Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie kochana jak sie ciesze! Swietne wiesci
Ale na nasteone badanie bym pojechala, zwlaszcza ze u was w UK ciezko z usg, a jak wam proponuja to bym korzystala
Ja bylam z koleznaka na pizzyona schudla a ja taki balon aaaa
Smaki tu robicie nalesnikami, plackami po wegiersku mmm
Ja chyba zaraz zjem flipsy czekoladowei spokojny wieczor przed tv.. Musze pokoj ogarnac bo jutro mamy malego od siostry na opieke
Aaa po hennie i fryzjerze jestem zadowlonahenne mam delikatna i podoba mi sie, wlosy lekko podciete i jak narazie sie ukladaja.. Chyba zaczne je znowu prostowac
Jus sliczne ciuszki
Co do wiedzy na temat ciazy, to mozna duzo na necie znalezc, nie mowie o poradach innych osob ale jest wiele ciekawych artykulowalbo my tu sie bedziemy wzjamnie dziekic informacjami co i jak
Ciuszki masz sliczne
Ja bylam w pepco ale nawet pieluchy mi sie nie podobaly..
Moj maluszek tez spokojny, rani po glukozie poszlal a w dzien juz slabiej.. Mam nadzieje, ze poczuje mocniej na nocWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 20:30
Jus1985, Dodi, Aggie, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Fiołku.... Nie jesteś sama.... Miło, że do nas zajrzałaś...WITAMY ... Napisz nam coś o sobie
Tak jak pisalam powyżej - dobrze jest mieć wsparcie w innych, którzy przeżywają podobne problemy i emocje
Ja obecnie jestem w 24 tc + 4 a termin porodu przypada na 1 sierpnia. Przez chwilkę zastanawiałam się, na który wątek wskoczyć - sierpniowych czy lipcowych porodów, ale stwierdziłam, że jak sierpień to sierpień, nawet jeśli pierwszy
Będę rodzić w Krakowie - może któraś z Was również, może nawet się spotkamy...
Pozdrawiam Was wszystkie i do zobaczeniaJus1985, pekinka82, celia, amela, Dodi, Niebieska, Camille87, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Fiołku jak miło, że do nas dołączyłaś
Zdecydowanie łatwiej, gdy można się podzielić wątpliwościami i radościami z innymi
Wstaw sobie suwaczek, wspólnie będziemy się cieszyć kolejnymi tygodniami
A wiesz już kto w brzuszku siedzi? Imię wybrane?
Moje maleństwo cały czas jakieś takie spokojne, ale czasem puknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 21:01
Jus1985, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
Witamy Cie Fiołku
Dodaj suwczek żebyśmy wiedziały w jakim tygodniu jesteś!
Ja właśnie objadłam się kanapek z twarożkiem i keczupemi tak jeszcze patrzy na mnie ostatni naleśnik wiec chyba go zjem !
Kada śliczny ten rożek !Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
celia wrote:Fiołku jak miło, że do nas dołączyłaś
Zdecydowanie łatwiej, gdy można się podzielić wątpliwościami i radościami z innymi
Wstaw sobie suwaczek, wspólnie będziemy się cieszyć kolejnymi tygodniami
A wiesz już kto w brzuszku siedzi? Imię wybrane?
Moje maleństwo cały czas jakieś takie spokojne, ale czasem puknie
Jejkuś, chętnie wstawię suwaczek, ale nie wiem jak... -
Dobry wieczór :*
he he widzę, że zostałam wywołana do tablicy
chciałam coś napisać, ale po tylu stronach znów mi wyleciało
Aga tak bardzo, ale to bardzo się cieszę, że jednak wszystko w porządku. Jak w większości przypadków stres okazał się niepotrzebny, ale dobrze że już możecie odetchnąć z ulgą
Amelko dziękuję że pytasz :* kurde teraz jeszcze Ty mi smaka narobiłaś wrrr.... takie pyszności robicie a ja staram się mało jeść mimo ciągłego głodu a i tak szybko przybieram na wadze
Ruda fajnie że w PL buszujesz i że już po fryzjerze
ja się wybieram jutro farbować, więc jedynie włosy będą u mnie normalnie wyglądać
aktualnie oglądam Piekielną Kuchnię a w ciągu dnia podczytywałam Was oczywiście.
Oczywiście cieszę się z udanym wizyt i teraz możecie mnie zlinczować bo nie szukam i nie pamiętam Która dzisiaj była
od kilku dni wsłuchuję się również w ruchy mojej małej i oczywiście jak czekam to nie czuję a jak już to kilka razy tylko puknie i koniec, ale myślę , że się moje Słoneczko rozręci....Aggie, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Fiołek wrote:Jejkuś, chętnie wstawię suwaczek, ale nie wiem jak...
Fiołku wystarczy, że klikniesz na któryś z naszych suwaczków i tam krok po kroku ustawisz. Potem skopiuj link na forum i wklej do swojej "stopki". Czyli wejdź w ustawienia na belly (obok wiadomości) - zakładka społeczność - ustaw swój podpis (tu wklej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 21:25
-
Dodi ja czekam na wojewódzkiego na 22:30 mam nadzieje że nie usne wcześniej, ale jakoś narazie nie chce mi się spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 21:28
Dodi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Fiolku, serdecznie witam na forum
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje za okazane wsparcie i wiare w moja KruszynkeJa od wczoraj tez mialam sporo wiary, jakas tak pozytywna bylam
Ruda, to wlasnie moj argumentze bedzie mozna zobaczyc Maje jeszcze raz przed porodem
i ten Profesor jest bardzo mily, wiec pewnie znow bedzie mozna filmik nagrac
I cos jeszcze mialam napisac i co? wylecialo z pustego lbacelia, Dodi, Fiołek, Ruda27, Camille87, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość