Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agapast mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się Kochana i staraj się myśleć pozytywnie :*
Mam nadzieję, że to swędzenie to nic poważnego
Byłam na zakupach i strasznie kłuło mnie w pochwie, tak co 2-3 minuty chwytał mnie taki ból, że aż zginało mnie.. Dziwne.. -
Agapast trzymamy kciuki za Ciebie i dzidziusia
Quendi... mnie ból minął po nocy, ale dzisiaj byłam w sklepie , jednym i drugim i znów pobolewa...Zaraz idę poleżeć.
Sylka powiedz lekarzowi o swędzeniu...a może wapno pomoże?
Sylka lubi tę wiadomość
-
a my robimy obiadek kurczaka po tajsku M wymyslil
agapast bedzie dobrze, napewno dzidzia jest po prostu mniejsza nie kazde dziecko to giigant. ale dobrze ze chca to sprawdzic.
Quendi nie lepiej wziac nospe? mnie dIsiaj pobolewa w lewej pachwinie ale maly chyba jest tak jakos ulozony ze gdsies tam naciska bo czuje lekki bol przy jego wiekszym ruchu.
no Mila 212 to by bylo hah, na razie mam 114 i juz uwazam ze brzuch jest ogromnyciekawe czy urosnie znaczaco w ciagu miesiaca.
ponawiam pytanie bo nie zarejesgrowalam odpowiedzi -czy wystarcza mi tylko podklady bella mama po porodzie czy musze miec jeszcze podpaski jakies wieksze, czy sie przydadza w ogole?pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni& wrote:ponawiam pytanie bo nie zarejesgrowalam odpowiedzi -czy wystarcza mi tylko podklady bella mama po porodzie czy musze miec jeszcze podpaski jakies wieksze, czy sie przydadza w ogole?
już odpowiadam, miałam ci napisać wcześniej ale w trakcie czytania postów oczywiście zapomniałam co miałam komu napisać
wystarczy !!!! Niby dobrze miec z podpasek te największe ale ja uzywałam zwykłych.
i tak jak pisałaś podkłady na łóżko i majtki te z siatki wielorazowe, bo te jednorazowe nie przepuszczają powietrzaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 14:42