Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
karola niecierpliwie czekam na wieści
dziewczyny czekające na poznanie płci naliczyłam nas na razie 7
Rudi wiem że u Ciebie chłopak i to do tego Kornel zdziwiłam się że nie dopisany jeszcze, ale to czekasz na potwierdzenia zanim malika doda tak?
Z tym adresem to widzę każdy ma zamieszanie. Ja mam meldunek w swojej kanciapie gdzie tylko pracuję, mąż u rodziców, a w mieszkaniu gdzie mieszkamy faktycznie, które jest własnością męża nikt nie jest zameldowany. Może zamelduję tu nasze młode ale chyba lepiej jak będzie razem ze mną w razie jakiś wizyt u lekarzy i recept.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Cherrylady, jak coś się dzieje to z lubinowej jadą na ligote. Chyba nie jest tam tak źle skoro tam rodzą. Ja mam najbliżej do bogucic, jest wyższy st. ale też są ciągle skargi i afery , więc gdzie by się nie poszło zawsze jest ryzyko ze pomimo sprzętu ktoś mnie i dziecko oleje.. podobno wszystkie szpitale w razie W wysyłają właśnie na ligote.
Jeszcze trochę czasu jestpogadam z tym nowym lekarzem i podpytam to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:18
_cherryLady, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc2fd038289e.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc5fe6656309.jpg
Dzis od rana w cudnym nastroju po porannych dwu minutowych kopnieciach maluszka:))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:21
malika89, Penelope30, Martynka30, paola89, 33Karola33, _cherryLady, SyHa85, Kw14tuszek, alicjaaaa, Truskaweczka83, Rudi88, Asiasia, oLena31, Ninka0111, pigułka, blondyna5555, Aśka_gdańsk, Viola27, Karo Em, Betty Boop, Rybaaaa lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
U mnie lekarz przyjmuje we wtorki od 16. Ja teraz to i tak mam wcześniej bo zawsze mam coś koło 18, dla mnie to i tak długo, bo wstanę rano to ciężko wytrzymaćMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jak tak pokazujecie te brzuszki to wydaje mi się ze ten 5 i 6 miesiąc są i będą najlepsze i najslodsze jeśli chodzi o wielkość brzuszków. Nie są ani za duże ani za małe, powoli informujące otoczenie o naszym stanie
od 7 miecha to pewnie beda już spore i coraz ciężej nam będzie hehe
Domi793 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Jeb*na poczta polska, oczywiście awizo w skrzynce, a cały dzień jestem w domu, mieszkam na parterze drzwi obok tej skrzynki!!! I odbiór dopiero po 18:30. Mam nadzieje że to wreszcie te witaminy. Nigdy więcej pp tylko paczkomat inpost. Sorry musiałam się wyżalić.
-
Penelope30 wrote:Jeb*na poczta polska, oczywiście awizo w skrzynce, a cały dzień jestem w domu, mieszkam na parterze drzwi obok tej skrzynki!!! I odbiór dopiero po 18:30. Mam nadzieje że to wreszcie te witaminy. Nigdy więcej pp tylko paczkomat inpost. Sorry musiałam się wyżalić.
Ja miałam to samo, tylko moje avizo przyniósł sąsiad bo było wwalone do niego w drzwi na zapleczu z tyłu budynku
a byłam w domu i czekałam.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
paola89 wrote:Penelope, zgłoś to na poczcie
no ileż można tak robić
Można spodziewać się wszystkiego awizo w skrzynce, u sąsiada, zdematerializowało się, dlatego jak coś z allegro to tylko z opcją inpostu, już wolę na stację podjechać niż w kolejce na poczcie wystawać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w d*e z taka wizyta. Zostalam zbadana tylko na fotelu i to wszystko. Wg badania szyjka dluga, twarda i zamknieta. Dostałam skierowanie na usg za miesiac i wyniki oraz glukoze z obciazeniem. Przrz miesiac to zwariuje a i tak pojde prywatnie na wizyte na poczatku kwietnia. Dopoki szyjka ma wiecej niz 25mm to oni nic nie robia.
-
Karola z jednej strony dobre wieści że szyjka długa i zamknięta... kurcze nie dziwię się Ci że się denerwujesz, bo każdy lekarz co innego
a kiedy masz wizytę u swojego lekarza?
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz