❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też pewnie nie dowiem się jeszcze na tym etapie nic na temat płci 🥴 a jak tak czytam, że tak dużo z Was ma już pewność to ja też bym jakoś bardziej chciała wiedzieć 🤪
A co do super sprzętów i specjalistów u nas przyjmuje doktorek, który nie zauważył u mojej koleżanki że ma bliźniaki, cały czas twierdził że jest jedno 🤪Kagu3, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Mój doktor Ci powie bez problemu. Wczorajsza wizyta zaczęła się pytaniem, czy znam płeć i czy jeśli zobaczy kto tam siedzi, to chce wiedzieć 😉 i szukał aż był pewny a póki nie był, nie mówił 😊
Gowkielewicz na Gebika
Kagu a tam chyba długo się czeka na termin wizyty co? Ile kosztuje wizyta? -
AgaG88 wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie czy wyszły Wam ciała ketonowe w moczu ? Wiecie jaka może być tego przyczyna ?
-
A ja po ostatnim usg prenatalnym miałam trochę żal, że z taką pewnością lekarka stwierdziła, że to chłopiec. Nie miała żadnych wątpliwości. Powiedzieliśmy dzieciom, że będą mieli braciszka. Córa szlochala godzinę, bo ona chce siostrzyczkę. Tydzień pracowaliśmy nad przekonaniem jej do brata. Nawet imię już wybrała. Po czym w testach dziewczynka się pokazała
Także czasami lepiej dłużej poczekać, niż po sugestii lekarza nastawić się na płeć.
2012 - syn
2015 - córka -
nick nieaktualny
-
Mildred wrote:Nie nie wyszły. Ale to związane jest z wysoka glukoza we krwi. Sprawdź cukier, idź na krzywa cukrowa i badaj cukier nadczczo. I od razu do lekarza. Nie jego to super niebezpieczne dla dzidzi, ale trzeba dzialac, dieta i badania glukozy. Będzie dobrze.
. Bo glukoza w moczu mi nie wyszła. Ale stresuje się już ze to może jednak efekt cukrzycy
badałam cukier na czczo i w sumie wyszedł mi w normie ale na granicy wiec już się martwię czy wtedy nie powinnam już zrobić i trzymać diety
-
Evli wrote:50% to ja tez każdej wywróżę za stówkę 🤣🤣🤣
Napisał doktorek, jutro 14;45, zaczynam odliczać 😍
Byłam na zakupach i przez przypadek znalazłam dwie pary spodenek na 56 cm i body z krótkim rękawkiem - oczywiście nie mogłam się oprzeć 🥰🥰🥰 moje zakupy to koszt 9 zł , bo była wyprzedaż w sinsay 🥰Evli, Mildred, zazu, Kagu3, Malutka_94, Kropka4, agniecha2101 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
https://zapodaj.net/9f2057373eff1.jpg.html
Patrzcie jakie słodkie 🥰Asasa, Kagu3, MartitaS, Kropka4, agniecha2101, Namyria lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Dlatego ja się nie nastawiam
marzę o zdrowym dziecku! To jest mój szczyt marzeń, zdrowa śliczna rozowiutka dzidzia, zdrowa i silna.
A płeć. Historia mojej przyjaciółki- wszyscy lekarze mówili, że urodzi córkę, potwierdzone niby u kilku lekarzy, tu w Polsce i w Anglii. Nakupowala różowego, piękne imię dla córeczki, rodziła to jak wychodziła główka z czarnymi włoskami to mowila jej położna że może robić jej warkoczyki, a na końcu wyszły jajka i penis i jest Jaś. Były łzy i niedowierzanie. Jaś jest przeslodki, ma lekki autyzm ale jest kontaktowy i bardzo mądry, pamięć ma zabójcza zna wszystkie stolicę i flagi państw, i pamięta każda nawet najmniejsza zabawkę która posiada.
Taka historia 😀Iskierka87, Kagu3, Kropka4, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaG88 wrote:Właśnie czytałam ze może to być związane z cukrzyca ale tez zła dieta tzn jak za mało się zje to mogą wyjść albo ma się zaparcia a mi to dokucza
. Bo glukoza w moczu mi nie wyszła. Ale stresuje się już ze to może jednak efekt cukrzycy
badałam cukier na czczo i w sumie wyszedł mi w normie ale na granicy wiec już się martwię czy wtedy nie powinnam już zrobić i trzymać diety
-
Ja w ogóle nie myślę o płci jeszcze, jakoś tak wszystko nam jedno byle zdrowe i żeby ciąża przebiegła prawidłowo
Tak, w sinsay są ciuszki dla dzieci ale tylko w większych sklepach. Szkoda że online są nie dostępne...
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
nick nieaktualny
-
AgaG88 wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie czy wyszły Wam ciała ketonowe w moczu ? Wiecie jaka może być tego przyczyna ?
zazu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja, co za przypadek z tymi ciuszkami 😂 nie no, super są dziecięce ubranka ❤️
Iskierko, ja na ciążowa pierwszą wizytę jak zagadalam , to czekałam kilka dni. Pewnie weźmie 180, bo to jednorazowa wizyta ..dla nieciezarnych to mają na maj terminy a ciężarne mają pierwszeństwo na bieżąco . Innych spoko lekarzy nie znam, pierwszą ciążę prowadziłam w Gdańsku, to tam polecam zawsze Doeringa 😊
Iskierka87 lubi tę wiadomość