Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Od 4 nie śpię, już 3 raz w WC
jeszcze mdli mnie i w głowie się kręci. Nie wiem co ze sobą zrobić. Na 9:15 i tak jadę na ktg do szpitala.
d'nusia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
d'nusia wrote:Od 4 nie śpię, już 3 raz w WC
jeszcze mdli mnie i w głowie się kręci. Nie wiem co ze sobą zrobić. Na 9:15 i tak jadę na ktg do szpitala.
Dawaj znać co i jak.
-
Zuuziia wrote:Męczyłam się wczoraj jeszcze ze 2h zanim zasnęłam. A teraz podobnie jak u Ciebie ból brzucha jak na okres ;/
I to kłucie w boku się ujawnia..ja jeszcze do soboty chociaż chciałabym wytrzymac, w środę dopiero ciąża donoszona
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:No u Ciebie zaraz 38 tydzień skończony będzie to spokojnie może się już zaczynać
ja jeszcze do soboty chociaż chciałabym wytrzymac, w środę dopiero ciąża donoszona
Niby tak, ale na 26 mam zaplanowana CC i raz że jeszcze chciałabym trochę rzeczy porobić w domu a dwa że na zaplanowanej CC będzie ciąć mnie moja gin, a jak pojadę z akcji to jej może nie być, a mając pacjentki w gabinecie prywatnym raczej do mnie nie przyjedzie..
25.07.2018 🦊
-
Zuuziia wrote:Niby tak, ale na 26 mam zaplanowana CC i raz że jeszcze chciałabym trochę rzeczy porobić w domu a dwa że na zaplanowanej CC będzie ciąć mnie moja gin, a jak pojadę z akcji to jej może nie być, a mając pacjentki w gabinecie prywatnym raczej do mnie nie przyjedzie..7w3d 💔
-
u mnie cisza.. jakieś skurcze są ale w weekend jakby się uspokoiło
a już miałam nadzieję, ze się rozkręca a tu cisza. Tylko coraz ciężej i coraz bardziej wszystko boli już ze zmęczenia. Mąż mnie nie rozumie czemu ja już odliczam do tej donoszonej i chcę rodzić6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Kasiaja, jeśli nacinają rutynowo, to nie podpisuj zgody. Przy trzecim, o ile nie jest olbrzymkiem, powinny tkanki dać radę. A jeśli coś by sie działo, to niezależnie od zgody mają obowiązek ratować dziecko, więc jak będzie faktycznie trzeba to natną.
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leticia wrote:Kasiaja, jeśli nacinają rutynowo, to nie podpisuj zgody. Przy trzecim, o ile nie jest olbrzymkiem, powinny tkanki dać radę. A jeśli coś by sie działo, to niezależnie od zgody mają obowiązek ratować dziecko, więc jak będzie faktycznie trzeba to natną.
Ale nie ma co myśleć na zapas bo widza w trakcie porodu czy pęknie krocze czy nie10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r