Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Mam pytanie. Co myślicie o imieniu Ernest? Bardzo z mężem nam sie podoba ale cała rodzina mówi że brzydko, że skrzywdzimy dziecko, że co to jest za imię?Tyle pięknych imion a my takie tandetne. Jest mi strasznie przykro dlatego pytam sie Was o radę, czy Oni maja rację?
Marti_marti lubi tę wiadomość
-
Jak dla mnie Ernest brzmi dobrze nie przejmujcie sie rodzina tylko wybierajcie jak wam sie podoba. Dla mnie ogólnie wyśmiewanie sie z imion albo tekst typu ze skrzywdzi sie dziecko jest mega słabe. Dobrze by było gdyby dzieciom tylko takie krzywdy sie działy 🙃 mi podoba sie imię Oskar i Kacper i w sumie jeszcze kilka innych, nie mogę sie zdecydować 🙈[/link]
-
Andzia3101 wrote:Cześć dziewczyny Mam pytanie. Co myślicie o imieniu Ernest? Bardzo z mężem nam sie podoba ale cała rodzina mówi że brzydko, że skrzywdzimy dziecko, że co to jest za imię?Tyle pięknych imion a my takie tandetne. Jest mi strasznie przykro dlatego pytam sie Was o radę, czy Oni maja rację?
-
Cześć
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę się zalogować na wcześniejsze konto
Co do imion to ja się przekonałam ostatnii, że złym pomysłem jest pytać innych o zdanie w tej kwestii:)
My z mężem nadal toczymy batalię o imię dla synka Ja wybrałam imię Aleksander Mąż dalej uparcie walczy o imię Cezary, a ja tego imienia nie czuję kompletnie 🤷♀️ ładne jest, ale go nie czuję.
Bedę wdzięczna za przyjęcie mnie do grupy na fb, bardzo potrzebuję wsparcia w tej ciąży 😔
Czuję się bardzo samotna z tym swoim przyszłym podwójnym macierzyństwie
A
-
Anuszka, bardzo proszę Cię o dodanie mnie na grupę fb . Zaprosiłam Cię do przyjaciółek na belly . Dopiszcie mi dziewczyny, bardzo proszę na pierwszej stronie, że spodziewam się synka
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Andzia3101 wrote:Cześć dziewczyny Mam pytanie. Co myślicie o imieniu Ernest? Bardzo z mężem nam sie podoba ale cała rodzina mówi że brzydko, że skrzywdzimy dziecko, że co to jest za imię?Tyle pięknych imion a my takie tandetne. Jest mi strasznie przykro dlatego pytam sie Was o radę, czy Oni maja rację?Dawid i Kamil💙💙
-
Marti_marti wrote:Rozumiem, mi niestety nie było dane dolączyć do wspomnianego przez ciebie grona.
Cóż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2022, 09:01
-
Bunia89 wrote:Ale to byłaś z nami od początku na forum? Udzielalas się? Wiem, że straciłaś wcześniejsze konto, miałaś taki sam nick? Jesteś na pierwszej stronie?
Miałam nick Mommy2... gdzies mniej więcej od lutego nie mogłam się zalogować. Teraz sprawdziłam i jakimś cudem moje konto wcześniejsze jest usunięte a ja tego nie zrobiłam 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2022, 08:27
-
Marti_marti wrote:Miałam nick Mommy2... gdzies mniej więcej od lutego nie mogłam się zalogować. Teraz sprawdziłam i jakimś cudem moje konto wcześniejsze jest usunięte a ja tego nie zrobiłam 😳
-
Hejka, dziewczyny, których nie ma na fb, jak tam sytuacja? dajcie kiedyś znać, co słychaćPoczątek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -