Siusianie w ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Dzieki za odpowiedz:)
u mnie ani mniej ani wiecej.
Wolalabym chyba poczuc to bo martwie sie czy wszystko ok.
musze byc dobrej mysli:)czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam jak Aniqa, zero typowych objawowo ciazy...sikanie tez bylo normalne, nie wstawalam w nocy tylko spokojnie moglam wytrzymac do rana, teraz powoli sie to zmienia, ale jeszcze nie jest tak zle
nie denerwuj sie bo mozesz miec ciaze bezobjawowa i to traktuj jako blogoslawienstwoczekaja, Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na początku sikałam normalnie, dopiero tak ok. 7-8 tc zaczeło się częściej, ale tak bez szału. Od miesiąca chodzę często, od 2 tyg. baaardzo często, bo mały mi siedzi na pęcherzu notorycznie... gin stwierdził, że zrobił sobie poduszke z mojego pęcherza i wcale mi się nie dziwi, że mnie to boli:P
czekaja, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysenka to ja mam tak samo teraz 6 razy w nocy to taka średnia, przez 3 noce z rzędu byłam się wysiać powyżej 10 razy... teraz młody trochę inaczej się ułożył i jest lepiej, ale tak 5-6x pójdę. kompletnie nie idzie się wyspać. Ja z kolei mam tak, że budzę się co chwilę bo mnie ciśnie i muszę iść, nie ma wyjścia, nie zasnę znowu jak nie pójdę. Już TŻ się śmiał że chyba mi cewnik założy
-
nick nieaktualnyNo to ja miałam inaczej. Na początku nic się nie zmieniło. Koło 10/12 tygodnia zaczęłam chodzić częściej ale było znośnie, mniej więcej co 2 godziny nawet jak nie piłam. Teraz chodzę co 30/40 minut więc jest różnica a w nocy co 2 godziny się budzę. Zobaczymy jak to będzie pod koniec ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:54
-
Hej dziewczyny. Od paru dni mam problem z częstym chodzeniem do toalety (nawet w nocy do 10 razy ). Problem polega na tym że to nie jest kilka kropel lecz konkretna ilość moczu. Dodam że przed ciążą miałam problem z zalegającą wodą w organizmie jak sprawdzić czy to nic groźnego.
-
Właśnie mija mi połowa ciąży i nadal wstaję tylko 1 raz w nocy.
Myślę, że wszystko zależy jaki masz pęcherz (ja od zawsze nie potrzebowałam co chwilę chodzić do łazienki i puszczać kilku kropelek, tylko zbierałam pełny pęcherz)
Od początku poza sennością i zmęczeniem nie mam żadnych objawów ciąży. Żadnych mdłości, zachcianek..
A teraz nasilają się ruchy Małego -
Malinowa _Mamba wrote:Właśnie mija mi połowa ciąży i nadal wstaję tylko 1 raz w nocy.
Myślę, że wszystko zależy jaki masz pęcherz (ja od zawsze nie potrzebowałam co chwilę chodzić do łazienki i puszczać kilku kropelek, tylko zbierałam pełny pęcherz)
Od początku poza sennością i zmęczeniem nie mam żadnych objawów ciąży. Żadnych mdłości, zachcianek..
A teraz nasilają się ruchy Małego🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -