Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No spa jest lekiem rozkurczowym-nie przeciwbolowym. Skoro to nie skurcz tylko ból krzyża i pachwin to mi nie pomaga-wzięłam już rano i teraz-no spę.
Apap to pochodna paracetamolu, lekarz w przypadku bólu pozwolił mi ją brać. Nie brała żadna z Was apapu lub paracetamolu w skrajnym przypadku-ból głowy itd.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 14:54
-
Mila, te badania to w 30-31 tyg się robi.
Moni, ja na połówkowych mialam też wszystkie pomiary idealnie do wieku ciąży i mówiłam, że te trzecie badanie to chyba naciąganie na kasę i nie bede robiła, ale zrobiłam. i w sumie dobrze, bo właśnie wtedy odkryli te różnice i dlatego jestem pod obserwacją.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Quendi ja myślę ze to może przez rozciągające się więzadła tak cierpisz ;-/ kurde ciężko powiedzieć.
własnie ja też pytałam mojego gina czy robić to badanie, bo po wszystkich moich przejściach wszystkie badania wychodziły dobrze i połówkowe też i powiedział że w sumie potrzeby nie ma ale dobrze żebym jednak zrobiła, bo tak jak piszesz zawsze jeszcze cos tam można sprawdzić i dojrzeć gdyby co, dlatego ja też idęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 23:07
Quendi lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie chce panikować...już w poniedziałek o 8.40 mam usg. Dzisiaj na IP zrobią mi tak na szybko i w poniedziałek nie będzie sensu robić-za często.
Znowu spędzę 5h w poczekalni, , mąż w pracy, wtedy co pojechałam na IP ból był silniejszy. Jak leże teraz to jest w miare...
Obserwuje siebie i czuwam...jak coś jadę -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny my bylismy z mezem na miescie, wrocilismy zjedoismy obiad interaz odpoczywam
zaraz przychodza znajomi bedziemy oblewac ciaze i ogladac mecze oczywiscie
Agapast nie martw sie, moj dzidzius w 31tc wazyl 1600 wiec nieduza roznica a lekarz mowil ze ok, mam nadzieje ze to nie lozysko i ze to poprostu taka natura dzidzizycze wam tego!!
Mila ja badanie 3 trymestru mialam w skonczonym 29tc
Quendi ja bym raczej na te bole brala nospe, apap to raczej na bol glowy nospa jest rozkurczowa!
Mnie dzis jak w nocy wstawalam to zakulo w pachwinie ze az sie zwinelam chyba za szybko sie podnioslampekinka82, Quendi, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Quendi ja myślę ze to może przez rozciągające się więzadła tak cierpisz ;-/ kurde ciężko powiedzieć.
Aicha własnie ja też pytałam mojego gina czy robić to badanie, bo po wszystkich moich przejściach wszystkie badania wychodziły dobrze i połówkowe też i powiedział że w sumie potrzeby nie ma ale dobrze żebym jednak zrobiła, bo tak jak piszesz zawsze jeszcze cos tam można sprawdzić i dojrzeć gdyby co, dlatego ja też idę
MILA to chyba było do agapast...chociaż ja chyba też nie będę szła na prenatalne III bo teraz w szpitalu znowu dokładnie mi wszytsko badali serduszko przepłuwy łożysko itd itp.... ale kusi mnie jakies 3d chcłabym zobaczyć znowu malutka
MILA lubi tę wiadomość
-
Pekinka zajebisty filmik w jednym momencie widac nozke zgieta w kolanie
My po zakupach ale w sumie nic nie kupilismy dla malej,kupilam tylko nozyczki z obcinaczkami do paznokci dla corci. Pojechalismy wozek zobaczyc ale w innym sklepie i bylo zamkniete. Moze jutro skoczymy.
Tez jestem skazana na ogladanie meczypekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość