❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flara wrote:Na stronie Lidla jest możliwość podejrzenia co będzie od 22.02 i jest przedsprzedaż wiec można zamówić online.08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
Iskierka87 wrote:Nie to nie to 😂
Test na płeć dziecka: jak działa? Test na płeć dziecka można kupić w internecie - jego koszt wynosi około 100-150 zł. Test, jak większość wykonywanych w domu, jest testem z moczu, koniecznie porannego. Pobiera się go do specjalnego pojemniczka, nabrac właściwą ilość do strzykawki i wstrzyknąć do testu. Następnie test wprawia się w ruch kołowy, kładzie na płaskim podłożu i czeka na rezultat. Wynik ukaże się po chwili, w zależności od koloru, który się ukaże, będzie oznaczał chłopca lub dziewczynkę. Działanie testu opiera się na wykrywaniu specyficznych męskich hormonów w porannym moczu kobiety - ich obecność wskazuje na chłopca, jeśli nie zostaną odkryte, będzie to oznaczać, że kobieta spodziewa się dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 18:06
to_tylko_ja lubi tę wiadomość
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
Cześć Dziewczyny!
Jeżeli jeszcze można, to chętnie dołączę do sierpniówek. Termin porodu mam na 01.08. Magiczna data, bo 8 lat temu w tym dniu urodził się mój pierworodny
Mam jeszcze córę prawie 5 letnią. Teraz życie nas zaskoczyło i mimo, że byłam pewna że ten etap już dawno za mną, ujrzałam II kreseczki. Czekamy na drugą córeczkę
Evli, m@rzenie, MartitaS, to_tylko_ja, agniecha2101, Asasa, Malutka_94, Kropka4, aniołkowa_mama, tym_janek, mommy, Oranżada lubią tę wiadomość
2012 - syn
2015 - córka -
nick nieaktualnyPuella1 wrote:Cześć Dziewczyny!
Jeżeli jeszcze można, to chętnie dołączę do sierpniówek. Termin porodu mam na 01.08. Magiczna data, bo 8 lat temu w tym dniu urodził się mój pierworodny
Mam jeszcze córę prawie 5 letnią. Teraz życie nas zaskoczyło i mimo, że byłam pewna że ten etap już dawno za mną, ujrzałam II kreseczki. Czekamy na drugą córeczkę
Cześć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podczytuję o tych testach na płeć dziecka. I jedyne rzetelne i wiarygodne to testy genetyczne. Ja robiłam Sanco ze względu na wiek. Przy okazji wykluczenia wad genetycznych dowiedziałam się jaka jest płeć dziecka. Płeć była zaskoczeniem, bo na usg prenatalnym lekarka na 90% potwierdziła chłopca. A z testów wyszła dziewczynka
2012 - syn
2015 - córka -
nick nieaktualnyPuella1 wrote:Podczytuję o tych testach na płeć dziecka. I jedyne rzetelne i wiarygodne to testy genetyczne. Ja robiłam Sanco ze względu na wiek. Przy okazji wykluczenia wad genetycznych dowiedziałam się jaka jest płeć dziecka. Płeć była zaskoczeniem, bo na usg prenatalnym lekarka na 90% potwierdziła chłopca. A z testów wyszła dziewczynka
My to tak z przymrużeniem okakażdy dowie się w swoim czasie 🎁
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Puella ile kosztuje ten test?
Dodatkowo u mnie jeszcze wiek - 35 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 18:38
2012 - syn
2015 - córka -
nick nieaktualnyPuella1 wrote:W pierwszej ciąży, syn do 32 tyg ciąży był dziewczynką, także czasami możemy mieć niespodziankę prawie do końca ciąży
Mój chrześniak zanim się urodził był dziewczynką..więcej pomyłek w otoczeniu nie znam i się zawsze dziwię, szczególnie na późnym etapie, bo mamy XXI wiek, super sprzęt i dobrych specjalistów, a jednak są pomyłki.. -
nick nieaktualnyPuella rozumiem. Ja ogólnie jestem przekonana że na wizycie niczego od doktorka nie wyciągnę na temat płci bo on jest specyficznym gościem i jeśli tak będzie to poszukam doktorka prywatnie i zapłacę byle sie dowiedzieć.
Kagu znasz jakiegos konkretnego hona z dobrym sprzętem? No i z terminami w miarę spoko? Muszę się przygotować 😉 -
Kagu miałam identyczny przypadek w rodzinie. Siusiak wyszedł przy narodzinach 😅
Preferencje preferencjami, najbardziej chce dotrwać do sierpnia i mieć tym razem zdrowe dziecko ..Kagu3, zazu, Kropka4 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Puella rozumiem. Ja ogólnie jestem przekonana że na wizycie niczego od doktorka nie wyciągnę na temat płci bo on jest specyficznym gościem i jeśli tak będzie to poszukam doktorka prywatnie i zapłacę byle sie dowiedzieć.
Kagu znasz jakiegos konkretnego hona z dobrym sprzętem? No i z terminami w miarę spoko? Muszę się przygotować 😉
Mój doktor Ci powie bez problemu. Wczorajsza wizyta zaczęła się pytaniem, czy znam płeć i czy jeśli zobaczy kto tam siedzi, to chce wiedzieć 😉 i szukał aż był pewny a póki nie był, nie mówił 😊
Gowkielewicz na GebikaIskierka87 lubi tę wiadomość