❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mierzylam temp i wynika z niej że ovu było 13-14dc także nie wiem.
Jutro obieram wynik bety i w piątek kolejną zrobię jeśli ta będzie miała zły przyrost od tej ostatniej. Fakt że tamta była już kawałek temu no ale...
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
nick nieaktualnyJa miałam niskie przyrosty bety w momencie gdzie powinny się rozhulac na dobre, a jednak narazie jest wszystko ok. Lekarz mówił, że na pewnym etapie w wyższych wartościach bety, ważniejszy jest progesteron niż same przyrosty bety. W tym momencie przestałam ja badać i wyszło mi to na zdrowie (psychicznie)
Evli, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Evli wrote:Zmartwiona w 9tc robisz bete? Chcesz się jeszcze bardziej stresować 🤔 Wiesz że na tym etapie przyrosty nie są już 100%...
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
nick nieaktualnyDziewczy a ten lek Duphaston to jak wy go bierzecie? Cały czas? Czy np przez miesiąc?
Bo w sumie mi lekarz nic nie mówił dziś tylko żeby brać. Ale wcześniej wspominał coś o luteinie. Gdy pow że już mam ten duphaston to mówil że nie ma znaczenia który mam.
A z waszego doświadczenia które lepiej luteinie czy duphaston? -
Tak sobie teraz myślę, ze gdyby nie ciąża to 10.01 miałabym okres może te plamienia z tym związane? Tyle razy czytałam o krwawieniach w ciąży przez kilka pierwszych miesięcy jak na okres. W grudniu na dwa dni przed terminem miesiączki miałam delikatne brązowe plamienia myślałam ze zaraz ruszy okres. Wiem ze robię sobie nadzieję ale może..??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolin wrote:Tak sobie teraz myślę, ze gdyby nie ciąża to 10.01 miałabym okres może te plamienia z tym związane? Tyle razy czytałam o krwawieniach w ciąży przez kilka pierwszych miesięcy jak na okres. W grudniu na dwa dni przed terminem miesiączki miałam delikatne brązowe plamienia myślałam ze zaraz ruszy okres. Wiem ze robię sobie nadzieję ale może..??
Co do luteiny, ja nie odczulam żadnych skutków ubocznych, normalne ciążowe objawy, ktore mogą być jedynie trochę bardziej odczuwalne przez Luteine, tak mi sie wydaje -
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:Dziewczyny a jaka dswke kwasu foliowego łykacie. Bo mi lekarz zapisal 5g plus to co w zestawie dla ciezarnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 23:11
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę jutro rano, ale od kilku dni sflaczały mi piersi, nie mam kompletnie żadnych mdłości ani innych objawów. Chyba przestaję się łudzić, że jest dobrze. Sutki mam jedynie minimalnie tkliwe. Nie wiem jak przeżyję jeśli historia się powtórzy..
-
Madlene28 wrote:Ja mam wizytę jutro rano, ale od kilku dni sflaczały mi piersi, nie mam kompletnie żadnych mdłości ani innych objawów. Chyba przestaję się łudzić, że jest dobrze. Sutki mam jedynie minimalnie tkliwe. Nie wiem jak przeżyję jeśli historia się powtórzy..
Madlene28 lubi tę wiadomość
-
Naprawdę staram się myśleć pozytywnie, ale boję się niesamowicie. Modlę się żeby ten mały czlowieczek z nami został, bo kocham go odkąd zobaczyłam to bijące serduszko ❤ mój mąż jest zły, że sobie coś wkręcam, ale to nie on usłyszał pół roku temu: przykro mi... najgorsze jest to, że muszę tam jechać sama z córką..