Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, oglaszam wszem i wobec ze z Malutka wszystko dobrze
ma jakiegos plynu w nadmiarze ale nie ma sie czym martwic
aaaaa jak ja sie ciesze
Mila, nie zamartwiaj sie kochana, ja chyba ostatnia bylam co nie czula ruchow, i nie ma jakiejs rewelacji z iloscia kopniakowpozniej beda szalec
Jus1985, celia, Sylka, Moni&, amela, Camille87, Niebieska, Dodi, Magda2013, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Mila- to dopiero 20 tc spokojnie. Dzień leniwca i tyle. Wyobraż sobie ,że ja w 32tc mam w brzuszku Córeczkę 1,7kg i jak się obróci do kręgosłupa to jej też nie czuję. Tak więc radzę się zrelaksować, zjeść troszku słodkości i wziąść relaksujący prysznic. Opowiedzieć bajkę dzieciątku i zasnąć z uśmiechem.
celia, Moni&, Camille87, pekinka82, Niebieska, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Aguś gratuluję
No to możesz nareszcie głęboko odetchnąć i po prostu cieszyć się ciążą
Jus śliczne ciuszkiJa wczoraj dostałam kilka ubranek od koleżanki i większość jest różowa
Ale co tam i tak są cudne
Ależ mi smaka zrobiłaś tymi naleśnikami
Aisak, super, że piszesz, bo działasz kojąco i jesteś głosem rozsądkuStaram się stosować i nie martwić
Jus1985, Camille87, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dobrze tak poczytać słowa otuchy - mi też moja Dzidzia funduje całkiem dużą dawkę stresu i nerwów, jak nie czuję jej cały dzień. Choć teoretycznie wiem, że to całkiem normalne - normalne jest też to, że w takich momentach jestem pełna obaw. Ale dzięki Wam widzę, że nie jestem sama
pekinka82, Camille87, celia, Niebieska, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Aggie no to super
ciesze sie razem z wami
Jus tez bym zjadla cos takiegowogole jeszcze nie jadlam nalesnikow z b.smietana
Ostatnio zrobilam pancakes tez wyszly smaczne
Mila napewno wszystko jest w porzadku
Jus1985, Dodi, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość