zapasja tez musze policzyc i posegregowac to co mam, ale jeszcze się suszy na suszarce
mamasia, psioszka11, Martucha86, Laura, lys, 0na88, niecierpliwa, małaMyszka, gianna88, kasiuleek, magda sz, aaaaga, Katarka, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:zabka, do siedzenia by sie chyba nie nadawały bo sama o tym myslałam:D mój mąż sie zapędził i juz chciał robic zamykana haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 18:18
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
bosa wrote:Hej,
Psioszka ale masz wypasionego synka
Karolina- kup voucher na wspólny masaż
Migotka,Psioszka,Karolina, Paula, Rybka, Aga,Kasiaen, Myszka, Gianna, Lys- śliczne te Wasze brzuszki
Laura, chcebycmama gratuluję synkówa lekarz coś Wam wcześniej sugerował czy zachował milczenie do ostatniej chwili?
Aga, Niecierpliwa- my tez jesteśmy na etapie wyboru koloru farb do sypialni i pokoju Alicji, na razie oglądam tylko w necie bo muszę nadal leżeć ale jak tylko dostanę pozwolenie od lekarki ruszam na podbój castoramy, leroya,obi i nomi
Magda nasza pierwsza strona jest boska
Trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizytymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
PSIOSZKA- wow niezłą masz już kolekcję ciuszków - i brzuszek jaki ładny
faktycznie masz szczupłe nogi i tą wagę to chyba tylko generuje biust, brzuszek i ciężkie kości
super ze takie dobrze wieści po wizycie - wow spory dzidziuśto juz wiemy skąd taka waga twoja
MIGOTKA-ja zawsze wrzucam zdjęcia przez fotosik - i jaki sliczny brzuszek ;P
kaarolina - ja to bym warzywka gotowane + bułka tarta z masełkiem mogła jesc codzienniewczoraj robiłam kalafiora i brokuły, a dzis mieszanka warzyw na patelnię z ziemniaczkami równiez w tej wersji będzie
Amberia - wow swietne rzeczy są w tym sklepietylko nie ma juz S tej turkusowej
cassiie - podobno przykładanie obrączki pomaga na jęczmien...nie wiem czy to prawda czy tylko zabobon...małaMyszka, psioszka11, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Tak sie cieszylam na te farbowe zakupy, a odbyly sie w takiej atmosferze, ze dziekuje
Maz wrocil i zrobilam mu karczemna awanture o spoznienie, potem zaczela sie jazda tak sie nakrecilam, ze wszystko mu wygarnelam.
Ona88 ja w swojego meza rzucilam opakowaniem bialego sera, bo kupil chudy zamiast poltlustego! I nie o ser tu chodzi tylko o to, ze w ogole nie slucha co sie do niego mowi, nawet kartka z lista zakupow to za malo i tak przyniesie cos innego!!! Koniec miarka sie przebrala final jest taki, ze schowal laptopa do torby i schowal do szafy, jak zachowuje sie jak dziecko to tak bedzie traktowany - szlaban na kompa i neta w komorcemałaMyszka, Migotkaa, zabka11, Pulpecja, 0na88, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Małamyszka -pysznosci dzis gotowałaś
achhh narobiłaś mi smaka na ten krem pieczarkowy ;P
Ona88 - hahahhaa usmiałam sie z tego pilota - ja tez dzisiaj mialam mocna wymiane zdań z męzem, który mi na nerwy ostatnio działa bardzo, ale obyło się bez szkód materialnych ;-P
Paula - ooo jaki fajny przepis na sałatkę z selerem naciowym - na pewno wypróbuję
rybka - no to kolejna dziewczynka w naszym gronie będzie - super
Małamyszka - jak masz stronę tytułowa i spis tresci to juz z górki
apaczka- witaj po długiej nieobecnosci - zaglądaj do nas częsciej
niecierpliwa - hahhaa mówisz ze serem męza potraktowałaśmasz rację, jak zachowują sie jak dzieci, to trzeba ich jak dzieci traktowac - mój to tez jakby był tępy i głuchy na wszytko co do niego mówię echhh...ręce czasem opadają
ide zrobic warzywka z bułką tartą na kolację ;-PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 19:23
małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, 0na88, bosa lubią tę wiadomość
-
mąż mnie zapytał: kim jesteś i co zrobiłaś z moją żoną...
zupa krem jest zupełnie do mnie nie podobna, on w ogóle nie je zup, ale tą pochłonął...
Teraz wcina ciasto francuskie z farszem do pierogów i pyta czy to zrobiłam, czy kupiłam. Mówię, że samego ciasta nie potrafię jeszcze robić i kupiłam, ale resztę tak. A on: i tak ładnie to zawinęłaś??? heheheheheh
zjadłam już kolację, ale ok. 21 czeka mnie jeszcze jeden posiłek, bo do rana nie wytrzymam.
Aaaaaaaaaaaaa zapomniałam się pochwalić - dzisiaj o godz. 5 rano mój synuś miał czkawkę
Wieczorem czeka mnie odpalenie kosiarki, bo na 12 jadę na wizytę.mamasia, zabka11, niecierpliwa, gianna88, psioszka11, Y, kasiuleek, 0na88, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Mój mąż też mnie denerwuje.. Raczej się nie kłócimy ale chyba będę musiała z nim poważnie pogadać! Siedzę całymi dniami sama w domu czekam na niego, a ten wraca z pracy je obiad i komputer a wieczorem gdzieś łazi.. W poniedziałki spotyka się z kolegami i grają na PS4 w fife! (Bez komentarza) we wtorki i czwartki gra w piłkę, w środy jeździ do ojca na jakieś mecze! Do cholery a gdzie czas dla żony?!?! Jeszcze to granie w piłkę mogę znieść bo to dla zdrowia.. Ale ta fifa i mecze w tv! Mógłby to odpuścić.. Jak urodzi się dziecko będzie musiał zrezygnować z wychodnego więc lepiej dla niego żeby już się powoli na to przygotował!
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, aaaaga, bosa lubią tę wiadomość