Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ile waze sie nie przyznam, ale mowimy tu o otylosci niestety. Waze tyle co w 1 ciazy w 15 tygodniu, ale w stosunku do wagi poczatkowej w tej ciazy mam -0,5 kg jeszcze, w ostatnich dniach poszlo troche do gory. Pilnuje sie jak moge, ale dzien bez slodkiego to dzien stracony. Mam w planie nie wiecej niz 9 kilo przytyc w ciazy a co bedzie to bedzie.
-
nick nieaktualnyMi to daleko do wagi 50 kg. było tak może w czasach studiów.
Potem cycki mi zaczęły rosnąć. I z fajnych malutkich. Mam duże. i tak kg mi zaczęło przybywać
Nadwagi nie mam. Niby w normie.
Ale pomarzyć mogę tylko o wadze 50 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 15:02
-
Ja trzeci dzień jem gołąbki:) Tak mi się chciało, że musiałam zrobić
Ja przed ciążą 87 kg, przy zakładaniu karty ciąży 86,6 kg a dziś rano 84,7 kg także na minusie:)
W pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 80,50 kg a na porodówke jechałam z wagą 82 kg czyli tylko + 1,5 kgd'nusia, polkosia, Anuleczek lubią tę wiadomość
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
Zolza_ wrote:Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki z heparyny. Czy kiedyś zrobiła się wam po zastrzyku taka twarda gulka i do tego mega swedziala??? Od 1,5 miesiąca robię sobie zastrzyki a pierwszy raz coś takiego mi wyskoczyło.
Ja mam ten problem czasem jak źle się wkłuję. Kupiłam sobie maśc z arniki i po zastrzyku smaruję miejsce wkłucia i teraz jest dużo lepiej.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie ciągle ważę tyle samo. Z pierwszą córką przytyłam 9kg. Teraz jestem lżejsza o 5 kg w stosunku do tego ile ważyłam w podobnym czasie z pierwszą córką. Dlatego dopuszczam, że mogę przytyć te 12kg, ale więcej nie chciałabym. Jak wyjdzie to się okaże najważniejsze żeby wszystko było dobrze. Kg się zrzuci jakby co
-
nick nieaktualnyJa też się wagą nie przejmuję, w 3 trymestrze będę tuczyc dziecia żeby miał z 3.5 kg Starsza miała 2900 i przy dl 56 cm byla chuda jakby hipotrofie miała. Takie 3.5 conajmniej to już takie fajne dziecko. To też od tych przepływów chyba zależy nie? Co myślicie o acardzie w ciąży bo tu na portalu jakaś moda na to.
-
justa1509 wrote:Ja to mam 164 ale jeśli Myszeczka i Patti są wyższe ode mnie to kurcze patyczaki ja przy swoim wzroście wyglądam w zasadzie normalnie, chociaż każdy twierdzi że chuda jestem.
Ja mam 165cm
Od zawsze marze o tym, by ważyć więcej, ale czasem chyba nie ma co wojować z matką naturą Oby mi po ciąży zostały jakieś zdrowe nadprogramowe kilogramy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 15:29
❤️🧡💛💚💙💜
👶🏻 Synek 11.08.2018
Przegroda macicy 25mm
Torbiel endometrialna na lewym jajniku
Zrosty w bliźnie po cc wewnątrz macicy
Zabieg u prof. Ludwina 15.02.2022
AMH 1,18 - 10.2021
AMH 0,44 - 04.2023
Depresja
Hashimoto -
myszeczka89 wrote:Patti a brzuszek już ooś
Ci się zaokrągla?
Coś Ty na razie to tylko mogę pomarzyć hehe. To moja pierwsza ciąża. Póki co to zauważyłam delikatne uwypuklenie poniżej pępka hehe to wszystko
❤️🧡💛💚💙💜
👶🏻 Synek 11.08.2018
Przegroda macicy 25mm
Torbiel endometrialna na lewym jajniku
Zrosty w bliźnie po cc wewnątrz macicy
Zabieg u prof. Ludwina 15.02.2022
AMH 1,18 - 10.2021
AMH 0,44 - 04.2023
Depresja
Hashimoto -
Lavendova to moja byla po przeciwnej stronie skali, taki maly kwadrat. 50 cm i 3925 :p ale fakt urodzona 2 tygodnie po terminie, ktory mi sie z usg z ovu zgadzal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 15:37
Leticia lubi tę wiadomość
-
Nie mogę tu wchodzić. Mam ochotę na każdą potrawę o której tylko wspomnicie. Co prawda mam mdłości, ale jedzenie mi pomaga, na pusty żołądek jest dużo gorzej. A na wadze -1,5 kg, brzuszka jeszcze nie widać... Chociaż wieczorami jest nawet pokaźny Szkoda tylko że jakoś tak za wysoko aby mówić o ciążowym
Anuleczek, Carolline lubią tę wiadomość
-
Ja jako ze mam dzisiaj urodziny właśnie pieje brownie i szarlotkę, taki mam dzisiaj smak i kg się nie przejmuje, w pierwszej ciąży przytulam 15kg a po dwóch tygodniach już ich nie było kiedy jak nie teraz :p
Patti_MG, Leticia, NiecierpliwaOna, PLPaulina, d'nusia, chabasse, jej odbicie, Carolline, niedograna lubią tę wiadomość
-
To chyba jestem na podium, bo ja przytyłam już 3 kg
Mam 163 cm wzrostu, startowałam z wagą 49 kg. Ale faktem jest, że to nie jest moja zwyczajowa waga, schudłam trochę przed ciążą ze stresu. Normalnie to te 52 bym miała pewnie.
W pierwszej ciąży przytyłam prawie 17 kg, z 54 na 70 z małym ogonkiem ale urósł mi tylko gigantyczny brzuch, nic więcej. Serio, było tak, że szedł brzuch, potem brzuch, dalej brzuch, a dopiero potem pojawiałam się jaAnuleczek, jej odbicie, Carolline lubią tę wiadomość