Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila ale fajnie, że Kubuś taki grzeczny Normalnie aniołek hehe
No ja też jeszcze się kulam, nie sądziłam, że zostanę na szarym końcu.. Dobrze, że chociaż wczorajsze badania mnie uspokoiły. Najgorsze jest to, że kolejną wizytę mam w szpitalu dopiero 1 września i to wcale nie na wywoływanie tylko, żeby sprawdzić czy wszystko ok..Camille87 lubi tę wiadomość
-
Witam u nas noc spokojna , mala ladnie spala:-)
Gratuluje dziewczyny rozpoczęcia kolejnych tygodniu, trzymam kciuki za szybkie porody:-) ale juz nas niewiele zostalo w dwupaku:-) idziemy jak burza
Dziewczyny to co radzicie? Czym najlepiej smarowac pupę po zmianie pieluszki ?
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Cleo gratuluje
dziewczynki rozpakowywac sie cos Wasze maluszki nie chca, za dobrze im w brzuszkach
Amela ja niczym nie smaruje pupci przy zmianie pieluszki, raz na ktoras pieluszke obsypie pudrem i wycieram chusteczkami pampers sensitive, jakos sie nie odparzyla <odpukac>.
U nas dramat z ogarnieciem czasu... wczoraj o 12 w nocy kapalismy mala oO wyrodni rodzice! ale ciezko nam jeszcze ogarnac co i jak robic, tym, bardziej ze wyszlo ze musimy sami na siebie liczyc, dajemy rade, wazne ze Maya szczesliwa -
Aggie dzieki:-)
Moje Nelka wczoraj wpadla w taki ryk przy kąpieli ze szok, kąpiel u nas nie trwa pol minuty nawet teraz wlasnie usnela, zasypiala na ręku a jak ja odkladalam to placz i tak ze dwa razy, aż w końcu się udalo
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyA u nas (odpukac) ostatnie dwie kapiele zupelnie bez placzu! dopiero jak go wyciagniemy na recznik to zaczyna marudzic bo mu pewnie zimno..
Dzis przechodzi samego siebie, spal do 14 nakarmilam go oczyscilismy nosek maz go uspal i znow spi w swoim lozeczku! Zrobilam pranie i robie obiad a maz odkurzyl mieszkanie normalnie nie wiem co z czasem robic
Sylka zobacz jak u cleo szybko poszlo, niby rozwarcie na 1cm a w nocy zaczal sie porod moze u Ciebie tez samo sie zacznie! Swoja droga jestem w szoku ze takie szybkie porody sie odbywaja! Ja myslalam ze nigdy nie urodze ale to pewnie przez to ze wywolywany. Na szczescie nie wspominam porodu az tak zle zeby nie chciec byc znowu w ciazy, wrecz przeciwnie jak patrze na kobietki z brzuszkiem to sama tesknie za swoim!Sylka, Dodi, Niebieska, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja pewnie też zatęsknię za swoim brzuszkiem
Chciałabym tak jak Cleo, ale ona wczoraj miała masaż szyjki, a u mnie pewnie nawet takich rzeczy nie praktykują... No nic... Czekam dalej.
A malutki tak się rozfikał, że aż mnie boli krzyż i "tam na dole" Czasem aż mnie zgina wpół tak zaboli...Camille87, Dodi, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej:-)
Nie rodze heh..ale wczoraj na papierze ukazala sie galaretka ktora rozpatruje w kategoriach czopu sluzogo..lekarz powiedzial ze do 48 h powinno sie ruszyc..aaale znajac zycie hehe..no w pn ide na wywolanie jak nic nie ruszy..Sylka, Camille87, Dodi, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurna a nas Kubus w konia zrobil, zasnal o 20 myslalam ze chwile pospi a on nadal sie nie obudzil! Z kapieli nici, umyjemy mu tylko pupe nad umywalka i buzie.. mam nadzieje ze jak go wybudzimy to nie bedzie nocnych akcji przez to
Dobranoc! Moze rano beda cudne wiesciSylka, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Baw się dobrze U mnie jak zawsze - przepowiadające plus ból krzyża.. Norma
Niech te przepowiednie się skończą i w końcu niech cie porządnie chwyci :-* my po imprezie- kładziemy się spać :-*Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mika trzymam kciuki za wizytę
Kamilka u mnie wczoraj bylo to samo mala usnela po 17 i myslalam ze gora po której godziny pośpi a spala do 21 ale wykapalismy ja i nawet bardzo nie plakala może w końcu polubi kąpiele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 09:17
mika1987, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif