Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Nie poczytałam jeszcze co tam u Was, za chwilę nadrobię
Napiszę krótko co u mnie.
Od wczoraj plamię. Byłam u ginekologa, przepisała mi duphaston. Kazała pobrać krew na betę i dała skierowanie na USG.
Wynik bety już mam: 9447,3 mlU/ml.
USG za tydzień, bo jeszcze za wcześnie.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo plamienie nie ustępuje... -
Klaudia bierz leki i lez. Jesli mozesz to wstawaj tylko na siku. Mam to samo i na IP lekarz powiedzial ze wystarczy brac duphaston i lezec. U mnie mikolaj byl wczoraj, babcia zostawila troche kasy a dzisiaj tesciowa cos nam wsadzila pod poduszki:-) ale jeszcze nie wiem co bo w sypialni spi maz (byl na noc w pracy).Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
WrocławskaCiężaróweczka, blondyna5555, Lulu83, pigułka, Straciatellaa lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
ale mnie coś bierze, do mojej sasiadki na sali przyszli goście w odwiedziny , mała sala jest nas tu 3a do niej przyszło 8 osob w tym 3 dzieci naraz , masakra jakaś wczoraj 4 dzisiaj 8 nie ma jak sie ruszyć bo wsźedzie siedza :(rozumie 2 no 3 ale 8 cała pielgrzymka naraz
-
Witajcie. U mnie kolejny dzień bez objawów
Postanowiłam jutro iść na betę. Stwierdziliśmy z mężem, że nie ma co tego odwlekać, bo jak jest coś nie tak to nie potrzebnie biorę luteinę i duphaston. Dla mnie jutro pierwszy dzień sądu.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
U mnie niektóre objawy zaczęły ustępować staram się cały czas jeść więc mdłości juz tak nie dokuczają, bólem brzucha tez jest trochę lepiej. Wiadomo jak cały czas leżę jest ok wiec staram się jak najwięcej odpoczywać. Teraz tylko odliczanie do 17 grudnia
Miłego dnia dziewczyny -
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Byłam na SOR, podobno wszystko ok- widać w pęcherzyku zarodek. Jest nieprzesunięty, czyli skurcze nie broją na szczęście. Ale lepiej dmuchać na zimne. Luteina dalej, nospa max x3 i leżeć. . . .L4 na 2 tygodnie, do kolejnej wizyty. Przeżyję wszystko byle Kropeczka była cała i zdrowa i już na zawsze z nami została!!!!!!!!!![/url]