X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakiś czas temu oglądałam nagrania jak byłam mała (jakieś 7-8lat). Jak zobaczyłam jakie miałam wtedy włosy to za głowę się chwyciłam... Długie, gęste i baaardzo ich dużo miałam. A teraz?! "Cińkie pipcie" na głowie...
    Wieloletnie farbowanie i są efekty... Włosy są słabe, wypadają i się łamią... Ale ja nie zrezygnuję z farbowania bo mam okropny, naturalny kolor.. Taki "mysi", bez wyrazu. Najlepiej wyglądam w blondzie i nie będę kombinować bo ile ja napłakałam przez nieudane farbowania to moje ;)
    Ale wracając do tematu - zazdroszczę dziewczynom, które mają ładny naturalny kolor włosów, więc Kajoni jeśli nie musisz - nie farbuj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:06

Kajoni, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie ja tez mam mysi, Sylka i nie lubię go jak cholera

Sylka lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie farbuje wlosow na razie, kiedys mialam czarne ale wygladalam zbyt grozniw tym ardziej ze mam ciemny makijaz przewaznie.

Kajoni, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie spieszę pogratulować dobrych informacji :D

Kajoni no to chyba będzie chłopczyk z charakterkiem ;)

Nie pamiętam co więcej miałam pisać ...
    Aha, ja też wybieram się do fryzjera w czwartek ;D wybieram się tylko na podcięcie. Właściwie nigdy w życiu jeszcze włosów nie farbowałam i całe życie noszę długie, więc rewolucji nie będzie ;)

Kajoni, amela, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie super! !! Ja dziś pracuje od 14 jeżdżę do klientek włosy farbowac wiec po 20 bbędę w domu heh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsze chcialam blond ale maz mi nie pozwala :P jakosnmu blond nie odpowiada :-(
    W tej chwili mam na calej dlugosci naturalny kolor ale moim zdaniem tez jest mysi.. ale nie bede teraz farbowac poczekam po porodzie moze pofarbuje teraz tylko zetne :D

Cos mialam napisac ale belly mi sie zablokowalo i juz zapomnialam...

Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada podziwiam ze farbujesz ludziom wlosy.. Ja nawet mojej mamie sie boje w tym stanie.. Wole jednak ńie wdychac za duzo..

Sylwia ja tez mam mysi kolor :/ narazie ten braz jakos wyglada bo po moich rudych i czarnych taki jest, ale jak juz calkiem beda moje to masakra.. Narazie nie farbuje, po porodzie zas czarne bo moj maz by bardzo chcial.. Zebym zas na krotko sciela plus czarny kolor.. Ja z reszta tez sie w czarnym dobrze czuje :P

Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam kiedys czarne ale za.dobrze nie wygladalam :P mam jasna karnacje i piegi ale ten czarny wyszedl przypadkiem bo kupilam braz ale troche za dlugo trzymalam i praktycznie czarny wyszedl :P

Ja bede siostrze na dniach farbowac ale szaponem nie farba wiec chyba nie bedzie smrodu ;-)

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam naturalny blond :) cieszę się, że nie muszę farbować :)
    Dziewczyny dzisiaj przyszła do mnie i męża przesyłka sądowa na adres teściów (czyli adres zameldowania mojego męża). Dziwne, że dla dwóch osób jeden list. Zachodzę w głowę, co to może być.
    Hmmm a może Amela Wy też dostaliście coś z sądu po podpisaniu wstępnego aktu notarialnego i umowy z deweloperem ?

Kajoni, Sylka, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mysi, ale przeszłam przez wiele kolorów i twierdzę, że najlepiej jest mi właśnie w blondzie. Bo miałam czarne i nie bardzo mi pasują bo mam jasną karnację i wyglądam strasznie blado. Na fb są zdjęcia z większością moich kolorów.

Cholera, tak kusicie tym fryzjerem, że chyba też się wybiorę i zrobię "na złość" mojemu :D

Camille87, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho? :P
    Chyba juz nie powinnam nic jesc, skoro na badania bede szla ok 8 rano.. Powiem wam ze ciezko to widze, juz jestem glodna rano to chyba padne do po 10 wytrzymac :/
    Co robicie dziewczyny? Pewnie jakies seriale i filmy :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem cały czas, ale nikt mi nie odpisuje, to monologu nie będę prowadzić :P

Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajonii dzwaj tez do fryzjera, to bedzie tydzien fryzur :D
    Ja mam nadzieje ze jutro gdzies sie wcisne, bo mi wstyd z moimi :/

Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladalam barwy szczescia :P a teraz m jak maslo B)
    Mi sie tez cos chce wypilam szklanke soku pomaranczowego i zjadlam gruszke nic wiecej niw tykam bo jutro wazenie :P kuzwa toc dopiero co sie wazylam ten czas tak szybko leci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:41

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to ciekawe jak waga u Ciebie :)
    Ja chyba wazyc sie nie bede, bo nie mam tej wagi co u siebie, chyba za tydzien dopiero.. I tak zabardzo dolujace sa te skoki wagi zeby to co tydzien ogladac haha :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem przygotowana na najgorsze :/ po tygodniu siedzenia w domu dobrze byc nie moze...
    A Ty faktycznie na innej wadze sie nie waz bo to nie ma sensu- inaczej Ci pokaze a tak za dwa tygodnie srednia sobie wyliczysz ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:45

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadlam kolacje i ide do wyrka z M sie polozyc bo padam dzisiaj, czuje sie jakbym caly dzien ciezko pracowala haha:P a synus tak mi dzis przy pecherzu siedzi i kopie ze co chwile latam do kibelka:P
    dziewczyny jak nie musicie to nie farbujcie wlosow w ciazy, po co potem sie stresowac, ja po porodzie moze cos wykombinuje, chcialabym zmienic fryzure ale musza mi wlosy troche podrosnac bo niedawno scinalam.
    Daria wytrzymasz. najlepiej wez od razu z soba jakas bulke i od razu wszamasz po badaniu:) i cos slodkiego koniecznie:P

Kajoni lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila no lepiej, tak zrobie :)
    Monia wezme bulke wezme, inaczej pewnie ciezko bedzie mimo ze mam blisko z przychodni..
    Odpcozywaj Monia, delektuj sie kopaniem w pecherz haha :P

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę się kąpać i nynać bo jutro do pracy :/ słodkich snów :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na chwilkę, bo reklama ;) Oglądam Pasję na polsacie.
    Farbowanie włosów to indywidualna sprawa. Moja siostra farbowała włosy w ciąży, teraz ma cudownego, zdrowego synka :) Ja farbuję odrosty i nie zaprzestanę tego. Wstrzymałam się tylko przez pierwszy trymestr, bo wtedy zagrożenie jest największe. Nie mam zamiaru zaniedbywać się przez to, że jestem w ciąży. Chcę być piękną przyszłą mamą i dobrze czuć się we własnej skórze :)

Dodi lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ