❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Atina gratulacje 😍 jak się czujecie?
ja się dziś wkurzyłam na wizycie... mój lekarz na urlopie i byłam u innej. nie dość że czekałam ponad dwie godziny, to jeszcze nie chciała mi zrobi USG, bo nie ma czasu (mimo zalecenia mojego lekarza...), z Dopplera wywróżyła położenie główkowe... jak poprosiłam o notatkę że odmawia USG to z łaską zrobiła i Młoda tak jak myślałam nadal miednicowo. do tego zaczyna się robić mało wód i łożysko się starzeje (choć jeszcze wszystko w normie). za tydzień kolejna wizytaAtina lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo wrote:Kagu to po tej herbatce z liści malin hihi
Ale naprawdę tak spektakularnie mi opadł, że szkoda, że póki co nic się nie dzieje
Zobaczę co jutro lekarz powie -
nick nieaktualnyMolokay wrote:Atina, gratulacje
Kagu, szalejesz, Ty nie chcesz nawet na sierpień poczekać?
Zazdroszczę mojej kumpeli, wczoraj odszedł jej czop i wieczorne urodziła w 37+3 -
Kagu3 wrote:Wiesz ile ja już jej w jeden dzień wypiłam 🤦 dziś myję okna jeszcze raz 😅 wysprzątalam nawet samochód 🤣
Ale naprawdę tak spektakularnie mi opadł, że szkoda, że póki co nic się nie dzieje
Zobaczę co jutro lekarz powie
Ja wczoraj 3 wypiłam i ledwo wieczorem z psem wyszlam w kolo bloku 😂 tak mnie uwierało na pecherz, brzuch sie napinal, w krzyżu bole mowie No nie dojdę 🤦♀️ I cala noc czulam bol jak na okres ale dalej nic sie nie dzieje👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyZozo wrote:Ja wczoraj 3 wypiłam i ledwo wieczorem z psem wyszlam w kolo bloku 😂 tak mnie uwierało na pecherz, brzuch sie napinal, w krzyżu bole mowie No nie dojdę 🤦♀️ I cala noc czulam bol jak na okres ale dalej nic sie nie dzieje
-
Mała Gwiazdka nie wiem czy już pisałam, mój syn też miał niedomykalność plus tętniaka a okazało się to dobę po porodzie w drugiej dobie ściągnęło specjalistę od echo i ona to właśnie tam zobaczyła. skierowała nas do szpitala na kontrolę w początkiem 2 miesiąca życia i pozni3j pod koniec 3. mówiła że taka wada jest bardzo częsta i że rownie często zostaje natomiast nie rośnie wraz z serduszkiem. może się zdarzyć, że będzie slyszalna w przyszłości. i 8 nas się właśnie tak okazało, po dwóch kontrolach echo i ekg wada nadal była natomiast się nie powiększyła więc syn został uznany za zdrowego. Natomiast co lepszy pediatra pyta czy dziecko ma wadę serca bo slyszy szmer.
Także bądź dobrej myśli Kochana wszystko b3dzie dobrze💛😚21.10.2015 Leon -
Aniołkowa mama współczuje lekarza 🤯 nie no, czasu nie ma...bez komentarza 🙄
Kagu dzięki za info o Mildred, choć szkoda że zniknęła 😏
Zazdroszczę Wam tych straszaków. U mnie nic się nie dzieje. Odstawiłam proga tydzień temu dopiero, może dlatego.
Dziewczyny co biorą żelazo, jak sobie radzicie z dwójką? Wyszła mi niska hemoglobina, lekarz zapisał żelazo, dopiero 5 dzień biorę i już jest źle 🥴 Jak tak dalej będzie to odstawię 🤷♀️2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
i_ka wrote:Czy tylko ja nie widzę suwaczkow?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 14:41
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
Atina gratulacje!
Atina lubi tę wiadomość
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
Atina - gratulacje!
Gwiazdka - dobrze, że nie dzieje się nic poważnego na tyle, by rozwiązywać ciążę wcześniej, ale tej profesor co cię nastraszyła to powiedziałabym kilka ciepłych słów. Jak tak można ciężarną stresować?! I to, jak się okazuje, zupełnie niepotrzebnie
Co do drugiej ciąży - polecam podejmować decyzje dopiero po doświadczeniu rodzicielstwa. To jaki jest starszak myślę, że ma ogromne znaczenie w kontekscie podejmowania decyzji czy i kiedy drugie. Ważne też jest jaką ma się "wioskę" wsparcia. Ja np. Teraz na koncowce nie jestem w stanie sie sama zajmowac mala. Wiec wsparcie mamy i tesciowej dalo nam ten komfort, ze maz mogl normalnie pracowac i nie doszedl nam koszt w postaci niani. Bez pomocy bylo by trudniej, szczegolnie finansowo, tym bardziej, ze ZUS dalej zalega z moim zasilkiem z L4 Mimo, ze oboje naszych dzieci jest planowane i wystarane, to dopiero przy drugim moge powiedziec, ze to byla na prawde przemyslana i swiadoma decyzjaAtina lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Cześć dziewczyny 🙂 my dzisiaj wychodzimy do domku 😍 ja czuje się coraz lepiej choć każde wstanie wiąże się z bólem ale po chwili jak rozchodzę jest ok 🙂 mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej 🙂 rana po cc tez bardzo ładnie się goi 🙂 malutka jest cudowna jestem zakochana 😍 powoli chyba pokarm w piersiach się pojawia, ale wczoraj tak mi podrażniła brodawkę, że krew leciała i napiła się krwi a mleka nic nie było 😞. Ja mam tak nadwrażliwe piersi, ze nie wiem czy dam radę bo wczoraj zaciskałam zęby z bólu i dyskomfortu 😞 jak wrócimy dziś do domku odpalam laktator bo z synkiem się to sprawdziło u mnie i mniej czułam ten ból i dyskomfort jak ściągałam i podawalam z butelki na przemian z mm w zależności ile będzie pokarmu 🙂 ale na pewno nie będę się katować tak jak z synkiem na początku bo prawie wtedy w depresje wpadłam....najważniejsze, żebyśmy obie były szczęśliwe a malutka najedzona 🙂 trzymam za Was wszystkie kciuki 😘 Będę starała się być na bieżąco jak tam u Was i dawać znać jak sobie radzimy
tym_janek, Kagu3, ticia9, Evli, Molokay, Iskierka87, aniołkowa_mama, m@rzenie, YoYo85, megson91, Kindoll, Nadzieja777, Paula2702, Kropka4, zazu, MomOfBoys, Atina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytym_janek wrote:Kagu, a pochwalisz sie zdjeciem jak brzuszek opadl?
Uciekam negliż ile się da, później najwyżej skasuję. Moim zdaniem normalnie wisi . Szkoda że nie mam do porównania żadnego bez koszulki
Znalazłam z koszulka ale to nie to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 15:15