❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Nie udzielam się ale CZYTAM Was regularnie
Ja czekam nadal na wizytę. Za równy tydzień o tej porze sprawa się wyjaśni... Czekam na to i boję się zarazem, ale mocno ufam, że będzie dobrze. Od kilku dni całymi dniami miałam mdłości... Ale bez wymiotów. Po za tym piersi bolą, okrutna senność w ciągu dnia. A macie może taka wydzieline biała? Bo u mnie obfita... Wręcz cały czas jest "tam" taki czop biały..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2019, 20:29
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Evil brak jakichkolwiek objawów to też objaw. Dużo dziewczyn spotkałam na swojej drodze którym objawy zaczęły się dopiero około 7 tygodnia. Więc spokojnie masz jeszcze czas na objawy. Ale rozumiem twoj strach. Myślimy pozytywnie. W sierpniu rodziny zdrowe dzieci .
Evli, MomOfBoys lubią tę wiadomość
-
Evli wrote:Ja podam tp po wizycie u lekarza. Narazie nie jestem pewna co do ostatniej @.
Czy są dziewczyny które nie maja absolutnie ŻADNYCH objawów ?
Dziewczyny, ja chyba później przeniosę się na wrzesniówki, bo jak nie liczę tak wychodzi mi termin na wrzesień, ale jestem pierwsza, więc nie miałabym nawet z kim pogadać.
Dzisiaj mam jakąś huśtawkę nastroju, do tego z dzieckiem 3 szpitale zwiedziliśmy, miałam ochotę zabić męża za to, że mi bałagan w walizce zrobił i rozplakac się bo przyniósł mi zapiekane z ogórkiem A przeciez wie6, że go nie lubię. Normalnie na granicy byłam, ostatkiem łzy powstrztmałam. No ciężki czas mam ostatnio. -
Cześć dziewczyny. Wracam na forum ☺️
Jestem dobrym przykładem na to żeby do końca wierzyć, że będzie dobrze.
W poniedziałek poszłam na usg z nastawieniem, że dostanę skierowanie do szpitala, bo ciąża się nie rozwinęła. Jak lekarz włączył usg i zrobił zbliżenie na ten mały punkcik zobaczyłam mruganie. Aż wstrzymałam oddech czekając na to co powie, a on "jest... O widzi Pani? Tu bije serduszko...". Normalnie się poryczałam przy nim.
4,8 mm małego cudu ❤️
Kagu zmień mi proszę datę porodu na 18 sierpnia, bo taką wyznacza usg i tego będę się trzymać ☺️kasia_pra, Evli, Totoro, Agape91, mommy, Mildred, ewa.katarzyna, Irola, Mała_Gwiazdka, aniołkowa_mama, Zozo, Ounai, AgaG88, MartitaS, Malutka_94, Asasa, Kagu3, Meggie1, megson91, m@rzenie, Lilou1984, agniecha2101 lubią tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
MomOfBoys wrote:Cześć dziewczyny. Wracam na forum ☺️
W poniedziałek poszłam na usg z nastawieniem, że dostanę skierowanie do szpitala, bo ciąża się nie rozwinęła. Jak lekarz włączył usg i zrobił zbliżenie na ten mały punkcik zobaczyłam mruganie. Aż wstrzymałam oddech czekając na to co powie, a on "jest... O widzi Pani? Tu bije serduszko...". Normalnie się poryczałam przy nim.
4,8 mm małego cudu ❤️
Kagu zmień mi proszę datę porodu na 18 sierpnia, bo taką wyznacza usg i tego będę się trzymać ☺️MomOfBoys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMomOfBoys wrote:Cześć dziewczyny. Wracam na forum ☺️
4,8 mm małego cudu ❤️
Kagu zmień mi proszę datę porodu na 18 sierpnia, bo taką wyznacza usg i tego będę się trzymać ☺️
😍😍MomOfBoys lubi tę wiadomość
-
Momofboys- popłakałam się ❤️
MomOfBoys lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
MomOfBoys cudowna wiadomość ja już w pracy... dzisiaj zamierzam porozmawiać z przełożoną. Lepszej okazji nie będzie
Poza tym czuje, że mnie coś rozkłada. Chyba córka mi wirusa sprzedała. Z pierwszej ciąży pamiętam, że dla ciężarnych to tylko Prenalen był. Coś się zmieniło?
Miałam w sobotę jechać na badania krwi, a teraz zastanawiam się czy nie poczekać. Chociaż to przeziębienie jak już złapie to i 2 tygodnie może trwaćMomOfBoys lubi tę wiadomość
-
MomOfBoys super wiadomość
MomOfBoys lubi tę wiadomość
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
4,8 mm małego cudu ❤️
Kagu zmień mi proszę datę porodu na 18 sierpnia, bo taką wyznacza usg i tego będę się trzymać ☺️
my w święta powiedzieliśmy Rodzicom i Teściom- wiedziałam, że się ucieszą, ale reakcja przeszła moje najśmielsze oczekiwania
dziś już po pierwszych badaniach, bo 02.01 mam wizytęMomOfBoys lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
4,8 mm małego cudu ❤️
To ja będę 2 takim cudem właśnie wracam z szpitala gdzie miałam mieć już wywoływane p.. A tu dzidzia z pięknie bijącym serduszkiem . Zdaniem usg 6.5 tygodnia ciąży wiec jest młodsza . Tylko u mnie nawet Beta dawała złe rokowania wiec nie ma co ufać . W poniedziałek powtórka i oby tak dalej . Płacze do teraz a jadę do pracy ❤️😂Evli, Ounai, MomOfBoys, MartitaS, Malutka_94, Irola, Mildred, Kagu3, aniołkowa_mama, megson91, Lilou1984, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dołączam do Was szczęśliwych mam sierpniowych. Mój termin to 30 sierpień 2020. W wigilię test pokazał dwie kreseczki. Przeczytałam całe Wasze forum i macie taką fajną atmosferę i dajecie takie wsparcie, że chcę do Was dołączyć. U mnie na razie żadnych problemów, czekam na wizytę 09.01 na bijące serduszko.ewa.katarzyna, Ounai, arcala, Malutka_94, Lilou1984, MomOfBoys, agniecha2101 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny