Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka wrote:Ja jeszcze nie miałam zleconej hemoglobiny blokowanej, ale wiem że w tamtej ciąży też miałam w normie. Ona chyba lubi wzrastać wraz z tygodniami.
U mnie też największy problem jest z cukrami na czczo, na noc mam już insuline.
Z cukrami podobnie, im później tym cukry będą bardziej szaleć. Ja też po posiłkach które jadłam dotychczas mam cukry ok, ale wiem że to kwestia czasu.Sylvka lubi tę wiadomość
-
Hej Wam.
Ja tez inaczej czuje ruchy w tej ciąży.
I tylko od środka na zewnątrz nic nie widac.
Zdarza sie ze caly dzien nie czuje nic chyba to kwestia ulozenia dziecka.
Jutro mam wizytę i proszę o kciuki żeby wszystko było ok a moja córa pozostała córą😁😁😁 kupilam jej takie slodkie smoczki 🤩
Mam pytanie czy też miewacie krew z nosa?strupy plus krew lub sama krew przy smarkaniu?
Jutro zaczynam 20 tydzien😳😳zlecialo..jeszcze jakies 18😊😊😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2022, 09:40
bridagues, Maybelle, a.ky.ska, antonna, sara9555, Różowa_90 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Hej Wam.
Jutro mam wizytę i proszę o kciuki żeby wszystko było ok a moja córa pozostała córą😁😁😁 kupilam jej takie slodkie smoczki 🤩
Mam pytanie czy też miewacie krew z nosa?strupy plus krew lub sama krew przy smarkaniu?
Jutro zaczynam 20 tydzien😳😳zlecialo..jeszcze jakies 18😊😊😊
Ja praktycznie od początku mam krew i strupy z krwi w nosie. Podobno z powodu wzrostu ilości krwi u ciężarnej i wzrostu poziomu estrogenu. Rozszerzają się naczynka i jest wszystko bardziej podatne, na początku też regularnie kichałam.Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Jaki w odczuciu jest brzuch gdy macica się stawia?
sara9555 lubi tę wiadomość
-
Czarna już połówkowe czy standardowa wizyta? Kciuki ✊✊
Ja miewam krew z nosa i strupy też, do tego z jamy ustnej po wymiotach, albo nudnościach przy myciu zębów.Czarna32 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mi krwawienie dziąseł już odpuściło, tak samo odruch wymiotny przy myciu zębów, jeszcze jest delikatny, ale to już nic. Od jakiś 2/3 tyg. mam uczucie wiecznie zapchanego nosa, strupy, jakby tam wszystko napuchło, po chwili mega sucho🤦🏼♀️ czasem krew, ale to normalne, trzeba przetrwać. Też od jakiegoś tygodnia mam już zadyszkę, coś porobie i sapie jak lokomotywa 🙈 ja muszę jakoś przetrwać do poniedziałku i mam wtedy połówkowe, a w sobotę ruszamy do Polski.
-
W Sinsay darmowa dostawa i są wreszcie dostępne legginsy w większości rozmiarów 🥳
Ja zamówiłam mam nadzieję, że się nie zawiodę jakością. Któraś tutaj polecała 😊sara9555, Malina330 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Hej Wam.
Jutro zaczynam 20 tydzien😳😳zlecialo..jeszcze jakies 18😊😊😊
Ja mam strupy, czasem żywa krew i ogółem gorzej mi się przez nos oddycha 😐Czarna32 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Maybelle wrote:Dziewczyny, które mają 2 dzieci z niedużą różnicą wieku.. Jak ogarniałyscie wspólne spacery? Staram się sobie jakoś to wyobrazić, ale narazie mi ciężko 🙈
Jak Freya się rodziła to Tom miał 1.5 roku. Teraz będzie tak samo.
Maybelle lubi tę wiadomość
-
Sylvka wrote:Czarna już połówkowe czy standardowa wizyta? Kciuki ✊✊
Ja miewam krew z nosa i strupy też, do tego z jamy ustnej po wymiotach, albo nudnościach przy myciu zębów.
Standardowa,połówkowe dopiero końcem marca 🤦♀️ja wlasnie od początku ciąży zatkany nos i strupy i krew ale z czasem jakby więcejDawid i Kamil💙💙
-
Maybelle wrote:Dziewczyny, które mają 2 dzieci z niedużą różnicą wieku.. Jak ogarniałyscie wspólne spacery? Staram się sobie jakoś to wyobrazić, ale narazie mi ciężko 🙈
Maybelle lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu
Ja idę na profilaktyczne USG piersi.
Od tygodnia strasznie mnie męczą zaparcia, zwłaszcza w nocy je odczuwam
Piję bardzo dużo wody, jem owoce, muszę kupić czopki Eva/qu, słyszałam jeszcze, że kiwi pomaga. No spróbuję wszystkiego... Gin za 2 tyg.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Różowa_90 wrote:Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu
Ja idę na profilaktyczne USG piersi.
Od tygodnia strasznie mnie męczą zaparcia, zwłaszcza w nocy je odczuwam
Piję bardzo dużo wody, jem owoce, muszę kupić czopki Eva/qu, słyszałam jeszcze, że kiwi pomaga. No spróbuję wszystkiego... Gin za 2 tyg.Różowa_90 lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙