Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny któraś z Was wrzucała tutaj zdjęcie krzesełka dla dziecka (większe, które przystawia się do stołu, było białe-tyle pamiętam) kojarzy mi się, że to Edytka je wrzuciła? Czy możesz podesłać link do tego krzesełka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 14:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edytkaa93 wrote:Marta i jak tam?
Dziękuję że pytasz. Nadal nic. Jutro idę do szpitala. Mam nadzieję że 2-3dni i będę w domu. Mam nadal te same objawy ciążowe co przed wizytą. Mój organizm jakby kompletnie nie zareagował.. następna wizytę miałabym 23.06.. Mam wrażenie że dopiero na niej bym się dowiedziała.
Te krzesełka wydawało mi się kiedyś że widziałam w Ikea ale nie.moge ich teraz znaleźć.
Nasze krzesełko jest mega duże i nadal ma w nim dużo miejsca.. myślę że przeskoczy po prostu na zwykle.. A jeszcze z pół roku rok w nim posiedzi. Mojego brata córka 1,5 roku starsza czasem w nim siedzi u moich rodziców
Ja mam chyba berber tiesto ale nie jestem pewna. dostałam po bmizniakach kuzynki. u moich rodziców jest to różowe a my mamy takie samo tylko niebieskie.
https://m.ceneo.pl/272179206cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa kompletnie nie widzę mojej córki siedzącej na normalnym krześle przy stole. Zdecydowanie to nastąpi gdzieś na 4-5 urodziny.
Teraz je normalnie przy stoliczku. Ale gdy młodsza będzie miała rozszerzaną dietę to nie chcę by czuła się samotna.
Tylko chcę wtedy ją dać do stołu normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 14:15