Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:jak ja jezdzilam do Niemiec do pracy to najlepsze kebaby u turka
ale tutaj u nas w miescie tez mamy dobre kebabyrosax3 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A my kupilismy synkowi koszulke "starszy brat 2016, ladowanie. " z taka miarka jak od bateri i glowa dziecka tak dowie sie rwszta rodzinki ale juz o tym pisalam. i oczywiscie dowiedza sie w swieta.
O taka.:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dced434897f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 10:15
kaarolaa, Domi793, SyHa85, s1985 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mikołajkowa66 wrote:I mam do Was pytanie, lekarz kazał mi brać Duphaston, żadnych poronień wcześniej nie miałam, czy to może mieć jakiś związek z moja niedoczynnością tarczycy? Z tej radości zapomniałam zapytać.
Mi w I ciąży lekarz też przepisał duphaston, a tym razem luteine. "Profilaktycznie". Niektórzy tak robią. -
s1985 wrote:Trzydziestka
Wszystkiego najlepsiejszego z okazji Święta ja też mam urodzinki za 8 dni Wygląda na to że mamusie z zimy, a bobaski z lata
Super się cieszę bo mnie zawsze traktowali kompleksowo - Mikołaj, Święta i Urodziny w jednym a w sierpniu nie ma co połączyć juppi
Odnośnie jedzenia ............ ja już dziś też wciągnęłam tort i kawkę a teraz będę jadła kiełbaski mniam
SyHa85, s1985, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
3 herbaty z imbirem wypite. Mdlosci odeszly. Aaa i udalo sie tylko raz skonczyc mdlosci w kiblu haha tak to tylko mdli , ale teraz juz jest ok. Mozna zabierac sie za przygotowanie obiadu
SyHa85 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
AAAAAAAaaaa odnośnie informacji to babcie wiedzą, a reszta dowie się na Święta. Chcę każdemu do prezentu podłożyć po tyci skarpetce (na małżeństwo) żeby mieli parę
Mojemu mężowi wysłałam zdjęcie testu choć i tak się domyślaliśmy ale w sobotę wyszedł negatywny więc było 50/50. Córka (13 lat) ma urodziny w listopadzie i w niedzielę przed poniedziałkowym testowaniem mówiła że chce mieć urodziny w sierpniu bo wkurza ją listopad - więc w poniedziałek jej powiedziałam że będzie miała urodziny w sierpniu hehe bardzo się ucieszyła bo od wielu lat czeka na rodzeństwo. Czy macie córki nastolatki ? jak sobie radzicie ze wszystkim - bo mi czasem trudno ogarnąć to wszystko. -
Magroz wrote:Hej, beta z piątku 339. We wtorek miałam 62.
Lekarz powiedział, że powinno się robić co 48h, a nie 72.
Wg niego to trochę mały przyrost. Powinnam być w 7 tygodniu, a to bardziej wygląda na 4. I teraz opcji jest kilka, albo zaszłam w ciążę później i powoli się rozkręca, albo to ciąża pozamaciczna.
Na USG nic nie było widać (jedynie ciałko żółte, dobrze piszę?).
Dziś mam powtórzyć betę i lekarz chciał mnie szybko zobaczyć, ale wolny jest dopiero 28.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 10:57
-
rosax3 wrote:3 herbaty z imbirem wypite. Mdlosci odeszly. Aaa i udalo sie tylko raz skonczyc mdlosci w kiblu haha tak to tylko mdli , ale teraz juz jest ok. Mozna zabierac sie za przygotowanie obiadu[/url]
-
Aleksa13 wrote:Córka (13 lat) ma urodziny w listopadzie i w niedzielę przed poniedziałkowym testowaniem mówiła że chce mieć urodziny w sierpniu bo wkurza ją listopad - więc w poniedziałek jej powiedziałam że będzie miała urodziny w sierpniu hehe bardzo się ucieszyła bo od wielu lat czeka na rodzeństwo. Czy macie córki nastolatki ? jak sobie radzicie ze wszystkim - bo mi czasem trudno ogarnąć to wszystko.
Ja tez mam starsza corke (prawie 10 lat), chciala bardzo rodzenstwo i obiecalam jej, ze jak tylko zrobie test i bedzie pozytywny to jej powiem pierwszej. I rzeczywiscie jak wyszedl pozytywny tak bardzo sie ucieszyla ze az sie poplakala hihi:) teraz co chwile chodzi i mnie glaszze po brzuszku, mysle ze bedzie mi pomagac przy malenstwu:) a maz dowiedzial sie tak, ze dostal pozytywny test w pudeleczku na urodziny:))Aleksa13, bobo_frut lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
rosax3 wrote:Mieszkam w Niemczech
Te z polski mi malo co smakuja a tu u turasa sa przepyszne
Tez mieszkam w Niemzech i potwierdzam, kebaby u turasow sa przepyszne:))
Z jakiej miejscowosci jestes?s1985 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Domi793 wrote:Kupujecie dziewczyny na ciaze leginsy?
Tak sie dzisiaj zastanawiam jak bedziemy sie czuly w lato z naszymi duzymi juz wtedy brzucholami:) w czym bedziemy smigac w lato, bo chyba nie w spodenkach (a tak je uwielbiam) , moze jakies lekkie sukieneczki..
Macie juz wieksze brzuszki? Bo moj wieczorami robi sie troche wypukly, rano deska.Domi793 lubi tę wiadomość
[/url] -
Tez sie ciesze ze urodzinki dzidzius bedzie mial w lato:) chociaz jeden z nas, corka i maz maja w zime, ja w kwietniu kiedy jeszcze i tak zimno.. a jednak fajnie obchodzic urodzinki w lato:))
Aleksa13, bobo_frut lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
nick nieaktualnyja zeby przekazac rodzicom i babci wiadomosc o poprzedniej ciazy kupilam sobie bluzke, wychodze zima i stopki dziecka...wyszlam w tej koszulce z samochodu a babcia i tak nie zauwazyla
u mnie syn mial sie rodzic 18 grudnia, a urodzil sie 3 wrzesnia wiec chlopak jesienne...maz tez jesienny a ja wiosenna i tez mi sie na swiat pospieszyloRybaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez urodzinki w zimie. Z resztą można powiedzieć ze moja fasolka to prezent urodzinowy. Zaś do męża powiedziałam ze ma dla niego prezent na święta
Myśmy powiedzieli teściowej, moim rodzicom i mojej siostrze . Reszta musi poczekaćAleksa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Ja tez mialam pozno owulacje,w 27 dc,z tym, ze ja o tym wiedzialam, wiec nie bylo stresu. A jak widzial pewnie pecherzyk ciazowy, bo chyba o to Ci chodzilo, to nie mowil, ze jest w macicy? Moj gin mowil, ze jesli nie mialo sie zadnych operacji na jamie brzusznej to prawdopodobienstwo ciazy pozamacicznej jest male. Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
Miałam operację na brzuchu - cc i to właśnie zwiększa ryzyko ciąży pozamacicznej, ale mówił też że taka ciąża najcześciej znajduje się w jajowodzie, a ja mam czysty.