Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela, Camille, ja nie wiem wlasnie jak to jest, popatrzylam wlasnie na ta ksiazke, bo zawsze jak zaczynam nowy tydzien to sobie tam czytam co sie zmienia u nas i u dzidzi i zaskoczylo mie to, ze 25 tydzien jest juz w trzecim dziale jako trzeci trymestr. Bo chyba wg nich 3 trym. Zaczyna sie w 7 miesiacu. A24 tydzien to skonczone 6 miesiecy, 7 sie zaczyna. Dziwne, nie trzymam sie tego, a tego co mam na belly.
Przed chwilka na chwilke byl maz u mnie w pracy, bo jezdzi gdzies po miescie i mnie odwiedzil i dostalam Knopersalubie toooooooo
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki!
Ja już daaaaawno na nogach. Zajadam truskawki-mój ulubiony owoc! Zagryzam chipsami lays zielna cebulka-tylko 3 narazie chipsole zjadłam-z truskawkami he he
Mąż mi zasnął a ja mu kawe zrobiłam.
Pogoda do bani!! Oby na święta się zmieniło
Lecę jakis plan ustalić na dzisiaj. Podjadę może do rodzicówKajoni, amela, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany ale mnie wygięło
Tego jeszcze nie było... Chciałam zrobić obiad ale tak mnie zaczął boleć brzuch, że leże i nie mogę wstać
Miałyście taki mega nacisk na kość łonową z kłującym bólem w całym brzuchu? No taki ból, ze się wyprostować nie mogłam.. Wzięłam szybko nospe i leże... Martwię się, bo jutro ruszamy w drogę do PL...
-
nick nieaktualnySylwia ja tak nie mialam.. Kurde moze to jednorazowo tak, moze to ten skurcz??
W polsce bedziesz szla do lekarza nie? Zapytasz go o to.. W drodze musicie co jakis czas robic przerwy.. Mi lekarz tez tak kazal a mamy 400 km.
Ja umowilam sie do fryzjera i mnie i mame na henne brwiciekawe co zrobi z moimi brwiami bo mam liche bardzo, pierwszy raz pojde na henne
zebym nie wygladala jak jakis debil
-
Sylwia moze jakis nerwobol? zapytaj lekarza o to a narazie lez.
Daria ja mialam to samo po glukozie, ciemno przed oczami i myslalam ze zemdleje a mdlosci mega, na poczatku ciazy nawet takich nie mialam:P
zajadam sie truskawkami teraz:)Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja już po spacerze, deszcz mnie dopadł ;/ a teraz już przestało !
Sylka ja aż takich mocnych bóli nie mam, zazwyczaj mam rano jak wstaje takie ciągnięcia. Dobrze że wzięłaś nospe odpocznij teraz !
Quendi dobry miks czipsy z truskawkamiJa mam w domu paczke paprykowych, od czasu do czasu sobie zjem kilka
Daria je też nie miałam nigdy henny ! PowodzeniaRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja tez wrocilam z miasta,bylo tak pieknie slonce swiecilo a teraz deszcz leje i jest burza
porabana ta pogoda.
Ruda to masz juz to za sobaU was tez wpuszczaja bez kolejki ? ja ide w czwartek no i przy okazji tez zbadam mocz i morfologie zeby mnie tyle razy nie klula
Wogole jeszcze mam slad po wenflonie
Camille to Ty masz podwojna moc na hulahop
Ruda ja mialam juz henne-na swoim slubie tylko. Twarz zupelnie inaczej wygladabedzie dobrze
Sylka ja nie mialam nic takiego,jedynie takie jakby skurcze krotkotrwale. Moze to faktycznie nerwobol?
Kupilam dla malej pieluchy tetrowe 10szt i sudocrema dla siebie majtki poporodowe.W szpitalu wyzywaja jak sie chodzi w zwyklych majtkach, mi nawet nie kazali nic nosic pod koszula tylko wkladke a ja sie pytam-A jak ta wkladke przytrzymac?jak mam chodzic? a polozna na to- Jak gejsza
Dlatego mysle ze te majtki beda ok.amela, Dodi, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość