Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAicha super wiesci!
Quendi wyrostek teraz jest duzo wyzej, bo macica wypycha jelita do gorytak czytalam w ksiazce
Co do sluchania tetna przez polozna - w przyszlym tygodniu odwiedza mnie polozna srodowiskowa rozmawialam z nia przez telefon i pytalam o ktg ale odp ze jesli z ciaza jest wszystko ok to nie ma potrzeby robic ktg, mam nadzieje ze chociaz tym detektorem sprawdzk tetno bo niby po co ma do mnie przychodzic w takim razie?aicha, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quendi ty masz wizyte w poniedziałek a ja w środę badanie trzeciego trymestru
Aicha mówiłam ci od razu że nie masz sie czym martwić. Wiedziałam ze bedzie ok bo ja tez tak miałam
my pożarliśmy pizze i normalnie dawno się tak nie nażarłamfuuuu
co do pogody tak jak mówiłam - bardzo dobrze i niech taka jestna upały przyjdzie czas jak z wózkiem na spacerek pójdziemy a nie teraz
co do meczów to ja niestety muszę oglądaćCamille87, Dodi, Quendi, aicha, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przepraszam nie nadrobię Was bo w tych ostępach niemal brak zasięgu
Kamilko mam tylko prośbę do ciebie, jakie mądre rzeczy wyczytalaś w kwestii przekręcania się maleństwa? Są jakieś wskazane pozycje do siedzenia czy leżenia?
Ja cały czas czuję co jakiś czas jak mała wypycha główkę obok pępka po lewo a nóżki po prawo więc na pewno wciąż jest pośladkowo
Pozdrawiam wszystkie prawie odcięta od świataMILA, Camille87, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Monia ja mam to samo, co xhsile biegam do kibelka, w nocy budze sie co godzine/dwie na siku, a jak juz zjem arbuza albo duzo wody wypije to juz w ogole.najgorzej jak na spacer idziemy dluzszy to czasem trzeba z krzaczkow skorzystac:P
Mila jutro sprawdze bo dzis mi sie juz nie chce grzebac ide spac dobranoc-
pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej
Ale naskrobalyscie dziś... przeczytalam ale w większosci zapomnialam co napisać
Kada super ze juz w domku
Quendi cieszę się ze wizyta udana czeka my na informacje po USG
Wy juz zaczynacie pranie, ja sama nie wiem czy juz zaczynać...za miesiąc pewnie będziemy się pomału przenosić i nie wiem co robić ..
Ja dziś jestem jakaś wkurzona...
A co do boli to tez miewam bol w pachwinach i okolicach. Nogi mam nadal spuchniete, obrączkę juz zdjelam, ledwo ale się udało:-)
Quendi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyCelia napisalam na czerwcowkach pytanie o ulozenie i Aisak odpisala ze do 33tc mala byla ulozona posladkowo w 33tc glowkowo 36tc znow posladkowo a od 38tc glowkowo wiec ogolnie licze na to ze sam sie obroci! Z cwiczen wyczytalam lezenie na kolanach podpierajac sie na lokciach w tej pozycji min 10 min, lub lezenie na plecach z poduszkami pod tylkiem tak aby miednica byla wyzej niz zoladek, ja osobiscie w tej pierwszej pozycji wytrzymuje tylko 5 min bo mnie glowa boli
czytalam tez o wizualizacji - trzeba wyobrazic sobie rozluznienie miesni i obrot dziecka ale w to nie wierze
Ja sama nie wiem jak on lez raz po lewej raz po prawej czuje plecki teraz po lewej a po prawej kopniaki wiec nie wiem gdzie glowkalicze na to ze sam sie obroci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 22:39
amela, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelka zwocnuwage na to ze im pozniej tym brzuszek wiekszy i ciezej ci bedzie prasowac.. no ale przy przeprowadzce ubranka moga sie przybrudzic ... nie wiem sama..
Pekinka ja duzo pije wiec i czesto sikam ale nieduze ilosciw nocy raz wstaje maksymalnie dwa
amela, pekinka82, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny