Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni-wlasnie jak sie robi ok 500 brzuszkow dziennie to daje to jakis efekt. Ja kiedys robilam ale ok 80 i zbytnio to nic nie dalo. Moja mama tez ma pomarszczona. Dlatego uwazam ze trzeba duzo balsamowac brzuch zeby ta skora byla elastyczna i dobrze nawilzona.
Ja ewentualnie bede hulahop krecicCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ciekawe czy tam Daria nie padla po tej glukozie
Kada bardzo dobrze ze zadzwonilas masz pewne informacje
Aggie ja bede ubierac w spiochy pajacyki itptakie mini wersje ubran moze jak dzidzius hedzie wiekszy, nie moge przepatrzec jak niektore mamy sciskaja dzieciatka w ciasne jeansowe ogrodniczki bo ladnie wyglada a dzidzius siensciska i na pewno wygodnie mu nie jest
ale jakies koszule jak najbardziej
dzidzius musi miec wygode dla mnie to podstawa!
Kajoni badz twarda i idz do fryzjera
Lanusia juz chyba dawno sie przeprowadzila, obiecala ze jak pouklada swoje sprawy to sie odezwie wiec albo nie dotrzymala slowa albo tych spraw nie poukladala
Paula ma wizte w czwartek pisala ze da znac co i jak
Ja pije kawke i mam zamiar isc na spacer, co prawda zaczelo padac ale jak przestanie WYCHODZE
Rozmawialam z siostra i mnie troche pocieszyla z waga.. mowi ze prawdopodobnie tak hormony dzialaja ze zatrzymuje wode tluszcz dla dzidzi i nie wykluczone ze w pewnym momencie waga stanie a dzidzius bedzie bral z zapasow... moja siostra pod koniec ciazy wrecz chudla tak corka z niej wysysala ale za to pokarmu nie miala wiec pociesza ze ja moze mleka wiecej wyprodukujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:51
amela, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Moni-wlasnie jak sie robi ok 500 brzuszkow dziennie to daje to jakis efekt. Ja kiedys robilam ale ok 80 i zbytnio to nic nie dalo. Moja mama tez ma pomarszczona. Dlatego uwazam ze trzeba duzo balsamowac brzuch zeby ta skora byla elastyczna i dobrze nawilzona.
Ja ewentualnie bede hulahop krecic
Ja mam hula hop taki 2, 5kg z wypustkami masujacymi przed ciaza krecilam godzine dziennie i efekty byly zatrwazajaceMagda2013, Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
no widzicie dziewczyny, mamy tyle sposobow na modelowanie sylwetki po porodzie, pozostanie nam tylko sie motywowac:D potem bedzieny pokazywac jak nam brzuszki maleja i nabieraja miesni:P
ja tez od razu pojde na rok. mimo ze bede miala z kim dziecko zostawic to chce dluzej z dzieckiem posiedziec w domu, jeszcze sie w zyciu napracuje:)Magda2013, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
amela wrote:Niebieska sorki bo pewnie ja Cie tez wczoraj nastraszyłam, ale to juz takie zboczenie po byłej pracy, sorki jeszcze raz:*
Nie no co TyJa mam taki walnięty charakter, wszystkim się strasznie przejmuję i analizuję
Mój mąż to olał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:57
amela lubi tę wiadomość
-
Ja mam takie hulahop http://allegro.pl/hula-hop-hulahop-z-masazem-40-kulek-wysylka-kurier-i4129394349.html
Aggie ja tez bede ubierac w spioszki,body, pajacyki. Tak jak pisze Camille byle by bylo wygodnie. Zadnych sztucznych ubran. Chyba ze juz bedzie wieksza tak ok 1,5r-2l. to wtedy. Ale na poczatku tylko bawelna.
Camille oby bylo jak mowi Twoja siostrabo moja waga w zastraszajacym tempie pedzi w gore
niedlugo wyjde poza norme na wykresie a wcale nie jem duzo. Fakt,zjem cos slodkiego codziennie ale to sa takie pojedyncze rzeczy np.drozdzowka innego dnia wafelek.
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dziekuje ze pamietalyscie o moich badaniach dzisiaj.
Wiec tak, sama glukoza bardzo slodka ale da sie wypic. Myslalam ze to bedźie taki kleik a to normalnie sie pije.. Po jakis 20-25 min masakra tak mi bylo zle i slabo, myslalam ze zwymiotuje i padne. Marzylam zeby tylko sie polozyc.. Ale po paru minutach przeszlo i juz ok bylo.. Po 1 godzinie klucie po nastepnej znowu,, wiec 3 razy, ale to dla mnie nie byl problem..
Wrocilam to zjadlam bule i muffina
Jutro mam wyniki, troche sie boje bo ja tyle slodkosci jem
Kamila gratuluje 26 tygodnia!
Kajoni Tobie 25!ale czas leci
Kada Tobie tez!
Kamila mojej siostrze tez waga pozniej szla wolniej, wiec licze ze tez tak bedzie i u nas
Madzikovy widzisz balas sie a coreczka pozniej dala o sobie ostro znac
Moj dzisiaj po glukozie tez szalal
Oczywiscie ńie pamietam co bylo pisane i ominelam napewno wiele
Aaa co do ubranek dla dzieci to napewno to co wygodne, ale ja nie uwazam ze krotkie dzinsy sa niewygodne, z reguly to mieciutka bawelna jestraz na jakis czas napewno ubiore tak mojego malucha, zwlaszcza na wesele w sierpniu
Kajoni, amela, Sylka, Camille87, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja w ksiazce ktora mama mojej malej ma "matka i dziecko" jest napisane, ze trzeci trymestr zaczyna sie w 25tygodniu. He? O co chodzi? Czemu tak? Przeciez to za wczesnie chyba.
Camille, tak zrobie, bede twarda i sobie zrobie fryz!
Ja te ciuszki co kupilam to mam tez bawelniane
Daria, super, ze dalas rade! Twarde z nas babki, co to taka glukoza dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 11:49
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Daria dobrze że masz już to z głowy
NA pewno wynik będziesz miała dobry !
Kajoni III trymestr to się zaczyna chyba od 28 tygodnia, ja mam tak u siebie napisaneRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Laski!
Ja wróciłam z pracy i jestem padnięta... Plecy to tak mnie bolą, usiadłam i już pewnie nie wstanę
Niebieska a pisałam wczoraj wieczorem, ze to pewnie z ksiąg wieczystych, pewnie już nie doczytałaś
Ruda dzielna z Ciebie dziewczyna
Gratuluję Kajoni 25 tyg, Camille 26Ale ten czas ucieka....
Niebieska, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria super ze dalas rade
ja jutro ide na ta glukoze musze sobie tylko pojemniczek.na mocz kupic to wszystko na raz zrobie
Jest wiec nadzieja ze ta tendencja wzrostowa wagi sie zahamujepocieszajace hehe
Wg mojej ksiazki III trymestr zaczyna sie w 27tc ale nie wiem czy skonczone wowczas byloby tak jak Anitka pisze ze w 28 tc
Magda ja mam takie hula hop ale waga inna
http://allegro.pl/show_item.php?item=4115920410
Dobra ja ide na spacer chmury przeszly moze padac nie bedzie
Ja dzis do 20 samamaz na kursie po pracy..
Bede pozniej pa!Ruda27, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:To ja też w takim razie coś takiego dostane z sądu ?
hehe, przynajmniej nie będziesz się stresować.
Ja przy umowie wstępnej z deweloperem byłam poinformowana o tej księdze wieczystej. Ale jestem w szoku, że to tak szybko przyszło, bo jeszcze nie podpisaliśmy właściwej umowy.
Jeżeli działka ma należeć do Ciebie, czyli będzie Tobie przepisana to myślę, że też dostanieszAle nie wiem, jaką masz umowę z deweloperem