❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
just90 wrote:Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty. Ja mam wizytę w piątek i nie wiem czego się spodziewać bo wszystkie objawy mi ustąpily A poprzednia ciaza zakończyła się na tym etapie. Już się nie mogę doczekać tej wizyty
Moje na 8 tygodniu ale bez lekow. Wierze ze leki i stymulacja jajnikow zdzialala cuda, mowie sobie ciagle ze zrobilam wszystko aby bylo dobrze i sie udalo. Trzymam za ciebie kciuki. -
Powodzenia na wizytach i trzymam kciuki za dobre wieści ✊
Ja od wczoraj plamie bardziej ale na brązowo mam cichą nadzieję że to ten skrzep.
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
Hej. Pół dnia Was wczoraj czytałam, miałam ponad 50 stron do nadrobienia, ale dałam radę Nie wiem czy mnie w ogóle ktoś jeszcze tu kojarzy, bo dawno mnie nie było, ale ostatni świąteczny czas nie był dla mojej rodziny zbyt łaskawy Zaraz po przyjeździe do PL mój synek zachorował, skończyło się na antybiotyku potem na drugi dzień świąt wieczorem zmarła męża babcia a na koniec dzień przed sylwestrem dopadła mnie i męża jakaś grypa żołądkowa... Mąż jakoś lekko przeszedł, a mnie przeorało konkrernie pół dnia i całą noc męczyły mnie wymioty i biegunka a cały kolejny dzień przeleżałam w łóżku bo każdy mięsień i kosteczka mnie bolały Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy poszłam w sylwestra spać przed 22 Przez te wszystkie wydarzenia prawie nic w Pl nie załatwiliśmy z tego co mieliśmy zaplanowane , ani nie odpoczęliśmy i nie nacieszyliśmy się czasem z rodziną
W niedzielę wróciliśmy do CH i znów jakieś zawroty głowy i wymioty mnie dopadły i nie wiem czy dalej przez ten wirus, czy to ciążowo tak, ale dziś już w końcu czuję się lepiej. Walizki nadal nie rozpakowane, sterta prania czeka, a mi mocy brak
Miałam też chwilowo jakieś czarne myśli związane z ciążą, bo jakby mi nagle wszystkie objawy ustały w Pl, ale to chyba trochę przez tą podróż, chwilową zmianę trybu życia i otoczenia tak mi sie coś poprzestawiało, bo później prawie wszystkie objawy wróciły. Jutro mam wizytę i mam nadzieję, że jest wszystko ok i zobaczę zdrową dzidzię.
O ciąży powiedzieliśmy narazie tylko teściowi i szwagrowi, z którym mamy dobry kontakt, mojej mamie i młodszej siostrze. Reszcie chcemy powiedzieć dopiero jakoś w drugim trymestrze o ile wcześniej się ktoś nie wygada
Tak czytałam wczoraj i strasznie dużo plamień było w ostatnim czasie i kilka strat chyba... Straszne to jest i bardzo mi przykro
P.S. Podziwiam jak ktoś był w stanie dotrzeć do końca moich wypocin
Również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :-* :-* :-*
megson91, Sapcia, Malutka_94, Oranżada, tym_janek, Evli, aniołkowa_mama lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja tez w pracy. Spie na stojaco. Dobrze ze man prace siedzaca przy kompie to sie troche poobierdalam bo jakos malo wydajna jestem..
Bede spokojniejsza po wizycie to wroca mi checi, chcialabym pracowac do konca lutego moze dluzej wtedh czas szybciej mija..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 11:54
-
A ja jestem przeziębiona i dupowato sie czuje . Boli glowa, jedna dziurka w nosie zapchana, ból gardła okropny. Jeszcze od kilku dni doskwiera mnie bol brzucha, dzisiaj w nocy az sie przebudzilam .👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyDziewczyny w którym tyg robilyscie badania na toksoplazmoze, cytomegalie itp?
Ja dziś jestem trochę zestresowana do wczoraj miałam Wymioty, mdliło mnie, każde jedzenie mi śmierdzialo. A dziś nic.. Jeszcze w nocy obudził mnie silny ból brzucha. A od kiedy wstałam nic. Żadnego objawu.
Czy Wam też zdarzają się dni gdy czujecie się normalnie? (jak nie w ciąży?)
Lekarz jutro. -
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny w którym tyg robilyscie badania na toksoplazmoze, cytomegalie itp?
Ja dziś jestem trochę zestresowana do wczoraj miałam Wymioty, mdliło mnie, każde jedzenie mi śmierdzialo. A dziś nic.. Jeszcze w nocy obudził mnie silny ból brzucha. A od kiedy wstałam nic. Żadnego objawu.
Lekarz jutro.
ewa.katarzyna lubi tę wiadomość
-
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny w którym tyg robilyscie badania na toksoplazmoze, cytomegalie itp?
Lekarz jutro.
Ja dostałam skierowanie po pierwszej wizycie na te badania, zrobiłam je w 6 tygodniu.
Mnie mdłości niestety nie opuszczają, ale za to piersi nie bolą już prawie wcale. Za to doszły mi bóle brzucha i ostatnio często ratuje się no spa. Mam strach z pierwszej ciąży -
Lekarz jutro.
Ja dostałam skierowanie na pierwszej wizycie czyli w 8 tyg i mam z wynikami zgłosić się na kolejnej czyli gdy będę w 13 tyg, wiec żeby były aktualne, bo ten cały pakiet badań będę robiła właśnie w 13 tyg
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
Dziewczyny byłam dziś na usg na nfz bo Bolał mnie brzuch i więcej plamie .
Dodam że w zeszły piątek dzidzia miała 15mm A dziś dr powiedziała że 12. Jakim cudem dziecko zmalalo? Ja wiem że inny sprzęt ale aż o tyle różnicy. Czy to może oznaczać że ciąża się nie rozwija i obumiera?
Serduszko słyszałam dzidzia żywa
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
Lekarz jutro.
Ja dostałam w 7 tygodniu i kazał przyjść za 2 tygodnie więc z wynikami będę u niego w 9. (już za tydzień) -
Zmartwiona wrote:Dziewczyny byłam dziś na usg na nfz bo Bolał mnie brzuch i więcej plamie .
Dodam że w zeszły piątek dzidzia miała 15mm A dziś dr powiedziała że 12. Jakim cudem dziecko zmalalo? Ja wiem że inny sprzęt ale aż o tyle różnicy. Czy to może oznaczać że ciąża się nie rozwija i obumiera?
Serduszko słyszałam dzidzia żywa
A pytałaś o to lekarza? Dlaczego tak może być? -
Zmartwiona wrote:Dziewczyny byłam dziś na usg na nfz bo Bolał mnie brzuch i więcej plamie .
Serduszko słyszałam dzidzia żywa🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊