Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wysłałam zaproszenie:)
my po 35 lat, starania około 6 lat
Angelius Provita, dr GM
On :wszystko ok
Ja: endometrioza II stopień,
badania cukrzycy, insuliny, tarczycy, trombolfilia OK
3 mam z Provita IMSI
1 PROCEDURA: mrozaczki: blastocysta 3(AA, 5ty dzień), 2 (AA, 5ty), 2(BB, 5ty), 4(BB, 6ty),
1 transfer cykl sztuczny z encortonem, Assisted Hatching, embrioglue beta ani drgnęła
2 transfer cykl naturalny, kroplówka tractocile, Assisted Hatching, embrio glue beta ani drgneła
3 transfer cykl sztuczny, embrio glue, estrofem, luteina, beta ani drgneła:(
4 transfer cyrk sztuczny, po badaniu okna implantacyjnego, dalej nic
Kiry ok
naturalny cud => po zamknięciu procedury, rezygnacji ze starań, pogodzeniu się z sytuacją i zakupie psa:D
-
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony termometr? Chcę zamówić coś, wcześniej zamawiałam jakiś z allegro, ale mi się popsuł, chciałabym coś sprawdzonego.
Anuszka ja też poproszę linka do grupy🙂 jak możesz to mnie zaproś, bo ja trochę zielona jestem z tym forum. -
Darinka wrote:Dziewczyny macie jakiś sprawdzony termometr? Chcę zamówić coś, wcześniej zamawiałam jakiś z allegro, ale mi się popsuł, chciałabym coś sprawdzonego.
Anuszka ja też poproszę linka do grupy🙂 jak możesz to mnie zaproś, bo ja trochę zielona jestem z tym forum.
Dodałam Cię do znajomych, zaakceptuj zaproszenie to wyślę Ci zaproszenie do grupy na fcb
bridagues lubi tę wiadomość
-
Darinka wrote:Dziewczyny macie jakiś sprawdzony termometr? Chcę zamówić coś, wcześniej zamawiałam jakiś z allegro, ale mi się popsuł, chciałabym coś sprawdzonego.
Visiofocus 06400 (cena spora, ale pełno pozytywnych opinii), troszkę tańszy Visiofocus smart. Poczytaj artykuł u PanaTabletki 👍🏻
https://pantabletka.pl/termometr-bezdotykowy-na-podczerwien-najlepszy-opinie/Darinka lubi tę wiadomość
-
Anuszka ja też poproszę linka do grupy🙂 jak możesz to mnie zaproś, bo ja trochę zielona jestem z tym forum.
A ten kupiłam na allegro 2 lata temu i polecam nie jest drogi a działa bez zarzutu takze polecam
https://allegro.pl/oferta/termometr-bezdotykowy-lekarski-wyswietlacz-lcd-11614443252?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aquery&bi_c=ODVjYzAwNGEtMTEwNy00Y2M0LWE3ZTMtNDI5Y2RhM2E2ZTU4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=cb2e52f1-8938-47e5-980f-c713c7eda6a4Darinka lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Dziewczyny przenieśli mi wizytę na teraz!!! Chcieli w ogóle odwołać, ale się nie dałam 🙈
Kasik, Maybelle, bridagues, Karo_lalala, Ivon, Kira, puszek369, Lexia, megson91 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mamy zdrową dziewuszke!!! Juhu 🥳🥳🥳
351 g a terminowo się wyrównała 🙊🙊🙊
Nie wiem, ale chyba nie wierzę, że będę mieć córkę 🙈 Lata żyłam z myślą, że to nie możliwe 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2022, 15:50
GabaŻaba, Maybelle, Darinka, Anuszka28, DeLaCruz, Kasik, bridagues, Kira, _Luna_, puszek369, Czarna32, loveforever1, Karo_lalala, Agata.90, Różowa_90, KasiaNowa, antonna, Ivon, Lexia, Ilonkaa, a.ky.ska, Bunia89, Malina330, megson91, Flame1991, kasha86 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja dziś też byłam na połówkowych 😊 kawał zdrowej baby mamy 😊 wychodzi nam cały czas większa niż z OM. Termin z USG dzisiaj na 28.07 🙈 491g ❤️
Anuszka mogę też prosić o zaproszenie?Maybelle, Darinka, Kasik, PaniHa, bridagues, Kira, puszek369, Czarna32, Różowa_90, Lexia, a.ky.ska, Sylvka, Bunia89, Malina330, megson91, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Sylvka wrote:
bardzo bardzo się cieszę 🥰 to będziemy miały po parce 😁
Sylvka, Maybelle lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙