Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow ja myslalam ze bede nadrabiac a tu kilka postow tylko
Quendi powodzonka jutro na wizycie!
nie wiem czy to byly skurcze czy maly po prostu uciskal gdzies w okolicach pachwiny bo czulam to tylko gdy sie ruszal a sie jakos rozciagal.
co do twardnienia brzucha to nie mam ostatnio jak biore magnez regularnie, w nocy mi brzuch twardnieje gdy sie budze z pelnym pecherzem.
wrocilismy do domu i robimy sobie kolacje, a zjadlam teraz ogorka kiszonego takiego małosolnego pychapekinka82, Camille87, Ruda27, MILA, Quendi, Sylka, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej my juz wrocilismy
w kosciele maz przysypial
normalnie oczy zamykal na pare minut hahaha ale mialam tak jak Daria ze slabo mi bylo i goraco a mezowi niedobrze wiec po pol godziny wyszlismy do samochodu
zaszlismy do domu meza maz najadl sie czeresni i wyzdrowial
Ale alkoholu nie bylo bo rodzina ogolnie nie pijaca ale M odmowil bo tesciu proponowal
Teraz leze i odpoczywam bo najadlam sie ze hoho!
Dostalismy od tescia whisky z Niemiec ale juz zapowiedzialam ze czeka do pepkowego
Ruda27, pekinka82, Moni&, MILA, Sylka, amela, Dodi, positive, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
no to jakos przezyliscie hihi
nie lubie komunii ze wzgledu nadmiaru jedzenia wlasnie, nie ma to ja weselicho bo w przerwach miedzy posilkami sa tance i czlowiek sie nie czuje taki ociezaly. mnie komunia czeka za rok no i wesele chyba tez
MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo jakos przezylismy ale po drodze jeszcze przystanek musialam robic
No nic maz wrocil do swiata zywych i sam twierdzi ze predko nic nie wypije
Monia masz racje ja tez wole wesela przez tance tu tylko siedzielismy i jedlismyposzlabym na wesele ale nie ma u kogo ehh a kolejna komunia za dwa lata u mojego siostrzenca (meza chrzesniak)
Ja zerwalam z dzialeczki truskawkizrobilam se koktajl
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam wieczorowo
i juz po weekendzie!! szybko zlecial, ale maz sie cieszy ze w tym tygodniu tylko 3 dni do pracy i wolne
Mnie dzis mala tak skopala po zebrach ze az podskoczyłam na lozku a moj maz mundial ma
Kamilka moj tez wczoraj troszeczkę popłynął, ale kaca nie miał na szczęście, tez nie cierpię jak chodzi taki struty, n ie do życia !!
Quendi kochana powodzonka na wizycie !! Ja tez czuje takie rozpychanie i delikatne bole w okolicach miednicy i pachwin najbardziej w nocy jak wstaje to wtedy wszystkie kosci sa zastane, ale jak juz rozchodze to w ciagu dnia jest ok!
Agapast bedzie dobrze, trzymam kciuki i daj nam znac jak będziesz cos wiedziala
Milcia ja nie miałam w 3 trymestrze dodatkowych badan, jedynie toksoDodi, Camille87, Sylka, Magda2013, Quendi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
witam sie i ja, obudzilam sie i juz nie umiem spac, maz jeszcze spi, pewnoe wygramole sie zaraz i zrobie mu kanapki do pracy i kawe:P i juz mnie ssie w zoladku, maly daje o sobie znac wiec trzeba bedzie wszamac jakis jogurcik:P
u mnie dzis pogoda ladna
sloneczko przyswieca pieknie.
Amela, Quendi powodzenia na wizytach czekamy na info, dane wagowe itp:P ktoras jeszcze dzis ma wizyte?Dodi, Sylka, amela, Quendi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dziękujemy-jak zwykle strasznie się denerwuje (przez te bóle-ech).
Dam znać po wszystkim
Aa mój mąż w skowronkach-bo zobaczy synaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 06:32
Moni&, Dodi, Camille87, Sylka, Magda2013, amela, celia lubią tę wiadomość
-
moja kumpela urodzila po 8h meczarni skurczow wymiotow i utraty przytomnosci zrobili jej cc bo maly stwierdzil ze w dupie ma swiat i glowa nie bedzie wychodzil wiec posladkami chcial he obrocil sie 3 dni przed
Moni&, MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Quendi, Amela Również życzę powodzenia na wizytach!!! Czekamy na wieści
Ja chyba przechodzę menopauzę... Mam takie dziwne napady gorąca w nocy, że kołdra fruwa po całej sypialniAż mąż w szoku, bo ja wieczny zmarzluch byłam...
Dziś kolejny słoneczny i gorący dzień.. Hmmm może zabrać się za pranie ciuszków...?! Kurde, cały czas się zastanawiam czy to nie za wcześnie....Dodi, Magda2013, MILA, amela, Quendi lubią tę wiadomość