Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj pojechaliśmy na kawe do kołobrzegu właśnie wracamy, Filip wymęczony śpi sobie, w kawiarni miał doskonały humor, zaczepiał wszystkich i się cieszył, nawet za bardzo nie chciał jeść z tych wrażeń, później muzeum oręża polskiego i spacer po plaży o jak fajnie tak pojechać sobie.
Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie w aplikacji pokazuje nst skok rozwojowy i ja chyba w to wierzę bo od 4 dni Mały był nie do zniesienia. Ciągle marudzil, na wszystko reagował płaczem a dzisiaj już było lepiej. Zęby swoją drogą, ale teraz już stał się spokojniejszy. Nawet dzisiaj udało się go uśpić normalnie w łóżeczku i na łóżku, nie musiałam na siłę go bujac na rękach z płaczem żeby zasnął. Właśnie śpi, to jego ostatnia drzemka i od wczoraj staram się go kłaść po 21. I to podobno jest najgorszy że skoków.
U nas jest tak samo im więcej wrażeń w ciągu dnia tym gorsze spanie w nocyAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:U nas zdbow nadal 0😂
Widac pod dziaslami dolne jedynki juz od miesiaca, ale nic sie nie przebija...
Moje dziecko serio ostatnio spioszek jest, juz 2h drzemkuje znow😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 19:08
-
Stoczylismy kolejna walkę z mm. Z butelki aż się zanosil płaczem, tak mu nie pasowało. Zrezygnowana po jakimś czasie dałam spokój i właśnie miałam mu zrobić makaron z truskawkami i wpadłam na pomysł żeby dolać to mleko którego nie wypił do truskawek i podałam mu w budonie i prawie wszystko wypił, czyli po części się udało 😅Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
marcela123 wrote:Stoczylismy kolejna walkę z mm. Z butelki aż się zanosil płaczem, tak mu nie pasowało. Zrezygnowana po jakimś czasie dałam spokój i właśnie miałam mu zrobić makaron z truskawkami i wpadłam na pomysł żeby dolać to mleko którego nie wypił do truskawek i podałam mu w budonie i prawie wszystko wypił, czyli po części się udało 😅
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj wymiękam już z tymi drzemkami, Filip nie śpi od godziny 12.30. Wyniosłam się do łazienki, mąż przejął małego i go usypia. Nie wiem jak to zrobi, ale wcześniej z łazienki nie wychodzę. 😁 Kąpię się już ze 30 minut 😆
Paulinaaa, PLPaulina, squirrel, Ania241188, misia-kasia, Existenz, pumka1990, nesssssa, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1ania1 wrote:Ja dzisiaj wymiękam już z tymi drzemkami, Filip nie śpi od godziny 12.30. Wyniosłam się do łazienki, mąż przejął małego i go usypia. Nie wiem jak to zrobi, ale wcześniej z łazienki nie wychodzę. 😁 Kąpię się już ze 30 minut 😆
-
Kocham tego mojego szkraba, uśmiechem mi wynagradza wszystko, ale dzisiaj już serio mam dość... Zmęczony, a nie zaśnie za cholerę. 40 minut go mąż dzielnie usypiał i w końcu się udało. Chyba też pogoda robi swoje, człowiek zmęczony tym upałem i to wszystko się kumuluje.
-
1ania1 wrote:Ja dzisiaj wymiękam już z tymi drzemkami, Filip nie śpi od godziny 12.30. Wyniosłam się do łazienki, mąż przejął małego i go usypia. Nie wiem jak to zrobi, ale wcześniej z łazienki nie wychodzę. 😁 Kąpię się już ze 30 minut 😆
Hehe też tak czasami kombinuje dzisiaj mi np. Helka nie spała od 15 a o 20 jak ją usypiałam to zamiast spać to mi siadała i cmokała do mnie. Po 40 minutach to już mi się śmiać chciało przez łzy. Potem mąż przyszedł i zasnęła po 10 minutach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 21:35
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Paulina mój też od jakiegoś czasu je kaszki na mm, ale z butelki tego nie ruszy, herbatkę pił a mleko to była histeria. Może powoli się przekona i będzie z bidonu pił bo ja coraz częściej i bardziej chce skończyć kp. A jak widzę jak na butelkę reaguje to mi się płakać chce.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Olek też miał problem z usunięciem na noc. Druga drzemka trwała tylko 40 minut i nie mógł zasnąć na noc taki zmęczony był.
Napewno pogoda ma wpływ, bo ja też jestem bardziej umęczona. Już idę spać bo na fotelu zasnęłam przy ściąganiu nawet.
Olek kaszek nie chce jeść. A w butli z moim mlekiem mu nie przeszkadza jak dodam miarkę.
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Marcela pewnie kiedyś nawet za tym zatęsknimy 😁
-
Ach te sny...
U nas to samo ... od 15ej do 23ej mega pobudzona zasnac trudno bo ciagle skacze ale jak przylozy glowe niechcacy do poduszki to w 30 s zasypia ale co z tego jak 8 h hardkoru. My jutro konczymy 10 miesiecy. Nadal tylko 2 dolne jedynki. I juzwystoi 30 sekund bez podparciaAnia241188 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r