Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka, wysłałam zaproszenie do znajomych 😃
Też proszę o linka do grupy na fb 😅06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
loveforever1 wrote:Anuszka mnie link kieruje do Twojego konta na fb a rozumiem że miał przekierować do utworzonej przez Ciebie grupy
Link do grupy coś nie działał, dlatego podałam do mojego konta po dodaniu do znajomych dodam Cię do grupki 😊
-
Cześć chciałabym do was dołączyć. Znalazłam to forum przed chwilą i widzę, że dużo tu można się dowiedzieć.
O ciąży dowiedziałam się zaraz przed Świętami Bożego Narodzenia. Także dla nas to był magiczny czas. Z mężem staraliśmy się o dzidzia 3 lata. Po wielu stymulacjach i stwierdzeniu niedroznosci jajowodow zdecydowaliśmy się na laparoskopię która udroznila tylko jeden z nich. Po kilku nieudanych próbach stwierdziliśmy, ze czas na przerwę i ewentualnie od stycznia 2022 będziemy przygotowywać się pod in vitro. Jakież było zdziwiwnie kiedy zrobiłam test ciążowy w grudniu. Przeciez to miała być tylko formalność. Biel wizira... A tu nagle 2 kreski - grube i soczyście czerwone.
Pierwsza ciąża, termin na 29.08.2022, synuś można wpisać na listę
Pozdrawiam ;*
Sylvka, Różowa_90, Ivon, Malina330, a.ky.ska, Bunia89, Karo_lalala, _Luna_, Agata.90, bridagues, Kira, loveforever1, megson91 lubią tę wiadomość
-
Malina330, Maybelle, a.ky.ska, puszek369, Bunia89, PaniHa, _Luna_, bridagues, Sylvka, Lexia, Kasik, Kira, Anuszka28, Aga007, antonna, loveforever1, megson91, Darinka, Różowa_90, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt ❤️Tez poproszę o zaproszenie do grupy bo nie mam pojęcia jak wysłać wiadomość 🙈🙈🙈 dziewczyny a tak z innej beczki polecacie jakiś kosz Mojżesza? Jest ich pełno i różne ceny… tez nie chce płacić niewiadomo ile ale znowu zeby nie było jakieś do d…
-
Flame1991 wrote:Gratuluje udanych wizyt ❤️Tez poproszę o zaproszenie do grupy bo nie mam pojęcia jak wysłać wiadomość 🙈🙈🙈 dziewczyny a tak z innej beczki polecacie jakiś kosz Mojżesza? Jest ich pełno i różne ceny… tez nie chce płacić niewiadomo ile ale znowu zeby nie było jakieś do d…
Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek jak zaakceptujesz, wyślę ci na priv wiadomość z linkiem
-
nick nieaktualnyHej, ja tez jestem całkiem nowa.
Termin z kalendarza na 01.09, ale z usg na 22.08😱 Na razie na 60% dziewczynka, bobo nie chce się obrócić i ujawnić
Czarna32 wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Napisz proszę co trzeba zrobić, żeby do Was dołączyć na fb (jestem strasznie słaba w te portale). -
ulaaaa wrote:Hej, ja tez jestem całkiem nowa.
Termin z kalendarza na 01.09, ale z usg na 22.08😱 Na razie na 60% dziewczynka, bobo nie chce się obrócić i ujawnić
Czarna32 wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Napisz proszę co trzeba zrobić, żeby do Was dołączyć na fb (jestem strasznie słaba w te portale).Dawid i Kamil💙💙
-
bridagues wrote:Visiofocus 06400 (cena spora, ale pełno pozytywnych opinii), troszkę tańszy Visiofocus smart. Poczytaj artykuł u PanaTabletki 👍🏻
https://pantabletka.pl/termometr-bezdotykowy-na-podczerwien-najlepszy-opinie/
New Baby
Julia -
Flame1991 wrote:Gratuluje udanych wizyt ❤️Tez poproszę o zaproszenie do grupy bo nie mam pojęcia jak wysłać wiadomość 🙈🙈🙈 dziewczyny a tak z innej beczki polecacie jakiś kosz Mojżesza? Jest ich pełno i różne ceny… tez nie chce płacić niewiadomo ile ale znowu zeby nie było jakieś do d…
Ja kupuje z ahojbaby
New Baby
Julia -
O ja, myślałam, że tą grupę miałyśmy założyć pod koniec ciąży (tak wynikało z rozmowy z tydzień temu) 🙈
Anuszka możesz mi wysłać link do grupy - już zaakceptowałam zaproszenie
Dodatkowo podpytam o inhalator (mamy takiego króliczka ale chce wymienić na inny) - ale taki żeby można było wszystkim inhalować i sterydami i solami itdWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2022, 16:17
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:Ja go mam i nie rozumiem zachwytu - córka się wybudza jak mierze jej zaraz po zaśnięciu bo swiecisz w czoło, często się kalibruje jak chce akurat zmierzyć temperaturę .. nie kupiłabym go drugi raz
-
Hej, dopiero dziś nadrobiłam cały wątek, a Wy się ewakuowałyście na FB.
Ja w ogóle się nie odzywałam, ale byłam normalnie wycieńczona. Po pracy potrafiłam spać po dwie godziny, a z godzinę do siebie dochodziłam. O 22 z powrotem szłam spać. Załamka.
W zeszłym tygodniu jeszcze przeprowadzka. Mąż na szczęście wszystko sam ogarnął.
Proszę o dodanie na FB. Chciałabym być z Wami. To moje pierwsze dziecko a dzięki Wam mogłabym się dużo dowiedzieć.
Pozdrawiam