X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa ale jestem zla! Dzis jedziemy na ta komunie a moj maz z mezem mojej kolezanki tak sie wczoraj schlali ze od rana wisial na kiblu teraz go z wyra zwlec nie moge :/ wypili wczoraj 1,5l whisky we dwoch! A mowilam zeby nie pil bo bedzie zle sie czul ale co tam zona nigdy nie ma racji bo on po whisky nigdy kaca nie mial o.O brak mi slow :/ :/

MILA, positive lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to mu powiedz ze teraz musi teraz cierpiec jak sie zony nie sluchal:P moj to zawsze mowi ze ja jestem gorsza niz kac, bo nie cierpie jak ma kaca i jestem tak wredna jak nigdy. no ale na szczescie nie zdarza sie to czesto. nie denerwuj sie kochana :*

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu Kamila nie dziwie sie, ja tez nienawidze jak moj ma kaca.. Zmus go do wstania i niech teraz cierpi jak Cie nie sluchal :P

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Kamilka...współczuję....Facet na kacu jest gorszy niż rozpieszczone dziecko... :P

Ale za to na Komunii nic nie tknie, no chyba że wyznaje zasadę..."Czym się strułeś, tym się lecz"... :D

AGAPAST... Będzie dobrze..i zapewne spokojnie pójdziesz na zajęcia ze SR w lipcu.
    Trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki <3

U mnie wczoraj była posiadówka, siostra opijała sprzedaż swojej fury z moim tatą...
    Zrobiłam im KRWAWĄ MARY W KOLORZE BISKUPIM :D ...Biedni wężykiem wracali do swoich łóżek :D

Camille87, amela, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah dajcie spokoj wymiotuje raz po raz a dopiero sie z lozka zwlekl :/ mowie mu zeby wziął prysznic ogolil sie zrobilam mu kawe niech na balkon idzie sie dotlenic nie wiem niech cos zrobi ze soba za 20 min musimy jechac a on dalej w wc :/ masakra no jak dzieci, a kolega nie lepszy pisalam do kolezanki jak jej maz to mi napisala ze jej podloge zasikal haha lepszy byl :P

Staram sie nie denerwowac niech cierpi jak glupi :P
    Ale mowi ze najwyzej do kosciola nie wejdzie no super na komunie wlasnej siostry :/

pekinka82, Dodi, MILA, positive lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Ach te chłopy.... Hahaha :D

Tylko Kamila nie denerwuj się.... On już karę ma- KACA :D

A Ty najedz się pyszności i baw się dobrze :)

Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila hahahaha masakra :P i dobrze niech cierpia jak nie maja umiaru :P
    Nie przejmuj sie, tak jak pekinka mowi, on juz swoja kare ma :P

Ja bylam w kosciele, jak zawsze mi bylo duszno i musialam wyjsc..
    Za niedlugo do tesciowej na kawke jedziemy, milej niedzieli mamuski! :)

pekinka82, Dodi, Camille87, positive lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka, masz rację, tam pewnie będą pyszności, zastanawiam się co dziś na obiad sobie zafundować, bo obawiam się że w szpitalu to mnie nie ugoszczą niczym apetycznym:)
    chociaż jak siedzę sama w domu to w ogóle nie chce mi się gotować, muszę się chyba do kogoś przyczepić na porę obiadową:)

a co do kaca, to staram się być tolerancyjna dla męża, sama nie raz sobie mix drinków zrobiłam i cierpiałam, chociaż fakt, wnerwia mnie jak ma kaca i użala się nad sobą.

pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • MILA Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :-)

ale się uśmiałam na dzień dobry Kamilka ha ah ah :-) wiem że ty się wściekasz ale te chłopy to są durne jak dwa lewe buciory ha ha ha :-) zawsze to mojemu mówię że jest głupi jak lewy bucior :-)

A tak poza tym przyszedł mi ten kosz do spania dla małego. Fajny ale kurde cały czas myślę tej kołysce którą chciałam mieć :-/ :-( ehhh niezdecydowane babsko ze mnie :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:53

Camille87, amela, positive lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila, nie kombinuj już, bo kupisz jeszcze kołyskę i taką będziesz miała oszczędność:) a z resztą, tak jak sama mówiłaś, to na pół roku to zleci nawet się nie obejrzysz.

MILA lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jak nam zlecialo juz tyle czasu, jeszcze troche i maluszki beda z nami a potem to czas nam poleci jeszcze szybciej wiec Wiolka jeszcze sobie kupisz ta wymarzona kolyske :)
    my robimy obiadek, rosol zaraz bedzie. ale sie wkurww na tescia dobrze ze poszedl do knajpy mamy troche spokoju i chate dla siebie :D potem spacerek, jakies lody i do rodzicow na kawe podjedziemy :)
    mam pytanko - czy wszystko pierzecie w proszku dla dzieci czy tylko ubranka ktore przylegaja bezposrednio do cialka? chodzi mi o kocyki, spiworki, rozek czy tez prac w proszku dla dzieci

positive lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu....Ja kocyków nie będę prała, ani rożka... A wszystkie inne ubranka w płynie lub proszku do prania dla dzieci...

• agapast Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystko uprałam w płynie dla dzieci, podobno te kocyki, rożki też trzeba prać, bo nie wiadomo ile czasu i gdzie to leżało.

• Moni& Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miewacie skurcze w okolicy pachwiny? odczuwam je przy ruchach malego a dzisiaj bardzo ruchliwy jest juz sie schizuje skurczami przwpowiadajacymi itp. dobrze ze w srode mam wizyte zapytam o to

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede wszystko prala w proszku dla dzieci :)
    Dzisiaj chce do tesco skoczyc po proszek i koszule poprac i torbe spakowac juz :)

Monia ja nie mam takich skurczy ale jakies ciagniecia i klucia :/ plus bol plecow i pod piersiami masakra

Wlasnie zaobserwowalam u siebie skurcze! Co jakis czas brzuch i macica mi twardnieje.. Chyba dopiero teraz sie to u mnie zaczelo..

Ale tu cisza :P
    My siedzimy u tesciowej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:59

Dodi lubi tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej Dziewczyny!

Ja dziś korzystam z towarzystwa męża, bo w końcu ma wolne :) A pospaliśmy dzisiaj do 11 :D

Mi dokucza twardnienie brzucha jak dużo się nachodzę, albo napracuje w domu. Ostatnio doszły też bóle (kłucia) w pochwie. Ale wszystko do przeżycia :)

Mój maluch chyba odwrócił się główką do góry, bo kopie po pęcherzu i po szyjce (toruje sobie drogę do wyjścia?!) a główką uciska mnie pod żebrami bo nie mogę się pochylić w prawą stronę. Cały czas czuję jakiś dziwny opór ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!

Ja też Sylwus wykorzystuje obecność męża-mam go do wtorku :-)

Mój Mały dzisiaj jak nigdy mega żywotny hmm. Ciesze się że jutro usg zobaczę czy wszystko ok i zapytam się o te bóle. ..dzisiaj jeszcze doszła biegunka ech...

Miłego wieczoru-oglądam meczyki :-)

Sylka, Ruda27, Dodi, positive lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też głównie dokucza twardnienie brzucha i ból pleców i kości ogonowej :-(

co do prania to wszystko co związane z dzieckiem piorę w płynie dla dzieci.
    A co do kupowanych kocyków czy coś to oczywiście że trzeba je wyprać. Przeciez nie wiadomo ile na tych półkach sklepowych leżały i zakurzone są na maxa.
    Tak samo piorę pokrycia z fotelika

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 19:41

Sylka, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi gdybym zapomniała to powodzonka jutro na wizycie i daj znać co i jak :-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale będzie dzieci.... kolejna koleżanka zrobiła test wczoraj i dzisiaj i 2 krechy :) hahaha .... jej synek będzie miał rodzeństwo :)

Camille87, MILA, Dodi, positive lubią tę wiadomość

‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ