Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
amanina wrote:mysle ze najwazniejsze to sie odzywiac zdrowo oraz zapewnic sobie ruch i dzieciorowi w brzuchu
obstawiam ze tluszczyku nie unikniesz, ale nie beda to jakies zwaly wielkie jak haldy wegla kamiennego za czasow prosperity polskiego gornictwa, tylko po prostu cos tam lekko poodkladane
wazne sa te cwiczenia aerobowe, szczegolnie na powietrzu, bo one dotleniaja i dozywiaja komorkowo nie tylko Ciebie ale rowniez bachora. a cwiczenia wzmacniajace pozwalaja Ci na utrzymanie postawy - jak bedziesz nie sflaczala to latwiej Ci bedzie zyc, urodzic i dojsc do formy po porodzie
Amanina, ja nie mam pojęcia jak działa Twój mózg i skąd bierze takie porównania ale rewelacja po prostu
Ja już po spacerku z psem i steperze - jednak wygrał, ale 40 minutAle super się czuje, póki co nawet przeziębienie przeszło, rewelacja
Wieczorem znowu spacer z psem, no i mieszkam na 4 piętrze a nie mamy windy więc troszkę się poruszam jeszcze.
amanina lubi tę wiadomość
-
Karola nie dziwie sie zdenerwowania- wszedzie cos innego mowia!!! Ale ja tez wierze w wersje, ze odpoczywalas, lezalas i nie dzwigalas i jest dobrze!!! Sprawdz u swojego gina zaufanego dla spokoju. I glowa do gory
kciuki forumowych ciotek pomogly:-)
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJutro bede do mojego dzwonila i sie spytam co i jak. Teraz jestem do konca marca u rodzicow i jak bede musiala to tutaj pojde do gina. Jest jeden dobry ktory zajmuje sie trudnymi przypadkami. Ale najpierw do mojego zadzwonie. Otwarty kanal da sie tylko na usg zobaczyć nawet jesli podczas badania jest ok to na usg wyjdzie problem. No nic jakoś dwa tyg wytrzymam. Tutaj bede lezala duzo bo mama sie zajmie malym.
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuchy kurcze mam pytanie- ciagle mam ok. 37,1-37,2. Czyli stan podgoraczkowy. Znowu isc do lekarza? Pewnie jakies pozostalosci po zeszlotygodniowym chorobsku, ale nie wiem czy juz sie martwic, czy tyle trwa rekonwalescencja? Nie chce panikowac. Ale nie wiem juz co by tu brac (nie moge patrzec na czosnek, cebule itp)...
[/url]
-
kaarolaa wrote:A i powiedziala mi ze jak ciaza bedzie wieksza to szyjka pusci bo ciezar dziecka bedzie uciskal na szyjke i nie wytrzyma. Takze raczej szew mnie czeka.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
paola89 wrote:Masz na myśli lubinowa ? Jeśli tak to ja chciałabym tam rodzic , właśnie będę zmieniać lekarza prowadzącego ( przy okazji tam pracuje w szpitalu). Lekarz i szpital z polecenia ... koleżanka bardzo zadowolona że szpitala..
A to jest ten szpital kliniczny? Kurde teraz nie wiem, ale jak spojrzałam u nich na ceny to zwątpiłam. 7000 zł za CC?!!! o_O
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:no ale dlaczego tak zakłada, skoro twierdzi, że jest wszystko OK?
bo moja szyjka wlasnie jest taka ze nie wytrzymuje ciezaru dziecka. Wczesniejszy porod tez byl tym spowodowany. A skoro kanal sie otwiera to jest to juz pewne. -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Karola mogę Ci mojego polecić jak jesteś jeszcze blisko. Nazywa się Bogdan Kula przyjmuje chyba tylko prywatnie ale jest bardzo dobrym fachowcem.
Penelope30 lubi tę wiadomość