Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jakiś czas temu oglądałam nagrania jak byłam mała (jakieś 7-8lat). Jak zobaczyłam jakie miałam wtedy włosy to za głowę się chwyciłam... Długie, gęste i baaardzo ich dużo miałam. A teraz?! "Cińkie pipcie" na głowie...
Wieloletnie farbowanie i są efekty... Włosy są słabe, wypadają i się łamią... Ale ja nie zrezygnuję z farbowania bo mam okropny, naturalny kolor.. Taki "mysi", bez wyrazu. Najlepiej wyglądam w blondzie i nie będę kombinować bo ile ja napłakałam przez nieudane farbowania to moje
Ale wracając do tematu - zazdroszczę dziewczynom, które mają ładny naturalny kolor włosów, więc Kajoni jeśli nie musisz - nie farbujWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:06
Kajoni, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie spieszę pogratulować dobrych informacji
Kajoni no to chyba będzie chłopczyk z charakterkiem
Nie pamiętam co więcej miałam pisać ...
Aha, ja też wybieram się do fryzjera w czwartekwybieram się tylko na podcięcie. Właściwie nigdy w życiu jeszcze włosów nie farbowałam i całe życie noszę długie, więc rewolucji nie będzie
Kajoni, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez zawsze chcialam blond ale maz mi nie pozwala
jakosnmu blond nie odpowiada
W tej chwili mam na calej dlugosci naturalny kolor ale moim zdaniem tez jest mysi.. ale nie bede teraz farbowac poczekam po porodzie moze pofarbuje teraz tylko zetne
Cos mialam napisac ale belly mi sie zablokowalo i juz zapomnialam...Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada podziwiam ze farbujesz ludziom wlosy.. Ja nawet mojej mamie sie boje w tym stanie.. Wole jednak ńie wdychac za duzo..
Sylwia ja tez mam mysi kolornarazie ten braz jakos wyglada bo po moich rudych i czarnych taki jest, ale jak juz calkiem beda moje to masakra.. Narazie nie farbuje, po porodzie zas czarne bo moj maz by bardzo chcial.. Zebym zas na krotko sciela plus czarny kolor.. Ja z reszta tez sie w czarnym dobrze czuje
Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam kiedys czarne ale za.dobrze nie wygladalam
mam jasna karnacje i piegi ale ten czarny wyszedl przypadkiem bo kupilam braz ale troche za dlugo trzymalam i praktycznie czarny wyszedl
Ja bede siostrze na dniach farbowac ale szaponem nie farba wiec chyba nie bedzie smrodu -
ja mam naturalny blond
cieszę się, że nie muszę farbować
Dziewczyny dzisiaj przyszła do mnie i męża przesyłka sądowa na adres teściów (czyli adres zameldowania mojego męża). Dziwne, że dla dwóch osób jeden list. Zachodzę w głowę, co to może być.
Hmmm a może Amela Wy też dostaliście coś z sądu po podpisaniu wstępnego aktu notarialnego i umowy z deweloperem ?
Kajoni, Sylka, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Ja mam mysi, ale przeszłam przez wiele kolorów i twierdzę, że najlepiej jest mi właśnie w blondzie. Bo miałam czarne i nie bardzo mi pasują bo mam jasną karnację i wyglądam strasznie blado. Na fb są zdjęcia z większością moich kolorów.
Cholera, tak kusicie tym fryzjerem, że chyba też się wybiorę i zrobię "na złość" mojemuCamille87, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo tu tak cicho?
Chyba juz nie powinnam nic jesc, skoro na badania bede szla ok 8 rano.. Powiem wam ze ciezko to widze, juz jestem glodna rano to chyba padne do po 10 wytrzymac
Co robicie dziewczyny? Pewnie jakies seriale i filmyCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogladalam barwy szczescia
a teraz m jak maslo
Mi sie tez cos chce wypilam szklanke soku pomaranczowego i zjadlam gruszke nic wiecej niw tykam bo jutro wazeniekuzwa toc dopiero co sie wazylam ten czas tak szybko leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:41
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem przygotowana na najgorsze
po tygodniu siedzenia w domu dobrze byc nie moze...
A Ty faktycznie na innej wadze sie nie waz bo to nie ma sensu- inaczej Ci pokaze a tak za dwa tygodnie srednia sobie wyliczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:45
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
zjadlam kolacje i ide do wyrka z M sie polozyc bo padam dzisiaj, czuje sie jakbym caly dzien ciezko pracowala haha:P a synus tak mi dzis przy pecherzu siedzi i kopie ze co chwile latam do kibelka:P
dziewczyny jak nie musicie to nie farbujcie wlosow w ciazy, po co potem sie stresowac, ja po porodzie moze cos wykombinuje, chcialabym zmienic fryzure ale musza mi wlosy troche podrosnac bo niedawno scinalam.
Daria wytrzymasz. najlepiej wez od razu z soba jakas bulke i od razu wszamasz po badaniu:) i cos slodkiego koniecznie:PKajoni lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Jestem na chwilkę, bo reklama
Oglądam Pasję na polsacie.
Farbowanie włosów to indywidualna sprawa. Moja siostra farbowała włosy w ciąży, teraz ma cudownego, zdrowego synkaJa farbuję odrosty i nie zaprzestanę tego. Wstrzymałam się tylko przez pierwszy trymestr, bo wtedy zagrożenie jest największe. Nie mam zamiaru zaniedbywać się przez to, że jestem w ciąży. Chcę być piękną przyszłą mamą i dobrze czuć się we własnej skórze
Dodi lubi tę wiadomość