Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co raz was podczytuje i przypominam sobie jak to bylo u mnie, jak w tamtym przygotowywalam się do swiat z kropeczką w brzuchu W sumie to jeszcze nie wiedzialam, bo test zrobilam 18.12 ale to byly jedne z najpiękniejszych świat, w wigilie dowiedziala ze o ciaży rodzina.. az mi łzy do oczu napływają, tak fajnie to wspominam ))
ninciaa172, s1985, SyHa85, czekaja, Domi793 lubią tę wiadomość
-
Coconue wrote:A u mnie laski dalej ciepło. Do pracy śmigam cały czas w półbutach szpilkowych. Buty zimowe jeszcze leżą głęboko w szafie. Aż wierzyć się nie chce, że u Was -9'C. Brrrrr...
p.s. mnie dalej męczą mdłości - herabat z cytryną dobra na wszystko.
Odliczam, że w pracy jeszcze 2,5 dnia. A potem 3 tygodnie urlopu.
U mnie na szczescie tez na plus, choc niewiele bo tylko +3, ale to zawsze plus -
Hurija wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś pierwszą betę. Kiedy ją powtórzyć? Pielęgniarka powiedziała mi, że jutro i pojutrze.
Ps. Ja też podejrzewam u siebie bliźniaki, ale okaże się 8 stycznia.
po 48h czyli pojutrze:)
Gratuluje wszystkim dziewczynom! Mamusiom dwóch Maleństw podwójnie! piękny widok takie dwa pęcherzyki
Mój pęcherzyk wczoraj miał 8,32 mm :)8mm szczęścia. Dziś mam 6t0d
Trzymam kciuki za kolejne wizyty, pęcherzyki i serduszka!monirek, kaarolaa, malika89 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Hurija wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś pierwszą betę. Kiedy ją powtórzyć? Pielęgniarka powiedziała mi, że jutro i pojutrze.
Ps. Ja też podejrzewam u siebie bliźniaki, ale okaże się 8 stycznia.
Chyba po 72h najlepiej.
A skad to podejrzenie? Masz w rodzinie? -
monika454 wrote:po 48h czyli pojutrze:)
Gratuluje wszystkim dziewczynom! Mamusiom dwóch Maleństw podwójnie! piękny widok takie dwa pęcherzyki
Mój pęcherzyk wczoraj miał 8,32 mm :)8mm szczęścia. Dziś mam 6t0d
Trzymam kciuki za kolejne wizyty, pęcherzyki i serduszka!
Twoje malenstwo w wieku mojego mlodszego i 8mm ma a moj tylko niecale 4mm
-
ninciaa172 wrote:Ja dziś mialam jechac do endokrynologa, ale znow zaczelam plamic krwią, wiec leże. Na IP lekarz mowil, zeby chodzic normalnie i tak wczoraj sobie lazilam, a dzis efekt ? Sama juz nie wiem. Wieczorem wizyta.
Odpoczywaj kochana! :*
-
O matko ale mam zaleglosci. Wszystkim gratuluje serduszek. Podwojnych dzieciaczkow ppdwojnie gratuluje, tak sie ostatnio zastanawialam czemu jeszcze nie ma zadnych blizniakow:-) Daria moj maz przy pierwszej ciazy byl bardzo ostrozny i tez mialam wrazenie ze sie nie cieszy, ale on poprostu bal sie zupelnie nowej sytuacji. Za to teraz oszalal z milosci i szczescia:-) Karola i Lulu gdzie Wy mieszkacie?? Pod kolem biegunowym?? U mnie ze 2 stopnie na plusie.
Daria23 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
ja wróciłam z lab czekam juz na ostatnią bete oby wszystko bylo dobrze
super wieści z bliźniętami 3mam kciuki za wasze maleństwa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:O matko ale mam zaleglosci. Wszystkim gratuluje serduszek. Podwojnych dzieciaczkow ppdwojnie gratuluje, tak sie ostatnio zastanawialam czemu jeszcze nie ma zadnych blizniakow:-) Daria moj maz przy pierwszej ciazy byl bardzo ostrozny i tez mialam wrazenie ze sie nie cieszy, ale on poprostu bal sie zupelnie nowej sytuacji. Za to teraz oszalal z milosci i szczescia:-) Karola i Lulu gdzie Wy mieszkacie?? Pod kolem biegunowym?? U mnie ze 2 stopnie na plusie.
a dziś wizyta u gina już nie mogę się doczekać, ale też i się boję...
gratuluję wszystkim, a zwłaszcza tych bliźniąt!!! )) -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Dołączam do was... tzn. chyba.
Ostatni okres 7.11.
Kolejna miesiączka miała się pojawić 4 grudnia.
Pierwszy test 7.12 negatywny. Drugi test 11. 12 negatywny. Trzeci test 12.12 negatywny.
Okresu brak. W poniedziałek poszłam do lekarza, powiedział, że ciąży nie widzi i że bardziej mu to wygląda na to, że lada dzień powinna dostać okres (dojrzałe endometrium, cokolwiek to znaczy). Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 62, czyli ciąża?
Czemu na testach ciążowych nie wyszła? Ten ostatni test robiłam z pierwszego moczu.
Termin ewentualnego porodu z OM 13 sierpnia
Ehhh..Domi793, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magroz wrote:Cześć dziewczyny. Dołączam do was... tzn. chyba.
Ostatni okres 7.11.
Pierwszy test 7.12 negatywny. Drugi test 11. 12 negatywny. Trzeci test 12.12 negatywny.
Okresu brak. W poniedziałek poszłam do lekarza, powiedział, że ciąży nie widzi i że bardziej mu to wygląda na to, że lada dzień powinna dostać okres (dojrzałe endometrium, cokolwiek to znaczy). Wczoraj zrobiłam betę i wyszła 62, czyli ciąża?
Czemu na testach ciążowych nie wyszła? Ten ostatni test robiłam z pierwszego moczu.
Ehhh..
Witamy:)
Może miałaś przesuniętą owulację i była ona dopiero niedawno a i zarodkowi potrzebny jest czas aby ładnie zadomowił się w endometrium i dopiero po zagnieżdżeniu beta zaczyna szaleć. Na wyniku powinnaś mieć normy ze swojego laboratorium. Ale 62 to winna być ciąża gratulacje. Powtórz betę jutro i zobacz czy przyrasta
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualnyMagroz wrote:Cześć dziewczyny. Dołączam do was... tzn. chyba.
Ostatni okres 7.11.
Ehhh..
testy nieraz mogą płatać psikusa, albo może miałaś później owulacje i przez to testy jeszcze nie odczytały ciąży... -
nick nieaktualnymonika454 wrote:Witamy:)
Może miałaś przesuniętą owulację i była ona dopiero niedawno a i zarodkowi potrzebny jest czas aby ładnie zadomowił się w endometrium i dopiero po zagnieżdżeniu beta zaczyna szaleć. Na wyniku powinnaś mieć normy ze swojego laboratorium. Ale 62 to winna być ciąża gratulacje. Powtórz betę jutro i zobacz czy przyrasta
wyprzedziłaś mnie z odp. ale widać myślimy podobnie ))