Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi przykro mi, ze tak zareagowałaś.. Pamiętaj, że jest nas tu dużo i trudno zapamiętać wszystkie wizyty. Ja zawsze jak wracam od lekarza to piszę co i jak. Nawet jeśli nikt nie dopytuje i nikogo to nie zainteresuje
Chociaż się pochwalę na forum
Mam nadzieję, że po wizycie z Hubertem wszystko w porządku i Twój ostatni upadek nie zaszkodził Mu w żaden sposób...
A co do bólu - ja bym to skonsultowała z lekarzem... Lepiej wyjść na panikarę i dmuchać na zimne... Mnie też czasem bolą pachwiny, ale nie jest to ciągły ból.. Boli kilka godzin i puszcza. No i nigdy nie towarzyszył temu ból krzyża...
Może po prostu maluch tak się ułożył i uciska jakiś nerw..
Nie wiem Kochana... Jeśli do jutra nie przejdzie ja na Twoim miejscu pojechałabym na IP...pekinka82, Camille87, positive, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi ale nawet nie pisalas ze masz wizyte. Przynajmniej ja nie zauwazylam tego a czytam wszystkie posty
Mnie tez boli krzyz,przewaznie na dole a ostanio mnie tak bolalo ze nie moglam sie schylic i podniesc deski sedesowej w ubikacji. Chcialo mi sie siku ale z tego bolu nawet na lozku nie moglam sie podniesc.
Czasami w pachwinie tez zakluje. Teraz juz bedzie coraz gorzej niestety. Dzieciaczki coraz ciezsze sie robia i to obciaza nasz kregoslup -
Quendki kochana ja cię przepraszam że nie zauważyłam. CZasem to już w ogóle nie pamiętam co mialam zrobić 10 min temu
Jak się bardzo źle czujesz to pewnie że jedź do lekarza. Ale pamiętaj że najlepiej najpierw wziąć nospę, poleżeć a jak faktycznie nie przejdzie to dopiero jechać. Bo oni cię na oddziale zostawią ;-P
-
nick nieaktualnyQuendi na bol zawsze nospa i odpoczynek na pewno przejdzie a jak nie to jedz na ip! Co do twojej wizyty jestem zdania Sylki - o mnie tez nikt nie wypytywal, wracalam z wizyty i relafjonowalam
ale jak juz napisalas o tej wizycie to napisz wiecej jak maly, jaka waga itp
Ja skonczylam prasowanie i bola mnie piety od staniapekinka82, Sylka, Magda2013, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi wrote:Hej Kochane!
Ja mam teraz ciężki tydzień. Dzisiaj muszę jechać do szkoły na zebranie na 10.00.
Na 14.30 szkola rodzeniamój mąż dzisiaj cały dzień w pracy-wkurzony. Ide z Mami
Amelcia Mój Skarb miał na ostatnim usg 605 gr. Teraz mamy 16-za tydzień. Powodzenia Kochana :-*
Zmykam...
Wysprzatalam już cale mieszkanie, nie śpię od 5.00-mąż, kanapki, kawa, herbatasprzątanie
Madzia pisałamMilus daj spokój kobitko nie przepraszaj Słońce-nic się nie stało! !
Jak człowieka coś boli to ma handre! ! Tak jest ze mną! !
Miałam wczoraj wizytę-sluchałam tylkoi szyjke mialam badana.
Idziemy na usg w poniedziałek.
Camille87, Magda2013, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak pekinko tylko ze maz w pracy do 22 jak wroci to pewnie mecz bedzie chcial ogladac pewnie z masazu nici
Quendi jak bedziesz po usg to koniecznie napisz
a mam pytanie jak sluchalas serduszka? Ja w tej ciazy tylko dwa albo trzy razy slyszalak serduszkousg mam zawsze ale serduszka nie sluchamy
-
Quendi kochana, jest nas tu duzo i jeszcze w naszym stanie trudno nieraz zapamietac kto kiedy ma wizyte, najlepiej jak napiszemy od razu jak po wizycie bo nasze mózgi tez czasem nie wyrabiaja przy nadmiarze informacji:P mnie tez czasem boli, ciagnie w pachwinach mysle ze to od chodzebia albo jak za dlugo stoje albo sprzatam. tak jak dziewczyny pisza nosimy juz spory ciezar i teraz takiw ciagniecia beda coraz czestsze. najlepiej wez nospe, polez a jak nie przejdzie to dla swietego spokojujedz na ip. przynajmniej mozesz byc spokojna bo sluchalas serduszka;)
no i kurde zapomnialam co mialam jeszczenapisac:P
bylam z M na zakupach i zjadlam looda a teraz leniuchujemy bo pogoda sie popsula,.zaczelo padacpekinka82, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Quendi to chodzi o tego 16stego ? bo juz nie rozumiem. 16 w poniedz jest. Dobra zreszta juz mniejsza o to
Camilla ja prasowalam na siedzaco
A teraz wcinam czeresnie,truskawki tez mam ale juz mi sie przejadly
Po wozek moze pojedziemy na drugi tydzien,jeszcze sie na kolor nie zdecydowalismy.
Bylam dzis u mamy bo poprosilam ja zeby mi zrobila golabki z mlodej kapustydobry obiad sie szykuje na weekend
Sylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madziu tak-już mi przeszło
:-*
Kamcia przykłada mi położna takie urządzenie do słuchania i mierzenia tętna Malucha. Tam jej się pojawia jakie są parametry-150 uderzeń i słychać serducho. Przynajmniej tyle.
Obiecuje pisaćjak nie zapomnę.
Oby to były więzadła-wziełam apap i jest lepiej. Nie dostałam bym się dzisiaj na IP. Wczoraj zaczęło bolec po prawej stronie w pachwinie...na początku myślałam że to wyrostek!!
Dzisiaj bolało mocniej i stale...no spa nie pomogła...cieszę się że w poniedziałek usg to się wypytam.
Wyniki mam ok-cukrzycy nie mam, nadal mam mierzyć ciśnienie-pod koniec ciąży dostane ten lek na obniżenie ciśnienia ech...
Szyjka długa, zamknieta..hmmm znowu mnie badał paluchem...no nic ufam.
pekinka82, Moni&, Sylka, Camille87, Magda2013, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
My juz w domu na szczescie wszystkie przepływy wyszly ok brzusio dalej mniejszy o tydzień ale rośnie a to najważniejsze za tydzien do kontroli ale lekarze mówią ze to raczej uroda malutkiej mniejszy brzusio. Strasznie sie ciesze dzieki za mile słowa diewczyny
a i mała waży 1350+-200 gr takze jest ok.
Moni&, pekinka82, Sylka, Camille87, Aggie, Magda2013, celia, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość