Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie chyba wszystko dobrze wygląda, na pewno będzie dobrze. CZekamy na jutro i trzymamy cały czas kciuki
Kajoni gratuluje udanej wizyty
Niebieska wiesz co nie dostaliśmy nic z sądu póki co! Kurcze ciekawe co to ? Wiesz ja kiedyś pracowałam długo w sądzie to tak się zastanawiam co to może być, ale jak sąd to niestety nic dobregoA z jakiego wydziału dostałaś ten list ? mam nadzieje że to nic takiego, jak się dowiesz co to to daj znać od razu !
Co do włosów to ja mam naturalny kolor, tylko w zeszłe lato sobie delikatnie rozjaśniłam końcówki
Heh dobrze że nie mam wagi w domu! tylko bym się wkurzałaa tak to tylko u gina szok i do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:31
Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Moj M znowu poczul kopniecie:D ale tylko raz, potem maly sie uspokoil a jak M zabral reke to znowu zaczal kopac. musi sie przyzwyczaic do reki tatusia:) moim zdaniem jak ktos farbuje wlosy to przeciez nie bedzie chodzic z odrostami do konca ciazy, tak jak mowisz Sylwia dobrze sie wstrzymac przez pierwszy trymestr ale nie mozemy panikowac:) czasem po prostu za bardzo panikujemydlatego napisalam ze jak ktos ma watpliwosci to lepiej sie wstrzymac gdy nie ma tragedii w kolorze wlosow:P
moj synus to dzisiaj sie tak rozbrykal ze znowu go czuje caly dzien i dalej fikacelia, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:Niebieska wiesz co nie dostaliśmy nic z sądu póki co! Kurcze ciekawe co to ? Wiesz ja kiedyś pracowałam długo w sądzie to tak się zastanawiam co to może być, ale jak sąd to niestety nic dobrego
A z jakiego wydziału dostałaś ten list ? mam nadzieje że to nic takiego, jak się dowiesz co to to daj znać od razu !
Tylko pisze, że przesyłka sądowa i nic więcej. Nie mam pojęcia, co to może być. Jutro się dowiem. Ale nie strasz, że coś niedobrego. My nie mamy nic na sumieniuCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela ja mojego tez nigdy do lozka zagonic nie moge
A przed chwila to sie tak usmialam ze az plakalam - moj maz zglosil sie jako tester nowych produktow Biedronki
A tak tego sklepu nie lubi haha no i sobie pozartowalismy ale plakalam ze smiechu
Ja conajwyzej movlabym arbuzy z roznych krajkw testowacamela, Ruda27, celia, Kajoni, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska to może być przesyłka z wydziału ksiąg wieczystych.. Tak mi coś świta, że my jak kupiliśmy dom od dewelopera to też coś takiego przyszło, ale już dokładnie nie pamiętam..
Poruszona idę spać... Trochę popłakałam..
Dobranoc Kochane :*
Camille87, celia, Niebieska, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalogowal sie na stronie j pierwsze 500 osob ktore zglosily sie o 12 beda testowac sosy do grilla
Ja sie smialam ze pozniej w wiadomosciach beda mowic ze plaga grypy zoladkowej
Jasne dam znac hihi
Spijcie zabki, ja tez sie juz zbieram :*
Dobranoc :*amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja dzis pozno, bo sie przespalam, obejrzalam film i dopiero wchodze na belly. Gardlo przestalo bolec, ale troche katarku dostalam i czuje sie niewyraznie. Wypilam mleko z miodem i maslem, mam nadzieje ze jak jutro wstane to bedzie lepiej. Ale taka moja tylko nadzieja.
Aggieja wierzylam i wierze ze bedzie wszystko dobrze. Czekamy jutro na wiesci, ciesze sie tylko ze Cie nie meczyli na tym badaniu za dlugo.
Kajoni, ciesze sie ze wizyta sie udala i wszystko jest w porzadku, a Twoj synek to maly wiercipiętek
Sylka co do wlosow zgadzam sie w 100%, nie dosc ze sie tyje...cera sie psuje...wysusza itd. to jeszcze mam chodzic z odrostami?? o nie!! Ja w srode i scinam i robie odrosty. Bede miala lepsze samopoczucie, a szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
Dzis jak siedzialam w domu, nie latalam nigdzie...no tylko do apteki...to mala sie czesto odzywala (puk,puk oby nie zapeszyc). I sprawialo mi to ogromna przyjemnosc po tych dniach jej lenistwa. Uspokoilam sie. Nawet teraz leze i kopiejejku jakie to cudne uczucie !!!! I wcale sie sobie nie dziwie, ze jak nie ma tych kopniakow to mi czegos brakuje, martwie sie i wsluchuje w swoj organizm.
Dobra, nie zanudzam, wyrko caaaaale moje wiec zwijam sie w rogala i slodkie spanko z ZuziąDobranoc
Camille87, Kajoni, Sylka, Niebieska, Magda2013, amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja dziś obudziłam się o 5.00 ranomasakra.
Co do ruchów maleństwa to mój zarówno wczoraj jak i dzisiaj od rana ( tzn od momentu jak sie obudziłam) był bardzo mało aktywnymożna powiedzieć że go praktycznie nie czułam
mam nadzieję że spał .......
ehhhhh wykończą nas te zamartwiania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 06:33
Camille87, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość