Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Kamilka czytalam ze z balsamu jesteś zadowolona, no mi te tez się podobala skora po nim tylko ze ja mialam takie male próbki to starczylo mi na dwa dni, ale fakt pachnie cudownie. Ostatnio calkiem przypadkowo natknelam się na recenzje tego kremu na blogu sroki i trochę się zdziwilam bo wydawalo mi się ze ma bardzo dobry sklad!
cały czas jednak mam ochotę go kupić ..
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa tak skladem sie nie przejmuje bo bym zwariowala jakbym wszystko musiala sprawdzac
krem ma dzialac a nie moec dobry sklad
Pekinko ja tez wczesniej tak mialam ze po pecherU mi dawal i nie raz az mi sie siku chcialo ale teraz kopniaki tylko na wysokosci pepka i wyzej..Moni&, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc Amelko :*
Weszlam na to srokao i dla mnie ta stronka jest troche mieszna, babka jedzie kazdy krem malo ktory poleca.. palmers ma jakas tam nagrode konsumentow 2013 wic jdnak kobiety chwalaa to ze ma jakis skladnik ktory "podejrzany" jest o toksycznosc to slaby kontrargument
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam. kurde obudzilam sie do wc i nie umiem juz spac:/ tak zachwalacie ten krem palmersa ze chyba tez sie na niego pokusze:P moze straszne rozstepy juz nie znikna no ale chociaz moze sie nowe nie pojawia...
na tym blogu srokao jest troche przesadnie wszystko oceniane. rozumiem zwracac uwage na sklad kremikowna dzieci itp no ale my juz w takiej chemii jestesmy wychowane ze nic nam nie zaszkodziaa na rozstepy naturalne sposoby napewno nie pomoga:P
w lidlu dzisiaj sa bluzeczki fajne 2 szt za 22 zl zastanawiam sie czy jechac bo moze tam byc masakra przy sobocie..Ruda27, Dodi, Camille87, Magda2013, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
ja sie wyspalam ale obudzilam sie bolem zoladka chyba za duzo zjadlam wczoraj
Monia - co do srokao zgadzam sie z Toba w 100%! Czym jest taki krem przy tej calej chemii w jedzeniu, Czarnobylu itpa krem jest na prawde swietny, gerner jest dosc rzadki a ten palmers ma konsystencje masla do ciala
polecam na prawde!
Daria to Ty na dzialeczce nocowalas?odpoczywaj Kochana, u nas wczoraj ulewa i burze
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylwia cos Ci suwaczek opoznia o jeden dzien bo ja dzis zaczynam 33 t a Ty wiem.ze razem ze mna zawsze w sobote zaczynasz tydzien, dzis 31 no wiec gratulacje, jak 3 ladnie wyglada
my dzisiaj jedziemy zobaczyc lozeczko jak zdazymy do 13. a jak nie to w przyszlym tygodniu
Daria fajnie ze sobie odpoczywasz na dzialeczcekorzystaj kochana :*
u mnie dzis sloneczko wyszlo, jakies chmury sa ale oby niepadalo:PSylka, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny