Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
ja wstalam o 6
umylam wlosy, zjadlam sniadanie ale chyba dalej sie poloze
dzis mi troche lepiej, ale jeszcze, jeszcze...
Po wczorajszych tancach moja mala tez dzis siedzi cicho i podejrzewam ze dzis bedzie miala leniwy dzien.
Ale masz Mila racje, wykoncza nas te zmartwienia...
Aggie trzymam kciuki za wizyte i wiadomosci z badan!!!MILA, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz wstalam dzien dobry
Madzikovy super ze malutka dala o sobie znactak na razie bedzie raz czesciej raz rzadziej, wiec i Ty Mila nie denerwuj sie
Ja mam dzisnsadny dzien - wazenie
Az sie boje normalnie...celia, MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiec tak..
Pierwsze wazenie pokazalo wzrost 0, 8kg ale zwazylam sie w kilku innych miejscach i kazde nastepne wskazywalo wzrost 1,1 kg.. czyli lacznie +11, 9kg
W brzuszku przybylo 2, 5cm.
Dzis na sniadanko chlebek razowy z twarozkiem i szczypiorkiem + kakao
Postanowione - slodycz tylko w weekend!!
Wicie czego sie boje najbardziej w nadmiernym przytyciu? Ze skora na brzuchu mi sie za bardzo rozciagnie i bedzie wisiala
Dlatego moje ograniczenie. Obiecuje ostatni raz o wadzeKajoni, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dostalam wczoraj zrypke za wage, ale niestety w druga strone. Niby z jednej strony fajnie, ze malo, pomimo tego, ze jem normalnie i jem slodycze i to nawet sporo,a z drugiej sie martwie, czy to ze ja malo przybywam nie odbije sie na Adasiu, bo od ostatniej wizyty 4 tygodnie temu jest mnie? "wiecej" tylko 0,4 kg. Dla mnie zdecydowanie za malo jak na 24tygodnie.
Dzis znowu mam totalnego lenia, nie mam sily, oczy mi sie zamykaja, a moja mala pelna enegrii i sie nie mozemy zgrac.Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka gratuluję 26 tygodnia
Czy to jest właśnie ta granica przeżycia maluszka?
Kajoni faktycznie trochę mało Ci przybyło. U mnie też jakoś nie skacze dramatycznie, ale ja już przed ciążą miałam pewne zapasy
Pogoda nie sprzyja niestety energii
Positive pamiętam, trzymaj się kochana
Camille87, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha Celia, ja wlasnie tez przed ciaza mialam zapasy,tak, ze moze teraz dzidziek zabiera sobie to co namagazynowane.
Aggie daj znac jak dostaniesz wyniki, trzymam kciuki!
Celia, u mnie dzis zaczal sie 25 tydzien i mam w cotygodniowych informacjach napisane, ze jesli teraz by sie dziecko urodzilo, to ma szanse na przezycie dzieki specjalistycznej aparaturze. Aczkolwiek dla mnie to bedzie wlasnie za tydzien, bo to ma byc jak dziecko ma chyba pelne 25 tyg. A nie pierwszy dzien jak u mnie teraz.
Krakow ciemny, lunie deszczem za chwile.
A pytalam wczoraj ginki o pozycje do spania, to mi powiedziala, ze nie ma znaczenia czy prawy czy lewy bok, byle by nie spac plasko na plecach. Ulzylo mi,bo lewy juz mnie zaczyna pobolewac.celia lubi tę wiadomość
-
hej mamusie! ale dzisiaj pospalam, dopiero sie przebudzilam:) M poszedl do pracy, zrobilam mu kanapi ikawe i poszlam dalej spac. ale dzisiaj tez taki leniwy dzien nic mi sie nie chce. ale wstaje napije sie kawusi zbozowej, zjem platki i moze energii mi przybedzie. Kacperciotez dzis leniwy bo sie jeszcze nie odezwal.
Kamila gratuluje 26 tyg a Kajoni Tobie 25:) jak ten czas leci:)
ja waze juz 68,7 kg na nastepnej wizycie przekroczechyba granice 70... wtedy chyba zaczne sie zalamywac:PDodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
O Kada, tez gratuluje!
Ja chyba tez jakas kawusie musze sobie strzelic na ten smetny dzien.
Mamy dzis jakies wizyty?
A co sie dzieje z Paula? A Lanusia chyba w trakcie przeprowadzki, nie?
Ja wczoraj swojemu powiedzialam o farbowaniu to mi zabronil, ale bede twarda i sie nie dam, bede walczyc jak lwica! Chcialam sobie zrobic rzesy na swieta, ale doszlam do wniosku, ze od maja siedze w domu, to kto je bedzie ogladal, a jak bede miala wyjsc do ludzi to juz sie poswiece i zrobie make up. Najwyzej zrobie je po porodzie, bo u nas sierpien to miesiac grilow urodzinowo-imieninowych, to zebym sie jakos prezentowalaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość