Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dopiero wrocilam ze spaceru
u mnie tez padalo ale przelotnie wiec sie schowalysmy na chwile i bylo ok
Kupilam sobie arbuza i wlasnie go szamam z moim piesiurem
Co do bolu Sylka jak nigdy takiego nie mialamnie wiem co to ale mam nadzieje ze juz przeszlo
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie jem pomidorówkę
taka dobra mi wyszła a już się konczy, nie wiem czy zostawię dla męza chociaż trochę
A czytałam Stephena Kinga Wielki marsz, mam sporo jego książek i bardzo lubię
Sylka tak jak Kamilka mówi ciężko powiedzieć co to mógł być za skurcz ..
Ja dziś miałam tak że telefon dzwonił mi w drugim pokoju i się tak nagle zerwałam do niego i pobiegłam i taki ból w boku mnie złapał ale szybciutko przeszedł.Kajoni, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Cześć dziewczyny wpadlam zapytać jaka mniej wiecej wage mialy wasze maluszki w 20 tyg. Mój waży 360g polowkowe za tydzien wiec jeszcze troche minie nim dowiem sie więcej. A co do wagi to ja mam juz 7 na plusie wydaje mi sie ze sporo tyle ze nic po mnie nie widać bo jestem dryblas
Moni&, Niebieska, MILA, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Amela myślę, że mąż się nie pogniewa jak mu nie zostawisz
Ja zapomniałam natkę pietruszki kupićale dodam suszoną
Ja jakoś weny nie mam do czytania.. a mam drugą część 50 twarzy greya
Mi się też tak zdarzy że jak się gwałtownie podniosę to mnie zakuje ale na chwilę..
Dziś mój Kubuś jakoś cichutko, zaczynam czuć smak niepokoju Rudej i Madzikovy, ale wierzę, że wszystko ok! Po pomidorówce na pewno się odezwie..amela, Moni&, Dodi, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaicha wrote:Cześć dziewczyny wpadlam zapytać jaka mniej wiecej wage mialy wasze maluszki w 20 tyg. Mój waży 360g polowkowe za tydzien wiec jeszcze troche minie nim dowiem sie więcej. A co do wagi to ja mam juz 7 na plusie wydaje mi sie ze sporo tyle ze nic po mnie nie widać bo jestem dryblas
Aicha mój w 20t2d miał 322g więc ani mało ani dużo
A 7 kg na plusie to również prawidłowy przyrostaicha lubi tę wiadomość
-
Kama moj synus tez dzisiaj jest spokojniejszy ale staram sie nie martwic bo wiem ze to na maluszka zle wplywa.
przeczytalam 3czesci Greya, swietna ksiazka:D dwojka jest wg mnie najlepsza:) najwiecej sie dzieje:)
aicha nasze maluszki rosna w swoim tempie, moj w 20t+4 wazyl 345g wiec spokojnie:)Camille87, aicha, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
aicha moja mała w 20 tyg ważyła 380 g i ja też mam narazie 7 kg na plusie
Kamilka mnie też właśnie tak na chwile nakłuje i przechodzi. Moja po pomidorówce kopie ze hej. Kubuś na pewno da Ci znać po jedzonkuspokojnie Kochana !
Camille87, aicha, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Na pewno Kamilka, zjedz sobie smacznie zupke i nic się nie martw !
Ja od ostatniej wizyty u gina nie piekę ciast, jem słodkie ale staram się ograniczyć ile się da, zobaczymy czy to coś daCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny