X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sklep z wózkami - śląsk
Odpowiedz

Sklep z wózkami - śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adziulka92 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :) Jaki polecacie sklep z wózkami na śląsku? Poszukuje takiego żeby był większy wybór w sklepie. Szczególnie zależy mi na wypróbowaniu firmy Roan Bass Soft (nigdzie nie ma na sklepie - tylko internetowo)
    Polecajcie też inne sklepy/hurtownie ogólnie z artykułami dla dzieci :)
    Będę wdzięczna za pomoc :)

7v8rvfxm9g809w25.png
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://uzywanywozek.pl/pl/sklepy
    tu maja wózki uzywane i nowe. ja tam kupowałam.
    chcieliśmy używany ale po obejrzeniu kilku zdecydowalismy sie na nowy drozszy zaledwie o 300zł. warto podjechac jak sie nie ma za daleko a nóż cos sie znajdzie

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ