❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
i_ka wrote:Cudny ten sweterek 😍 Ja tez nie powinnam już kupować ciuszków 56-62, ale wiem, ze się nie powstrzymam 🙈
No właśnie jak tu się powstrzymać😁
A tak po za tym poszłam dziś na zakupy aby poprawić sobie nastrój kupiłam dużo ubranek a dla siebie tylko wielkie bawełniane gatki na tyłek żeby było wygodnie. Nawet nie oglądałam ciuchów dla siebie. Zreszta jak przymierzam wcześniej to nic mi nie pasowało. Jak to się wszystko zmienia kiedyś tylko dla siebie patrzyłam a dziś tylko dla maluszka wypatruje i to mi sprawia ogromną radość🥰
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
Bela wrote:No właśnie jak tu się powstrzymać😁
A tak po za tym poszłam dziś na zakupy aby poprawić sobie nastrój kupiłam dużo ubranek a dla siebie tylko wielkie bawełniane gatki na tyłek żeby było wygodnie. Nawet nie oglądałam ciuchów dla siebie. Zreszta jak przymierzam wcześniej to nic mi nie pasowało. Jak to się wszystko zmienia kiedyś tylko dla siebie patrzyłam a dziś tylko dla maluszka wypatruje i to mi sprawia ogromną radość🥰
Mam to samo , śmieje się , ze moj zakupoholizm poszedł w zapomnienie i teraz to Ona jest obiektem moich zakupowych szaleństw 😁Bela, Mildred, madziab lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Nadzieja777 wrote:59,99 . Liczyłam , ze załapie się na minus 25 z karta ale niestety go nie objął 🤔
Ale mąż był obok i nie protestował wiec wykorzystałam sytuacje 😁
Bela to ten jest całkiem ok i wzielam go właśnie , bo jest taki letni a nie chce by jej w nocy było za gorąco.
A na necie nie będzie ? Tam powinien być lepiej zabezpieczony niż w sklepie 🤔
Mało takich letnich widziałam zazwyczaj raczej grubsze. A ten jest fajny i starczy chyba do 6 miesiąca bo nie jest taki mały. Tak zrobie zamówię przez stronę. U mnie był w promocji bo kosztował wcześniej 69.99zł. Czapusie i ja mam do body🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 21:07
Nadzieja777 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
m@rzenie wrote:Ja to czuję się tak gruba, że kupowanie dla siebie było by bardziej traumą niż przyjemnością 🤪 zaczekam aż wrócę do swojego rozmiaru i wtedy będę kupować 😉 a na razie zostają zakupy dla córek 😁
Dokładnie mam tak samo😄m@rzenie lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
nick nieaktualnyMirabelka02 wrote:Dziewczyny, jest duże prawdopodobieństwo, że tak już Wam zostanie z tymi zakupami
Mnie większą frajdę sprawia robienie zakupów dla córki niż dla siebie. Dla mnie to już jak mus, a kiedyś nawet lubiłam.
-
Mi tez tak zostało, nadal bardziej wole kupić coś dla córki niż dla siebie i bardzo często wracam z zakupami tylko dla niej pomimo tego że szlam za swoją potrzebą.
Teraz przez wirusa po sklepach nie łażę za to internetowe zakupy robią swoje, z ubranek przerzuciłam się ostatnio na książki dla córkiMirabelka02 lubi tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
m@rzenie – piękne ciuszki! A jaka cena 😊 Na takie zakupy to nawet co tydzień można się wybrać i nie szkoda 😊
Bela – lumpki uzależniają – to już etap jak masz wszystko a chcesz dalej kupować – zawsze można iść do lumpka i mniej portfel boli 😊
Nadzieja - śpiworek też muszę dopisać do listy wyprawowej bo jednak wydaje się najpraktyczniejszy. I nie drogo Cię wyszedł...
A propos zakupów dla mnie:
Do mnie ostatnio na jednej z grup na FB odezwała się jakaś mama z mojej okolicy bo widziała że coś tam pisałam o spodenkach ciążowych i zaproponowała mi, odsprzedaż kilku swoich ciuchów ciążowych i idealnie pasowały z moim gustem i rozmiarem:) Wzięłam od niej dwie pary spodenek krótkich i dwie koszulo/sukienki jeansowe ciążowe i teraz paraduje w nich na zmianę
Uwielbiam wszystko w kolorze jeansowymm@rzenie, Bela, Kropka4 lubią tę wiadomość
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
Dziewczyny, które mają już kilkuletnie dzieci, czy któraś z Was czytała taka książkę o Gruffalo? Podobno to jakiś hit, ale ja jakoś nie umiem się przekonać do tego głównego bohatera pod kątem wizualnym, a nie znam nikogo kto by to czytał, żeby zapytać. Też mam fazę na książki dla córki, nie ma tygodnia, żebym czegoś nie zamówiła. Książki dla dzieci są takie piękne ❤
-
nick nieaktualnyMirabelka02 wrote:Dziewczyny, które mają już kilkuletnie dzieci, czy któraś z Was czytała taka książkę o Gruffalo? Podobno to jakiś hit, ale ja jakoś nie umiem się przekonać do tego głównego bohatera pod kątem wizualnym, a nie znam nikogo kto by to czytał, żeby zapytać. Też mam fazę na książki dla córki, nie ma tygodnia, żebym czegoś nie zamówiła. Książki dla dzieci są takie piękne ❤
A i z muchą na luzie młoda też lubi czytać
U nas taka faza, że mała siada i każe sobie czytać z 10 książek pod rząd i dopowiada końcówki zdań do wierszy (fajnie ćwiczy pamięć )
-
Zazu pięknie malutka podrosła, teraz niech tylko ta szyjka trzyma🙏🏻
Też wpadłam w zakupowy szał ale u mnie w sklepach jest TRAGEDIA 🥺
Kolejki przed wielkie, trzeba się ostać, a w sklepie pół towaru nie ma, ja nie wiem co to się dzieje. Przez tego wirusa przestali szyć czy jak..normalnie półki puste.. Chciałam dla siebie kupić spodnie na lato też to nim że się ostałam przed sklepem, w środku wybór słaby, w żadnym sklepie nie można nic przymierzyć 😡 i kolejka do kas na 50 osób. Wyszłam i zamówiłam przez internet 🙆♀️2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Cudne jest to czytanie z takimi maluchami, u nas wygląda to podobnie😊 My mamy trzy części Pucia, ale już nie jest nim tak zainteresowana. Muszę kupić to o opowiadaniu, tam jest chyba więcej treści. Mnie ten Gruffalo intryguje, bo postać jest tak brzydka, wręcz straszna, że nie wiem o co z tą książka chodzi
Ale się dzisiaj narobiłam. A jeszcze kończę ciasto, bo jutro robimy grila z tesciami. Mała już się chyba domaga odpoczynku, bo wykonuje jakieś triki karate w brzuchu, że cały chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny