Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:
U mnie nie ma tych warsztatów -
malika89 wrote:
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Ja się wybieram na warsztaty Bezpieczny Maluch, bo będą u mnie w mieście po drugiej stronie ulicy
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
amanina wrote:Bylismy u profesora na wizycie, Gruby ma sie swietnie, zdjec nie wysylam bo juz jest duzy i sie nie miesci caly na jednym ale mamy za to zdjecie penisa w calej okazalosci
wazy okolo 170 gram, serce 148, wszystkie pomiary w normie
Kolejny podglad za miesiac.
Kosmowke mam na przedniej scianie, pepowina trojnaczyniowa, szyjka 4cm zamknieta.
No nie moglo byc inaczejamanina lubi tę wiadomość
[/url]
-
malika89 wrote:Dziewczynki, darmowe warsztaty z Mamo to ja.
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Nawet się zapisałam. Podobno warto bo jakieś pierołki można dostać
Zapisana
Dzięki za info -
Ja zasnelam i nie dawno sie obudzilam glowa mi peka cisnienie za wysokie dzis kurcze dziewczyny ja mam noc z glowy nawet dentysta sie juz nie stresuje dalam wypis poloznej u mojego lekarza a ona do mnie ze mam szybko reagowac bo najlepsza opcja to jak mi peknie naczynko i bede warzywkiem tej gorszej nie chcecie znac no i jeszcze mialam taki sen ze masakra i co ja mam zrobic za kazdym razem jechac na ip na obserwacje bo farmakologie w ostatecznosci wprowadzaja ze wzgledu na dzidzie...ja mialam swiadomosc zachodzac w ciaze ze tak moze byc ale ja bardzo pragne tego dziecka tym bardziej ze silny maluch tak jak moja cora...zalamka...
-
nick nieaktualny
-
malika89 wrote:Dziewczynki, darmowe warsztaty z Mamo to ja.
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Nawet się zapisałam. Podobno warto bo jakieś pierołki można dostaćNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Mozna tylko sa dwa ale jedno ja mam napady cisnieniowe czyli np wczoraj w normie dzis wysokie potem znow w normie za kilkabdni znow wysokie drugie nie ma na nadcisnienie lekow w 100%bezpiecznych dla dziecka z mala bralam dopegyt ale tylko przez 2 tyg bo wywolali porod w 38tyg a tu troszke wczesnie sie zaczynaja te problemy niestety to taka troszke bomba tykajaca ale musze dac rade dzis mam slabszy dzien bo glowa mi peka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:Ja tez juz rzadziej jestem taka głodna i nie rzucam sie tak na zarcie jak w 1 trymestrze. W zasadzie jem podobnie jak przed ciazą. Dzis sie wazylam i w sumie nadal jestem 2 kg na plusie wiec bez zmian.
Ja też już nie mam apetytu jak w pierwszym trymestrze, wtedy to jadłam jak głupia, a teraz nawet rzadko głód czuję